Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 837
  • 862
  •   1
Отговори
# 375
Olivia Garden, подберете в зависимост от дължината и стила, който правите.
https://store.oliviagarden.com/collections/hair-brush-collection

Тази серия е много популярна:
https://store.oliviagarden.com/products/nanothermic-round-thermal

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 09:48 от Agent Provocateur

# 376
Milk Shake имат две нови серии. Тази за боядисаната коса силно привлече вниманието ми. Мисля още днес да си купя спрей маската от серията. Сигурно и с Ш и Б скоро ще се сдобия. Харесвам много марката...

Да знаете някоя пудра за обем или нещо такова? Писна ми това леко тупиране в корените, отнема ми време и не е наййй полезното нещо на света. Косата ми е изключително дълга и тежка и съответно в корена е сплескана и без обем...

# 377
Anastasiya.glam аз харесвам това за обем в корените - но се слага на влажна коса преди сушенето, не знам дали е каквото търсиш:

https://www.notino.bg/loreal-professionnel/tecni-art-volume-spre … enite/p-15863887/

# 378
При тежка и дълга коса и доста трудно да се създаде дългосрочен обем за повече от няколко часа само с продукт имхо, но понеже се пита за продукт и то за пудрен ето този е по-по-най за мен от тези, които аз съм имала:

# 379
Решила съм да правя препигментация на корени, помагайте. Мажа с боя директно от тубата и чакам 5-10мин. После мия ли или боядисвам пак с боя и окислител корените? Боядисвам се по принцип с 3ка, смятам корените да са с 2ка.
Не се мие след боята, която мажете от тубата, а направо нанасяте сместа от боя и окислител.

# 380
  • Някъде там
Код SUMMER  дава до 15% отстъпка в Арлен.

# 381
  • София
Решила съм да правя препигментация на корени, помагайте. Мажа с боя директно от тубата и чакам 5-10мин. После мия ли или боядисвам пак с боя и окислител корените? Боядисвам се по принцип с 3ка, смятам корените да са с 2ка.
Не се мие след боята, която мажете от тубата, а направо нанасяте сместа от боя и окислител.

Това с каква цел се прави?

# 382
  • Някъде там

Това с каква цел се прави?
За да покрие по добре белите коси.

# 383
Здравейте, от скоро съм русокоска. Фризьорката ми каза, че задължително трябва да ползвам слънцезащита за коса. Може ли да ми препоръчате някоя и да ми кажете как се ползва особено на плажа. Благодаря предварително! Blush

# 384
itsjustmeee,   Керастаз, серията Солей

# 385
Здравейте, имам нужда от малко помощ. Как се ползва това чудо? Като гел е и доста лепне.   Нещо не се справям с нанасянето.
Скрит текст:

# 386
  • Бургас
Да не е нещо като вакса? Ако е гъсто и лепкаво, съвсем малко количество се разтрива между пръстите/дланите и се заглажда косата. Вие с каква цел го купихте?

# 387
Вакса пише. Купих го за "изглаждащ стайлинг крем". Който не разбира..

# 388
Здравейте, от скоро съм русокоска. Фризьорката ми каза, че задължително трябва да ползвам слънцезащита за коса. Може ли да ми препоръчате някоя и да ми кажете как се ползва особено на плажа. Благодаря предварително! Blush

Аз не съм видяла ефект от слънцезащитите за коса. От години не купувам , Предпочитам да си вържа косата и да стоя със шапка. Но и тук както за всички други продукти всичко е индивидуално - харесваната Керастаз на мен ми идваше мазен продукта ( а косата ми е мега суха и такъв ефект е голяма рядкост при мен )
Пол Мичъл серията имаше хубави отзиви тук преди време.

Когато ще си мокря косата ползвам на Филип Кингсли Swim cap - pri men po golemiqt problem e mokreneto prosto - няма сресване косището Simple Smile

# 389
Може ли да ми препоръчате дълбокопочистващ шампоан? Също така, колко често е препоръчително да се ползва такъв?

Общи условия

Активация на акаунт