Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 827
  • 862
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте, от скоро съм русокоска. Фризьорката ми каза, че задължително трябва да ползвам слънцезащита за коса. Може ли да ми препоръчате някоя и да ми кажете как се ползва особено на плажа. Благодаря предварително! Blush

Аз не съм видяла ефект от слънцезащитите за коса. От години не купувам , Предпочитам да си вържа косата и да стоя със шапка. Но и тук както за всички други продукти всичко е индивидуално - харесваната Керастаз на мен ми идваше мазен продукта ( а косата ми е мега суха и такъв ефект е голяма рядкост при мен )
Пол Мичъл серията имаше хубави отзиви тук преди време.

Когато ще си мокря косата ползвам на Филип Кингсли Swim cap - pri men po golemiqt problem e mokreneto prosto - няма сресване косището Simple Smile

И при мен така.
Аз лятото ползвам един шампоан имах на l’oreal pro soleil серията и маската с кафявата капачка а на плажа се мажа с едно олио на лакме от слънчевата им серия и така вкарвам в ред положението.
Лошото е че на мен ми пада мата от солената вода а за това решение не съм намерила.
Като цяло да си русокоска е красиво но е инстинско мъчение, аз ако можех щях да съм тъмна но изглеждам покъртително с тъмна коса.
Русото при основа тъмен цвят без бели коси е едно безспирно страдание 😂😂

Casual, все се каня да те попитам престраши ли се да вземеш нещо на алтерна?
Откакто страницата hairholic стана почти рекламна за алтерна чета само за тях, ползвала съч хидратиращата преди години и на мен ми изсуши яко, но нямам спомен за bond repair и търся отзиви от коса със сходни нужди 🤔

# 391
Лошото е че на мен ми пада мата от солената вода а за това решение не съм намерила....Като цяло да си русокоска е красиво но е инстинско мъчение, аз ако можех щях да съм тъмна но изглеждам покъртително с тъмна коса.....Русото при основа тъмен цвят без бели коси е едно безспирно страдание 😂😂

Casual, все се каня да те попитам престраши ли се да вземеш нещо на алтерна?
Ахахаххаа като имаш бели коси пак не е цветя и рози Wink А мислиш ли ни нас на морето, ай една почивка ще издаяниш Wink Мокря си косата на плажа много рядко между другото.

Мелисанде аз дълги години не оставах без балсама от Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture. Литров си купувах винаги. Но шампоана не е "моя" много бързо ми се омазняваше корена и ми се слепваше косата. А в комбинация двете пък хич не ми допадаха. Обожавах и аромата на серията.
Другото което беше супер на марката ( за моята коса ) беше преуоша и TEN серията, които ги спряха май.
Пробвала съм restructuring bond repair балсама ( втвърдяване и никакво подхранване ) Балсамите Caviar smoothing anti-frizz и infinite color hold не ме впечатлиха а аромата на този за боядисана коса не можех да понеса. ( но аз съм много проблемна в това отношение )
Харесвам им шампоана Clinical Daily Densifying Shampoo - не съм забелязала сгъстяване но не ми е и било цел.
Ама с тея цени .....

Дълбоко почистващ шампоан - на Лакме, Лейбъл М, Аква серията на Вела беше хвалена също.

# 392
За дълбокопочистващ шампоан бих препоръчала Медисютикълс, а за честота на използване го ползвам 1 път в месеца да кажем или 2. Много зависи по колко и какви продукти се слагат, дали се натрупват и остават неотмити.
Групата hairholic наистина стана рекламна на Алтерна, както и на Калиначи. А иначе продажби са забранени. 🫣

# 393
  • Варна
Здравейте, от скоро съм русокоска. Фризьорката ми каза, че задължително трябва да ползвам слънцезащита за коса. Може ли да ми препоръчате някоя и да ми кажете как се ползва особено на плажа. Благодаря предварително! Blush

Чак пък задължителна Grinning... малко ми е преекспонирано всеки път като се започне с твърдението,че нещо е задължително. Повечето термозащити и олео финиши имат УВ филтри.  Ползвам Медавита аз плажната серия,но я имам от миналата година защото на сегашната и цена няма да я купя посмъртно.

На Алтерна не съм фен.....Тен серията беше прекрасна да,но я спряха. Преуошът от Интенз серията също,ама и него спряха Grinning. Интенз серията обаче я купих последно в големи разфасовки та не я мисля.
 С шампоаните на Алтерна имам проблем -пада ми косата от тях и съм го споделяла преди години когато пак бяха нашумели. Това което получих обаче от представителя им като обяснение ме докара до смях GrinningGrinning и със сигурност кратуната ми техен шампоан няма да види. 
Скрит текст:
Та.....обяснението е,че видите ли съм смесвала много марки и продукти и затова ми падала косата Grinning Едва ли не изхвърляй всичко и ползвай само Алтерна GrinningGrinning. Да бе да...най-обичам някой да ми казва какво да си купувам.

За Калиначи....аз открих маската преди всички останали да се качат на влака. При мен работи и тя и кремовете им за лице. Сега ще видим и новите,но брандът си е добър определено.

