Училищата в район Младост, София - VI част

• 39 492
  • 647
  •   1
Отговори
# 360
А за 125-то за първи клас имате ли лични впечатления?

# 361
Здравейте, дъщеря ми учеше в 125-то училище от 1 до 7 клас. С отлични впечатления съм! Както 1-4 клас, така и след това 5 - 7 клас паралелка с "Математика". Учителите са много добри, взискателени децата свикват да учат и постигат добри резултати!

# 362
Здравейте,
започвам с проучването на учители за 1 клас от учебната 2025/2026г за училищата 128 СУ и 39 СУ. Ако някой знае кои ще са и има информация за тях ще съм благодарна. Лека седмица

Замислете се- защо миналата година 128 СУ е събрало 7 паралелки в 1ви клас, а 39то едва 3 с минимален брой ученици.
Не е случайно това, училищата са на 300 метра едно от друго...
Благодаря,
ако може някой да сподели мнение за учителите, които предстои да водят първи клас в 128мо СУ?

# 363
Здравейте,
започвам с проучването на учители за 1 клас от учебната 2025/2026г за училищата 128 СУ и 39 СУ. Ако някой знае кои ще са и има информация за тях ще съм благодарна. Лека седмица
След горчивия ми опит 39 то не особено ок. От 1-4 клас можете да си затворите очите, но от 5 ти нагоре нестава. По добре 128

# 364
  • София
В сайта на 128-о за настоящата учебна година са посочени следните учители на 4 клас, които вероятно наесен ще поемат първокласници. Дали имате информация за тях?

# 365
Здравейте,
някое дете, дали посещава детския плувен басейн в Частното училище Бг Школо в Младост 2? Интересуваме, дали водата е топла или е по-хладка. В държавните е по-студена и затова питам. От кой клуб/треньор сте доволни/някой който да не крещи прекалено много/? Знам, че е дълбок 120см или 130см

И аз се интересувам от мнения за учителките за първи клас от есента на 128су?
Благодаря

# 366
Стига да не бъркам това е басейнът на Овергаз Арена и да, водата е по-студена. Моето дете беше лятото на спортен лагер там и сподели, че много деца не искат да плуват точно заради това.
Не мога да кажа дали е така през по-студените месеци.

# 367
  • София
.

Последна редакция: чт, 06 мар 2025, 19:45 от Kylie

# 368
На мен пък не ми харесва базата на басейна. Ниска хигиена, шкафчетата в съблекалните са ръждясали и отдавна амортизирани, душовете също, като цяло си плаче за основен ремонт.

# 369
Благодаря, а можете ли да препоръчате в Младост хубав детски басейн?

# 370
Децата на повечето приятели ходят в Геритидж. Доволни са.

# 371
  • София
Благодаря, а можете ли да препоръчате в Младост хубав детски басейн?
Освен басейна на Българско школо, може да пробвате и този в спортен център Мушмула в Младост 1. Има детско плуване във всякакви часове, топло е вътре и приятно.
Не се водят към Мушмула, отделна школа са, ето: https://abvsport.com/swimming_lessons/

# 372
  • Някъде там...
Водата в басейните за плуване е с температура около 28-29 градуса и това е напълно нормално. По-високата температура е опасна за сърцето при интензивно движение. В басейна на Овъргаз има доста спортни клубове т.е. трениращи плувци от всякакви възрасти, включително 18 г и нагоре. Високата температура на водата им проваля тренировките.
Все пак една тренировка по плуване не е плацикане като в басейна на някой спа хотел, предполага се, че детето е в постоянно движение и се спира за не повече от минутка, две между сериите т.е. не би трябвало да премръзва.
За Овъргаз - овехтяло е, има нужда от ремонт, особено съблекалните. Водата се пречиства с хлор, често прекаляват с препаратите и ако не работи добре вентилацията, не е приятно.
За там препоръчвам клуб Олимп, ето тези трима треньори, в скрит текст, да не се приеме за реклама:
Скрит текст:
Милко Илиев – 0877 479 697, Ангелина Качаунова  - 0878866464, Атанас Аврамов – 0878 263 138
https://www.pluvane.com/s/sporten-kompleks-overgaz-arena-pluven-baseyn-mladost-2/
Ако детето е в предучилищна възраст и му е студено, пробвайте този басейн в Мушмула, но той е предимно за начинаещи и малки деца. Много е малък и плитък и не става за плуване. А като му гледам температурата на водата, не е по-различна от тази в Овъргаз - 29.

# 373
Водата в басейните за плуване е с температура около 28-29 градуса и това е напълно нормално. По-високата температура е опасна за сърцето при интензивно движение. В басейна на Овъргаз има доста спортни клубове т.е. трениращи плувци от всякакви възрасти, включително 18 г и нагоре. Високата температура на водата им проваля тренировките.
Все пак една тренировка по плуване не е плацикане като в басейна на някой спа хотел, предполага се, че детето е в постоянно движение и се спира за не повече от минутка, две между сериите т.е. не би трябвало да премръзва.
За Овъргаз - овехтяло е, има нужда от ремонт, особено съблекалните. Водата се пречиства с хлор, често прекаляват с препаратите и ако не работи добре вентилацията, не е приятно.
За там препоръчвам клуб Олимп, ето тези трима треньори, в скрит текст, да не се приеме за реклама:
Скрит текст:
Милко Илиев – 0877 479 697, Ангелина Качаунова  - 0878866464, Атанас Аврамов – 0878 263 138
https://www.pluvane.com/s/sporten-kompleks-overgaz-arena-pluven-baseyn-mladost-2/
Ако детето е в предучилищна възраст и му е студено, пробвайте този басейн в Мушмула, но той е предимно за начинаещи и малки деца. Много е малък и плитък и не става за плуване. А като му гледам температурата на водата, не е по-различна от тази в Овъргаз - 29.
Благодаря за изчерпателния отговор. Да, детето е по-малко и затова гледам каква е температурата.

# 374
  • София
Здравейте, моля за информация за 144-то и 81-во училище, става дума за първи клас. Второто ни е точно по район, но не чувам хубави неща.
Батковците са ни в 39  СУ, но няма да кандидатстваме за там.

Интересуват се от препоръки за учители, има ли занималня, децата едносменно ли учат, как е дисциплината в начален етап? Детето не е с особени артистични наклонности и това ме разколебава за 144-то, а пък то се оказва доста популярно в градинската ни група.

Благодаря на отзовалите се.

Общи условия

Активация на акаунт