Професионални серии за коса - Тема 160

• 80 857
  • 862
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Някой да има излишен код за златна рибка?😇

За 5% върши ли работа?

Загазих и аз с моята коса. Ще я режа вероятно.  Когато много и се ядосам по добре да я отрежа. Най - тъжната, суха и вяла коса с мазни корени. Опитам ли да оправя дължините, скалпа става ужасен.

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 16:18 от Elena_of_Avalor

# 361
Аз съм с много плътен косъм, който не поняся често миене и става ужасно суха в краищата. За сметка на това скалпа ми става страшно мазен, и това което ме спасява е да ползвам добре измиващи шампоани за тънка коса, и всички продукти за хидратация да държа далеч от скалпа и ежедневно олио в краищата помага много.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 11:17 от Glossycherry

# 362
И аз така цялата хидратация - маски и балсами нанасят само по дължините на косата. Иначе корените ми много се омазняват.

# 363
Elena of Avalon,  мерси, вече получих един!

Поръчала съм серията на Лакме за слънцезащита и кремът на олиосета. Моята коса е много суха и съм с руси кичури вече 28 години😀😇🫥✌

Лакметата съм ги взимала и в старата им версия,не бяха лоши!

# 364
Дали има по-евтин еквивалент на Kerastase
ELIXIR ULTIME преди съм го купувала в травъл комплект и много ми хареса. Обаче в пълноразмерен не мога да си го позволя.

# 365
  • София
Може би mythic oil.

# 366
Момичета, да ми подскажете къде евентуално мога да намеря някоя от топките на tigi лилавата или жълтата , че нито в make up нито notino ги виждам

# 367
  • Варна
Моля за мнения за балсама без отмиване на макадамия и дарк ойл шампоан на себастиан

Сега виждам въпроса ти.....На дарк ойл харесвам олиото останалите им неща не струват,а аз съм човек,който рядко отрича нещо категорично. Грам не ми харесва косата след тях. Би следвало да са мек протеин по състав,но нищо друго освен силикон не усетих. Имам ги забутани някъде в хамбара Grinning.

# 368
Момичета, да ми подскажете къде евентуално мога да намеря някоя от топките на tigi лилавата или жълтата , че нито в make up нито notino ги виждам

Това не е ли лилавата?

# 369

Това не е ли лилавата?
някоя преформулирана версия ще да е търся това https://makeup.bg/product/42325/

# 370
С големи очаквания за вода и плаж Swimcap на Филип К. пълно разочарование - косата става ужасно заплетена. Отива в размените Sad

# 371
  • София
Изтървах ви края момичета с няколко поредни теми. Гледам, Керастаз, пак са разбутали любима моя серия - Нутритив. Шампоанът Бейн Сатин 1, маската Маскинтез за плътна коса и Нектар термикът са най-подновяваните и използваните от мен продукти.

Някой с отзиви за новите формули?

Досега съм нямала случай реформулиран техен продукт да е поне на нивото на предходния.

Спешно бих се запасила, особено с Ш и М, но не откривам наличности. Ако някъде мернете изостанали количества, моля ви, пишете!

# 372
Новите продукти не са ли просто нова линия?
Ще заменят ли изцяло старата?

# 373
Решила съм да правя препигментация на корени, помагайте. Мажа с боя директно от тубата и чакам 5-10мин. После мия ли или боядисвам пак с боя и окислител корените? Боядисвам се по принцип с 3ка, смятам корените да са с 2ка.

# 374
Здравейте,

Плероръчайте ми хубави четки за издухване със сешоар. Поръчах си сешоар и го чакам да пристигне от Германия, като дотогава трябва да си взема четка.

На Био Йоник тези с графен изглеждат хубави, но 100 лв?!... малко ми минават психалогическата граница... в чужбина да сте ги засичали по-изгодно?

Вие каква четка ползвате? Какво да гледам тато покритие и косъмчета, така че да и максимално щадящо за косата

Общи условия

Активация на акаунт