Време е за ИКЕА! - Юбилейна тема 40

• 40 153
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря ви. Май няма да успея да се възползвам в такъв случай, здраве да е.

# 526

Копирам го, но това го пише като цъкнете на линка за промоцията- най долу под продуктите. Може и за онлайн покупка

# 527
  • София
Малко въпросче за матраци, преди продаваха едни mordegal, сега, май в нашата икеа ги няма, някой има ли идея кой от сегашните отговаря на тях?

# 528
Отдавна чакам да дойде пак такава акция с 20% от сумата да е отстъпка при следващо пазаруване. Дочаках ама пак да попитам за отзиви за килимчетата STOENSE.
Тревожи ме това, че пишат, че не се пере. Моля ви отново ако някой има такова нека сподели мнение

# 529
Отдавна чакам да дойде пак такава акция с 20% от сумата да е отстъпка при следващо пазаруване. Дочаках ама пак да попитам за отзиви за килимчетата STOENSE.
Тревожи ме това, че пишат, че не се пере. Моля ви отново ако някой има такова нека сподели мнение
Пере го разбирам в пералня. Пише в описание това: Професионално почистване на килими - при необходимост.

# 530
Не в пералня, нямам това предвид. Имам предивид това дето идват фирми и ти го вземат и перат на нещо като автомивките.

# 531
Не в пералня, нямам това предвид. Имам предивид това дето идват фирми и ти го вземат и перат на нещо като автомивките.
Говоря за описанието, където пише да не се пере и кото четете предполагам?! Че описанието го разбирам като да имат предвид пране в пералня. На автомивка не знам, но пише, че може професионално почистване, което аз разбирам като фирма за "пране" на килими със сушилни и специални машини.

# 532
То професионалното почистване не е ли именно такова - на нещо като тепавица или с водоструйка и хубави препарати? Никога не съм давала килим на такова почистване. Затова питам.

Аз ще поразсъждавам още час и може би ще ида до Икеа за  килимчета Stoense.

# 533
  • София
Само, че после ги и сушат или поне би трябвало.

Да похваля това мопче, след къпане пода на банята с 2-3 движения е почти напълно сух
https://www.ikea.bg/products/laundry-cleaning/cleaning-accessori … rig-mop/40527081/ 👍което на мен ми е важно, че на къщата мн варовикова водата и оставя петна.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 10:49 от Angel_Dust

# 534
Тези, които на нас ни перат килимите ги перат с машини.
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&ur … VsRoaAQ5BTCUlxKBV

# 535
То професионалното почистване не е ли именно такова - на нещо като тепавица или с водоструйка и хубави препарати? Никога не съм давала килим на такова почистване. Затова питам.

Аз ще поразсъждавам още час и може би ще ида до Икеа за  килимчета Stoense.
Аз ги давам в една фирма. Идват, взимат ги от вкъщи, около седмица ги бавят и после ги доставят. Получавам ги навити на руло, в отделен плик, свежи, чисти и приятно миришещи. Доволна съм. Няма пречупване като онези по автомивките, няма да се тревожа аз как да ги закарам там.
И тази фирма ги пере с машини.

# 536

Да похваля това мопче, след къпане пода на банята с 2-3 движения е почти напълно сух
https://www.ikea.bg/products/laundry-cleaning/cleaning-accessori … rig-mop/40527081/ 👍което на мен ми е важно, че на къщата мн варовикова водата и оставя петна.
И аз ще го похваля. За мен не е мопче, а гумено перо и върши чудесна работа. С няколко движения избутвам и капките по стените около душа, после раз-два - и от пода към канала. Идеално обира водата, особено пред тоалетната чиния и гърнето на внуците, където все се притеснявах да не се подхлъзнат децата на мокри/влажни плочки.

# 537
  • София
То и гума не е някаква пяна... Но е супер. За цената да не говорим 😊

# 538
Тепавица? В кой век сме?
Скрит текст:

# 539
Ох, ми не знам. Виждала съм фирми за пране на килими изрично рекламиращи се с това тепавица. Или използват думата и за някакъв осъвременен вариант.

Общи условия

Активация на акаунт