Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 159
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Защо за стената? Конфигурирах си го с вратички само, без чекмеджета. Точно заради обръщането. Мисля едното да го ползвам като комод в трапезарията. И да го напълня с един сервиз за хранене доста големичък. Те са с крачета и с вратички. Не е да кажеш с чекмедже и като изнесеш цялата тежест напред, отваряйки чекмеджето, шкафчето да се катурне. Другото е ниско, пак само с вратички и си е за телевизор. И то може да стои без захващане.

# 511
  • In transit
Защо за стената? Конфигурирах си го с вратички само, без чекмеджета. Точно заради обръщането. Мисля едното да го ползвам като комод в трапезарията. И да го напълня с един сервиз за хранене доста големичък. Те са с крачета и с вратички. Не е да кажеш с чекмедже и като изнесеш цялата тежест напред, отваряйки чекмеджето, шкафчето да се катурне. Другото е ниско, пак само с вратички и си е за телевизор. И то може да стои без захващане.
Aa, като комод става с крачета. При мен едната Беста е като ТВ шкаф, на крачета и не е допряна до стената,  другата ми е почти до тавана. Тя е захваната за стената и е натоварена, като магаре. В стаята на сина ми е третата, тя е 90см височина, но е захваната за стената и е пълна с книги.
Чекмеджета имам само на високата. Другите са с вратички или открити с рафтове.

# 512
Здравейте, сложихме от тръбните корнизи на Икеа, телескопичните. Много ми харесват, но точно там където е този телескопичен ефект, перделъка се запъва и е доста неудобно. Дали има някакъв хак, с който решавате и този проблем

# 513
Защо ме търсиш направо ме разби с това определение за цвят дъб. Да ти призная и аз имах известно разочарование за този дъб, купих скрин и спалня МАЛМ , много ме грабна цвета. Но в къщи като сглобих скрина този цвят направо ме обърква, все го гледам и се чудя какво му има, и сега разбрах - унил е Grinning . Като отворя вратата на спалнята и сякаш влизам в хотелска стая от комунизма. В къщи всичко ми е дъб, в различни разновидности и много добре се връзват, но този скучен дъб на скрина направо ме отчайва. 😂

# 514
Е, радвам се, че някой е разбрал какво имам предивид за цвета. Защото има хора, които са такива фенове на Икеа, че за тях е невъзможно нещо да не е добро. И аз съм фен ама все пак не съм чак сектант.

Обаче знаеш ли... имам странното чувство, че покриващите панели са с друг, по-хубав нюанс. Много му се чудех на този панел, но не взех. Реших, че искам да си отварям и затварям вратичките без пуш. Просто така - с пръсти. А панелът надстърча малко и би ми пречел.

Ние до шкафчето имаме една маса от Юск с плот дъб (имитация разбира се, не истинско дърво). Ми Юска дето далеч нямат претенциите на Икеа и са като цяло значително по-лошо качество уж, па цветът на масата е супер. А до него това икейското седи... някакси безлико. Добре, че вратичките са бял гланц та малко да отвори нещата. А аз толкова зор давах рамката да е дървесна, уж за красота. Simple Smile

# 515
Препоръчайте бяло бюро от Икеа, което хем да става за възрастен, хем за ученик, има ли такова нещо изобщо Thinking. Идеята ми е като се върна от майчинство да си направя хоум офис кът в детската, като така ще ми е по-лесно да се изолирам. След две години по-голямото ми дете ще е ученик и ще го ползва той, но има ли такъв филм едно бюро хем да става за възрастен, хем за ученик и няма ли да му е високо Thinking Останалите мебели в стаята са Бримнес.

# 516
Еднакво високи са всички мисля.

# 517
Бюро Мики май отговаря на тези нужди. Аз си работя на такова и ми е супер удобно.

# 518
  • София
Не е ли малко кекаво, така ми изглеждат в магазина.

# 519
  • In transit
Не е ли малко кекаво, така ми изглеждат в магазина.
Не е кекаво, но за мен е плитко. Имаме и такова, мм си го ползва. Малм-а е по-удобно, ако мястото позволява.

# 520
  • София
Не знам мен повече ми харесват вариантите на плот с крака(или от едната дтрана с шкаф, в смисъл модулните им) ... Тоест офис бюрата...

# 521
Не се бях замисляла за плот с крака, но май наистина ще е по-практично, благодаря за идеята.

# 522
  • София
Те даже имат такива с промяна на височината, плота ходи нагоре-надолу, ако мислиш, че за детето трябва друга височина, но това обикновено се коригира със стола.
Зависи, разбира се и от бюджета.

# 523
Здравейте! Виждам, че има 20% на много любими артикули, но не разбирам някакъв специален код ли се въвежда, за да се използва намалението? Автоматично изглежда не се прилага. Никога не съм вземала неща с намаление от ИКЕА (освен натрупани точки) и изобщо не се ориентирам. Благодаря ви!

# 524
Като ваучер за следващо пазаруване се дава с касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт