Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 163
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Благодаря, утре ще звънна, но доколкото изчетох из сайта трябва на място да платя и заявя доставка от тях, щом е налично само в магазина.

# 496
  • София
Ох, може, но не пречи да пробваш... Успех.!

# 497
  • София
Здравейте, някой скоро правил ли е доставка с Еконт? Искам да купя 2 плъзгащи врати, но ги няма наличност онлайн, само има 3 бройки в магазин София. Трябват ми за провинцията. Има ли някаква форма , която да попълня или да звъня направо в Еконт? Не съм наясно, не съм ползвала досега тази услуга. Благодаря предварително.
Най-простото е да намерите някой познат в София, който да отиде до магазина, и да ги поръча на Вашият адрес с доставка.

# 498
Да,това също обмислям като вариант. Все ми се искаше да не ангажирам познати, с Еконт много ли ще се оскъпи? Не видях къде са написани килограми на продукта...
На релсите пише 120 см. ,
На вратите
Ширина: 120.0 см
Система, височина: 180.0 см
Система, широчина: 120.0 см
Височина: 180.0 см
Дебелина: 1.6 см
Но килограми не видях.
Ето ги нещата
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/platsa-modular-st … se-vrati/10331090
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/platsa-modular-st … ti-vrati/80395583

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 21:37 от ilenkata

# 499
Еконт смятат по обемно тегло. Не сомо по кг. Отворете сайта на еконт, и вижте колко ще струва.
Аз съм питала на място в офис, преди години....
Не е сигурно и дали в магазина в София ще са налични тези трите ..не винаги е вярно изписаното....

ПС...Angel Dust...кой е телефона на магазина? Аз мисля че няма..има на онлайн магазина само..

# 500
Да, за бройките също ме притеснява - колко е актуална информацията.
 А за телефона - звънях преди месеци, половин час ме държаха преди да ме свържат със служител от даден отдел и той ми каза  - А, аз не знам, всичко добро и затвори Simple Smile На този телефон  0800 45 800

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 21:54 от ilenkata

# 501
  • София
Да, това е телефона

# 502
Вчера сглобявахме с приятелка и мъжа ми две шкафчета BESTA. Бях ги виждала и в центъра за поръчки в Пловдив разбира се. Но осветлението там е супер пипнато та не може да се добие точна представа. Цвят дъб наживо е твърде унил, блед и скучен. Може би най-скучният цвят дъб, който съм виждала. Сивкаво-жълтеникаво. Два от рафтовете бяха ударени 7-8 см. Вътрешни са и не пречи на употребата, но е разочароващо.

Много ми е смешно това дето както държиш рафта ако го разклатиш отвътре се чува как се търкулват разни частици. Мега ниско качество на пдч-то. Рехавко. Също като при дебелите им хартиени плоскости. Но там е разбираемо, все пак хората си казват, че е хартиен пълнеж.
Скромното ми заключение е, че силата на Икеа никак не е в качеството на мебелите от пдч, а в универсалността, сглобяването и изключително изчерпателните инструкции.

# 503
  • In transit
Защо ме търсиш, така изглеждат, ама са здрави Besta. Вкъщи са здрави натоварени с книги, папки, посуда и какво ли не, което тежи. Не мърдат. За дъба си права, но пък е същия цвят, като бюрото на Мalm и чудесно се комбинират.

# 504
Малм бюро ли имат?

# 505
# 506
# 507
  • Пловдив
Подходящи са за възрастни.
По моему детски са MICKE. Израстват се бързо и не са практични.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 12:02 от miraluba

# 508
Защо ме търсиш, така изглеждат, ама са здрави Besta. Вкъщи са здрави натоварени с книги, папки, посуда и какво ли не, което тежи. Не мърдат. За дъба си права, но пък е същия цвят, като бюрото на Мalm и чудесно се комбинират.
Заради здравите сглобки според мен, не заради пдч-то. То си е...абе гола вОда. Ако човек отиде и занесе такава плоскост в Salex онези там вероятно ще се смеят дълго и от сърце. То и аз се смях де. Simple Smile

Но ми харесва конструкцията като замисъл. И ме устройва, че и аз, така като теб, ще мога да ги натоваря хубаво с чинии. От познат дърводелец знам, че нещо дето ще го товариш много с тежест и е единична плоскост (а не примерно двойна) не бива да е по-широко от 60 см.

Забравих да кажа и един KALLAX сглобихме. Уж нищо работа шкафче пък събра толкова много неща. Браво значи. Инак и той същата работа като цвят. Simple Smile Абе ще излезе, че най-хубавият дъб, поне за мен, е на BILLY.

# 509
  • In transit
За възрастни са, голями, дълбоки и удобни. Предполагам и за дете стават. Ние имаме това от първия линк.

Защо ме търсиш, ползвай си ги със здраве. Само ги захвани и за стената, ако вече не си. Здрави са.

Аз така се бях стъписала от Platsa. Тяхната сглобка е буквално, като на детска играчка. Бях много скептично настроена, но и те са ОК. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт