Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 112
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • София
😂 Не, измъчила съм се с котка 🙀 докато има котка, килима ми е биг но-но😁😁😁😁
А и ще има подово, не е хубаво да се покрива😂

# 556
.........но изглежда от този тип, които лесно се събират.
Точно. И на мен така ми изглежда. Има подложки за против хлъзгане, да. Инак няма да я купувам, абсурд, просто ми радва окото. Твърде ми е скъпа за този размер. Търся някакви килимчета за къща в планината. Студено зимата, такива голи подове не стават. Друго е там да усетиш меко и топло под краката. Ако беше за този сахарски пловдивски климат тук е друго.

# 557
Нямаме килими нито вкъщата, нито в апартамента. Нула. Даже не си го помислям. Няма студен под, изолацията е повече, отколкото в апартамента дори.
И пердета нямам. Идеално ми е.
Имах, някакви завеси, те все настрани стояха, никога не сме ги дърпали, само свали-пери-сложи... И ги махнахме генерално с корнизите, никой не ги търси 😁 прахосъбирачки нямам също никакви накичорени.
Абсолютно всичко излишно откъм домакинстване си спестявам без да ми дреме. Много яко изглежда на снимки всичко, обаче до там.

# 558
  • Пловдив
А аз без килими не мога.

Скрит текст:

Всички са от Аико.

# 559
Харесах няколко неща от уеб базара, който има в момента на сайта. Обаче изобщо не ми дава опция доставка до техен магазин. Искам да ги поръчам до центъра им за поръчки във Варна.
Да не са спрели с тази опция временно?

# 560
Момичета, не си спомням дали в тази или предишната тема една дама много упорито си търсеше стенното увеличително огледало за баня, а ние (вкл. аз) я съветвахме от къде да си купи подобно.
    Е, днес размествах и подреждах из къщи и... открих такова неразопаковано. Спомен нямам за къде съм го купувала.
Ако прочете и все още ѝ трябва, пък и на някой друг ако му трябва - пишете ми ЛС.

# 561
Аз търсех, но си купих, бяха пуснали някоя друга бройка в икеа, но успях да купя, даже е монтирано.

# 562
  • София
Здравейте,може ли идея за стая на  тийнѐйджърка?Благодаря предварително Simple Smile

# 563
  • на последния етаж
Струва ми се, че в Икеа съм виждала да се продават тапети, но не намирам в сайта. В грешка ли съм или просто не мога да ги открия?

# 564
Струва ми се, че в Икеа съм виждала да се продават тапети, но не намирам в сайта. В грешка ли съм или просто не мога да ги открия?
Аз не съм виждала.

# 565
  • София
Мисля, че не продават, никога не съм виждала нито в сайта, нито на живо.
Цвети- питай тийнейджърката, отвори гугъл потърси снимки.... Така е прекалено на общо... Все едно да питаш - идеи за хол...тя най малкото ще може да каже цветово какво иска, какъв тип легло, какви мебели най-общо, тапети или боя, килим или без, щори или перде... И покрай тези неща вече да се въртите, а и въпроса е за интериорната, за детски стаи... Не толкова за икеа като тема.

# 566
Миралюба, страхотни снимки и страхотни килими. Точно такива харесвам. И аз имам 2 в апартамента, подобни на твоите. Харесвам си ги, слагам си ги, някак ми е празно и неуютно без тях. Пердета тънки също обичам, под тях щори. Въобще всичко, което би могло да "стопли" къщата с лек акцент. Simple Smile
На вилата още не съм сложила килимчета, защото сме в ремонт.

# 567
  • София
Здравейте, направих поръчка с взимане от магазин, която вчера взех, но все още не са ми изпратили ваучер. Трябва ли да пиша или да се обаждам някъде и какъв е срокът за получаването на ваучера?

# 568
Тепавицата изобщо не може да се сравнява с машинно чистене. Тя е като гигантска пералня, която почиства идеално и бързо, изцяло и в дълбочина.
Подложки против хлъзгане на килими има само един вид, не струват. Хубавите, които "залепяха" килима са изчезнали от няколко месеца.

# 569
Тепавица
https://youtu.be/Ljk65VhmorM?feature=shared
Това хаби прекалено много вода.
Едно време хубаво са прали тук таме някоя черга на реката, като са използвали завихря ето на водата и малко помощ да я хванат в подобно корито. Ама сега с всичките тия препарати и килими на кило ми идва много разхищаващо и замърсяващо.

Общи условия

Активация на акаунт