А относно групата на Ради.....момичетата,които са в темата от години знаят коя е Магнолия. Същите ревюта пишеше и тук - прекрасни и полезни докато рестрикциите на форума не я отказаха. И да групата и вече е бизнес и всички сме наясно с това,но всеки има глава на раменете си да си отсее полезното.

# 394
  • София
Разбира се, обаче доскоро в групата се препоръчваха и други неща, а сега чета под всяка препоръка алтерна, та взе да става така, че да не мога да пресея 😂😂 иначе пътвите статии бяха изключително полезни 😍

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 15:43 от Мélisande

# 395
  • Варна
Мélisande пише и за други неща но се съобразява явно къде може да пробие. Дистрибуторския хор на Алтерна в групата е голям не е само Ради та затова е това впечатление.  Ще отмине като спрат да дават кодове Grinning.

# 396
  • София
Повечето дами в тази група дори не са пробвали друга професионална козметика освен Алтерна- нормално е да са впечатлени. Но мненията им тряжва да се приемат критично, защото сравняват с козметика нисък клас. Иначе аз съм фен на Алтерна и си ги ползвам.
От Калиначи съм със смесени впечатления засега.

Някой ползва ли пре-шампоана на Лалга? След него два пъти ли измивате и въобще харесвате ли го? Стои си ми в шкафа даже непробван…

# 397
Може ли да ми препоръчате дълбокопочистващ шампоан? Също така, колко често е препоръчително да се ползва такъв?
Хиляди мнения ще намериш по темата, някой казват на 2 месеца, някои на 1 месец, 2 седмици, 1 седмица, всеки път...
Моя скалп се омазнява бързо, затова ползвам всеки път първото ми измиване е с дълбокопочистващ, а второто с нормалния ми шампоан.
Този, който използвам сега е на Редкен крема, харесва ми че не изсушава косата ми.

# 398
Момичета ,аз пробвах алтерна минах тънко с травъли на две серии,не се харесахме . Сега към вечният ми проблем , кажете с какво миете бързомазняващ се корен и руси кичури в Бургас ,пробвах със слънцезащитната
Не ми хареса като мръсна ми беше косата ,иначе за твърдата вода си намерих комбинацията ш. про логър + м. витамино колор и финиши вече много .Та на въпроса трябва  ми хубав измиващ шампоан и евентулно маска хидратираща .

# 399
Може ли да ми препоръчате дълбокопочистващ шампоан? Също така, колко често е препоръчително да се ползва такъв?
Хиляди мнения ще намериш по темата, някой казват на 2 месеца, някои на 1 месец, 2 седмици, 1 седмица, всеки път...
Моя скалп се омазнява бързо, затова ползвам всеки път първото ми измиване е с дълбокопочистващ, а второто с нормалния ми шампоан.
Този, който използвам сега е на Редкен крема, харесва ми че не изсушава косата ми.

Благодаря за информацията, не съм пробвала нищо на този бранд досега, но го заглеждам от доста време. Ще тествам!

# 400
  • Варна
И.И. много точно казано. Повечето мацки грам идея си нямат за какво иде реч Grinning и са като хлапета в сладкарница.
Относно пре-то на Лалга. Ползва се на принципа на напура. Нанасяш на сух скалп и постояваш 5мин. То си е ензимен пилинг плюс детокс на скалпа. След това си ползваш друг шампоан. Много ми хареса на мен. Отърмъчих го наскоро,че ми втръсна скалп детокса на G&G,а тоя на Ясуми ми идва хард.

# 401
И аз харесвам детокса на Лалга за сух скалп. Ползвам го поне от година и половина, редувам си го с Yasumi и скраба на GG. Както каза Принцесата, Yasumi се усеща по- силен, Лалга е много мек и нежен. Определено е хубав продукт. Скрабът си е различен продукт за мен и този на GG го харесвам много.

# 402
  • София
Относно Алтерна,  продуктите им и с 10% код, пак ми идват скъпи, та не знам какво толкова се радват на тези ходове.
След толкова пробвана козметика въобще не съм впечатлена аз от алтерна, само миризмата ми допада.
Относно мазният скалп - Аз съм пробвала какво ли не и на напура ампули и шампоана им за мазен скалп, но оправия няма.
И лице и скалп са много мазни, та и аз не мога да помогна със съвет.
А аз да попитам, като се ползва калиначи като преуош маската се ползва на измита вече с шампоан коса нали? И то тогава какво я различава от постуош 😂 да мия втори път след това ли?
Иначе също търся отзиви за зеления хидратиращ шампоан на Калиначи че имам другия ама не е за мен, мнооого ми изсушава

# 403
  • Варна
Да на измит веднъж с шампоан скалп нанасяш маската. Постояваш и миеш втори път само с грахче шампоан колкото да я отмиеш. Поне така правят мацките де аз си я ползвам нормално.
Бръшляновия шампоан няма да те впечатли въобще. Хубав е заради изчистения състав,но ти си фен на силиконите. На моята коса се държи добре,но имах само призводствен тестер. Реалните продукти все още ги чакам и най-вече серумът.

# 404
  • Пловдив
Здравейте!
Има ли почитателки на Лакме?
Споделете какво харесвате на марката?
Аз имам много и различни марки (Керастаз, Ланза, Лалга...), но много харесах серията с арган Ш, М и олио на Лакме.
Интересни са ми и другите серии.

Общи условия

Активация на акаунт