Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 53 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
лещичка, не си само ти. Прави тема, ако ти се занимава, ще участвам с удоволствие.

# 121
Дългоочакваният втори сезон на Good Omens ще бъде наличен на 28 юли. Все още не съм завършила първи, но така е, като практикувам сериална полиамория. 😅

# 122
  • Вестерос
И аз го гледам, но в хбо макс, само два епизода бяха качени.

# 123
И аз го гледам .Даже се чудя дали да не гледам трети епизод без бг суб или да изчакам.

# 124
  • Разпиляна във въображението
И аз го гледам в НВО. Чакам утре да качат трети.

# 125
Добре де аз онзи ден изтеглих трети и вчера го гледах.Гледам сега и бг субс има,защо в hbo го няма още?
Довечера ще опитам,до сега не съм пускала,та като седна на лаптопа.Ако има някой правил или желаещ нека я направи,за мен няма значение 😊.

# 126
Гледам интересен италиански сериал "Виола". Стилът му е типично италиански,като във филмите от онова време... В момента го дават по AXN.

# 127
Добре де аз онзи ден изтеглих трети и вчера го гледах.Гледам сега и бг субс има,защо в hbo го няма още?
Довечера ще опитам,до сега не съм пускала,та като седна на лаптопа.Ако има някой правил или желаещ нека я направи,за мен няма значение 😊.

Така е заложен по програма. Признавам си, че откакто имам НВО макс просто не искам да се занимавам с теглене, сваляле на субтитри, прехвърляне на флашка, телевизор и т.н. Сигурно има и по-лесни начини, но това си е моят. И затова си ползвам удобството. Ако и Нетфликс пуснат преводи към каталога си и за там ще се абонирам.

ММ следи  "Виола" и му е приятен.

# 128
  • Вестерос
Аз нали гледам с английски субове и малко ме дразни, че се изчаква качването, но факт, откакто имам хбо макс и скай не ми се сваля

# 129
  • Sofia
И аз гледам с голям интерес  "From" - сезон 2, изгледани и  двата преведени епизода. Чакам и следващите по онлайн платформите.  Много ми е зарибяващ....

# 130
И аз гледам с голям интерес  "From" - сезон 2, изгледани и  двата преведени епизода. Чакам и следващите по онлайн платформите.  Много ми е зарибяващ....
Прилича ли на Изгубени, страшен ли е?

# 131
Прилича малко. По-страшен е, т.е. има повече гадости - трупове и подобри. На мен ми харесва повече от Lost. Само се надявам идеята му да е по-смислена от на Lost, който изгледах целия и изобщо не схванах накрая каква беше идеята. Четох накъде, че имало обяснения от създателите му, но аз така и не ги разбрах.

# 132
Ами има си страхотии. Новият сезон направо е лудница.

# 133
Благодаря, значи няма да го гледам. Изгубени ми беше много любим, но накрая го разводниха да, и аз не разбрах идеята...

# 134
  • Mediterraneo
Гледах снощи Obsession, минисериал в Нетфликс. Брутална тъпотия. Изгледах го, превъртайки. Бавен, муден, абсолютно безобразно тъп. Хубаво секс, секс, ама всичко останало супер умряло.

Общи условия

Активация на акаунт