Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 771
  • 862
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Освен К2.0 нищо  Grinning ама си признавам чистосърдечно,че ги заобикалям от години. Скоро се зачетох,че имат серия с Прокапил та съм се наканила да я тествам.

# 406
Blond absolue на Kerastase хидратираща или протеинова е?

# 407
  • Варна
Балансирана с превес на хидратацията,но е лекичка серия. Цикаекстрийм/другата блондинска/ е за по-малтретирани коси.

# 408
Може ли мнение за СС кремчето на Алтерна? Тършувам за нещо тяхно хидратиращо да комбинирам с Bond Repair серията, че много ми допада, но си трябва вметка на хидратация някъде из протокола. А пък реших, че и то трябва да е на Алтерна 🤪

ПП: иначе и с чудния крем на Олиосета добре си кликнаха…

За ДПШ - аз имам и много харесвам на Лакме, но скоро в салон ме измиха с Пол Мичъл, който миришеше на мега яката мента 😍

Последна редакция: чт, 29 юни 2023, 11:53 от Sensaya

# 409
Този СС крем на Алтерна ми е единственият техен продукт, от който не съм видяла никаква полза. Ама никаква. Имах преди години пълноразмерен продукт, не разбрах какво прави и прави ли нещо. Наскоро от един комплект пак ми попадна малка опаковка - същата работа.

# 410
  • Някъде там
Аз съм от феновете на алтерна.
Много харесвам алтерна My canvas и по-конкретно ежедневната им серия.
Имам балсама, маската и глоу бустера от серията, като балсама ми харесва много повече от маската.
Харесвам и антифриз спрей мъглата на марката, другите продукти,който съм пробвала  не ми допадат.
Сега се изкушавам да пробвам балсама от новата серия за къдрави коси, не съм с къдрава коса, но разума ще надделее и няма да го поръчам.
Искам да помоля да ми препоръчате маска за коса до 40 лв., която е балансирана с превес към протеина.Не знам дали има такова чудо Simple Smile
В банята имам доста маски, като повечето са предимно хидратиращи.

# 411
Искрице, спрейчето успява ли да опази от фриза? Отивам на влажно за месец и търся продукт, който да ми държи изправената с преса коса в ред, но пък да не трябва да замества някой от рутината, а да е в допълнение…
За маската - Absolut repair - момичетата тук я определят като балансирана и мисля, че влиза в бюджета. За мен работи много добре Ш+Б чист протеин и преди сешоара нещо добре хидратиращо. Ако решиш да се пробваш така - препоръчвам серията Redken Extreme + крема на Олиесета.

# 412
Можете ли да ми препоръчате нещо, с което да приглаждаме тези стърчащи коси. Преди дъщеря ми беше много къдрава и не се залезязваше толкова много, но след като я подстригахме къдрици няма, а това остава да се начупва. Много ме дразни. В дължината няма такъв проблем.
Скрит текст:

# 413
  • Някъде там
Искрице, спрейчето успява ли да опази от фриза? Отивам на влажно за месец и търся продукт, който да ми държи изправената с преса коса в ред, но пък да не трябва да замества някой от рутината, а да е в допълнение…
За маската - Absolut repair - момичетата тук я определят като балансирана и мисля, че влиза в бюджета. За мен работи много добре Ш+Б чист протеин и преди сешоара нещо добре хидратиращо. Ако решиш да се пробваш така - препоръчвам серията Redken Extreme + крема на Олиесета.
Да, но моято коса е права и нямам много фриз.
pavlina_hrist0va, за съжаление аз нищо не мога да препоръчам.Дано се включат нашите къдрокоси красавици от темата и да дадат съвет за този тип коса.

# 414
Здравейте!Преди два дни си правих Хиалуроновата терапия с биомиметични пептиди за молекулярно възстановяване на косата на Лакме К2.0 в салон.Косата ми стана прекрасна,но вчера ме засърбя скалпа,а днес на тила имам доста струпей.Явно съм направила алергична реакция.Дайте съвети как да оправя положението.

# 415
С посещение при дерматолог😀

# 416
Момичета онзи код за 10% в Рибката, дали е все още активен?

# 417
Здравейте. Имате ли отзиви за https://www.zlatnaribka.com/shampoan/shampoani-za-chuvstvitelen- … -soothing-shampoo или https://www.zlatnaribka.com/shampoan/shampoani-za-chuvstvitelen- … o-calming-shampoo или https://www.zlatnaribka.com/shampoan/shampoani-za-chuvstvitelen- … e-relief-shampoo?
Имам сърбящ и раздразнен скалп. Скоро си купих дълбоко почистващия на Лакме и съм очарована. Търся шампоан с подобно усещане за честа употреба.
 Благодаря.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 06:52 от Шефът Антонио

# 418
  • Варна
Здравейте!Преди два дни си правих Хиалуроновата терапия с биомиметични пептиди за молекулярно възстановяване на косата на Лакме К2.0 в салон.Косата ми стана прекрасна,но вчера ме засърбя скалпа,а днес на тила имам доста струпей.Явно съм направила алергична реакция.Дайте съвети как да оправя положението.

Няма работа по скалпа това чудо......аман от "професионалисти". Хубаво е да ви види лекар,но докато стигнете алое гел чист за пиене и центала.
Надявам се,че веднага сте измили косата. На измит скалп мажете смело алое или центела/всяка ампула за лице върши работа/.
 Ползвам терапията и много я харесвам,но никога и през ум не ми е минавало да я нанеса близо до скалпа. 5см. минимум отстояние за всички терапии освен ако изрично не е предназначена за скалп.

# 419
Здравейте, може ли насоки за чисто хидратиращи серии (шампоан, маска, балсам, термозащита)?
Косата ми е боядисвана, чуплива, плътна - от протеинови серии (например противокосопадните на Калиначи) става твърда, груба и трудно се оформя - изправям с четка и сешоар и няма никаква мекота и заглаждане.
Харесва ми когато косата е мека, лигава, гладка и лъскава - но не съм сигурна с кои серии може да стане такава.

Общи условия

Активация на акаунт