Училищата в район Младост, София - VI част

• 39 339
  • 645
  •   2
Отговори
# 330
Когато аз бях малка сама си решавах кое от улицата да приема и кое не. Има го и възпитанието от родителите и самовъзпитанието - оценка кое е добро и кое не е.

# 331
Потвърждавам от личен опит мнението за 39 СУ- бандитско, слаб екип след начален курс, слаб директор, дисциплина никаква. Далече от него, бягайте е моят съвет! Свестните учители отдавна ги няма. Пълна анархия.

# 332
Потвърждавам от личен опит мнението за 39 СУ- бандитско, слаб екип след начален курс, слаб директор, дисциплина никаква. Далече от него, бягайте е моят съвет! Свестните учители отдавна ги няма. Пълна анархия.
Ох, кажете едно прилично училище в тоя квартал, май не останаха такива

# 333
До 4 клас всички са горе-долу ок. Зависи кое ще е най-близко.

# 334
# 335
# 336
  • София
145 за мен е най доброто. Поне от нашият клас над 15 деца са в училища с бал над 400. Дете имахме с 100 т по БЕЛ

# 337
  • София
Споделете повече, ако е удобно. По какво са преподавали учителите, директорката е нова от около 1-2 години.

# 338
125то НЕ. Само от този седми клас избягаха много деца. За сравнение, в 128 мо няма свободни места за седми клас, а в 125 то има 20 свободни места. Като тези свободни места няма да ги видите на сайта на 125 то, там се качват само хвалби. В сайта на РУО са.

125 то беше добро училище при предишната директорка, хората още я помнят, но вече всичко е различно

# 339
  • София
И аз препоръчвам 10-то, има добри учители в прогимназиален етап.

# 340
jasmin tisane, може ли конкретни имена?

# 341
  • на тавана в кошницата
125то НЕ. Само от този седми клас избягаха много деца. За сравнение, в 128 мо няма свободни места за седми клас, а в 125 то има 20 свободни места. Като тези свободни места няма да ги видите на сайта на 125 то, там се качват само хвалби. В сайта на РУО са.

125 то беше добро училище при предишната директорка, хората още я помнят, но вече всичко е различно
От кога е нова директорката?

# 342
От миналата година е за постоянно, преди това много дълго време изпълняваше длъжността.  Но аз си спомням старата директорка, и други динозаври като мен я помнят, помня и училището при Анастасова, тогава то изгради имидж на елитно, поне до седми клас.

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 01:01 от Априлски душ

# 343
Здравейте! Някой може ли да сподели кои училища в Младост са подходящи за деца с трудна адаптация? Някъде където се подхожда с разбиране към децата, а не се нарочват за лоши, когато не се вписват така лесно като другите в клас.

Здравейте, Станислава Николова сега пое 1-ви клас в 118-то. Нашата дъщеря беше 4 години при нея. Местеха много  щури деца създаващи проблеми в други класове и училища, но всички бяха приобщени и адаптирани успешно. В класа нямаше разделение и агресия. Мисля,че точно такъв учител имате предвид?

# 344
Здравейте,
търся кой е клубът по шах в 39 СУ или в 128 СУ. Разбрах, кой е клубът от 145 ОУ, но са ми далече. Моля, ако на някой детето му е посещавало, може да ми пише. Или някой друг клуб в близост. В нета доста трудно се откриват. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт