Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 252
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
за "From"  - има си страшни и гаднички моменти, но това си е и част от сюжета. За мен си заслужава гледането и за сега нещата са доста оплетени и интригуващи. Надявам на изненадваща и интересна развръзка...т.е достоен финал за мистичната ситуацията и  състоянието на "мястото".

# 136
То става доста заплетено....

Скрит текст:
Не отваряй, ако не си гледал From! Спойлер!

Скрит текст:
....с тези паяжини, с прескачането от дупките в дърветата, с този прикования към стената, който незнайно как хвърли въже в комина.
Тези зли духове откъде са и какво са, самото място какво е, друга алтернативна реалност, може би....

# 137
  • Sofia
Soul Free, +1 за казаното от теб.
Да не се чете от не гледащи "From" .
Скрит текст:
да, кой хвърли въжето в кладенеца....кой изобщо "менижира" пускането/спирането на ел. енерегията...Кой се обади?, когато вдигнах Антената от сезон 1.....протекцията на талисманите и т.н....много загадъчно и злокобно.

# 138
Да, да....

Скрит текст:
Спойлер!
Скрит текст:
....точно - как така имат ток, вода, като няма кабели? Как се изви бурята от ясно небе, като включиха радиото? Как попадат там от различни места из цялата страна?
Затова си мисля, че е друга реалност с различни физични закони и някак има изтъняване в пространството, през което пропадат.

# 139
  • Sofia
Да не се чете от не гледащите сериала "From" !
Скрит текст:
Да, много, много въпроси ще чакат отговор. Аз също мисля, че е нещо като изкривяване на време-пространството и попадане в друг вариант на мултивселената.....или попадане във времеви "капан"  или нещо такова, но определено е много интригуващо и загадъчно. 
За да не спамя, чакам превод на 7 и 8 епизод на "Вещиците от Мейфеър", който също е много добър в жанра - мистика и ирационално.

# 140
И аз съм на вълна From, смятах да изчакам да излязат повече епизоди, но снощи малко след полунощ нещо не ми се спеше.. и познайте.. изгълтах ги набързо двете серии, но колко пъти затварях очи! И дали заспах после лесно! Още го мисля. Въпросите наистина са все повече!
Скрит текст:
Аз пък се чудя онзи от автобуса Илайджа ли беше, който повърна, просто предусещаше нещо лошо или.. За пръв път събират близки след месеци и дали автобуса не е там точно заради двете дами..

Последна редакция: чт, 11 май 2023, 19:18 от 50 Shades of Purple

# 141
  • The point of no return
Попадна ми някаква реклама и реших да погледна The Great. Взех, че го изгледах доста бързо, гледам ще има и 3-ти сезон от утре.Yum Не е шедьовър, но си има своите добри моменти.
Двамата главни с тези сини очи ме разбиват просто, а и са доста гореща двойка. Relaxed

Гледах снощи Obsession, минисериал в Нетфликс. Брутална тъпотия. Изгледах го, превъртайки. Бавен, муден, абсолютно безобразно тъп. Хубаво секс, секс, ама всичко останало супер умряло.
Отврат е този сериал. Не знам защо Ричард се е съгласил на него.

# 142
  • София
Някой да гледа Mrs Davis? Много висока оценка в imdb, първият епизод мина тегаво.

# 143
Мен много ме е яд, че Нетфликс свалиха Граничен град преди да си догледам последния сезон. Поне да имаше съобщение, да си дам зор, а то ... Сега ще трябва да го свалям от някъде.

# 144
И аз съм на вълна From, смятах да изчакам да излязат повече епизоди, но снощи малко след полунощ нещо не ми се спеше.. и познайте.. изгълтах ги набързо двете серии, но колко пъти затварях очи! И дали заспах после лесно! Още го мисля. Въпросите наистина са все повече!
Скрит текст:
Аз пък се чудя онзи от автобуса Илайджа ли беше, който повърна, просто предусещаше нещо лошо или.. За пръв път събират близки след месеци и дали автобуса не е там точно заради двете дами..
Има и трети епизод. И субтитри.
Много е хубав сериала.
Дразни ме само това, че няма никакво развитие за самата мистерия.

# 145
  • Вестерос
Е как да няма, във всеки епизод има по малко.
Скрит текст:
Във втори беше прикованият, който изчезна после. В първа беше, че спят под града чудовищата. Че момчето от автобуса явно предусеща.

# 146
Да де, ама Тифче, с тези неща изникват въпроси. Още повече Joy

# 147
Е няма на поднос да ни ги поднесат нещата я 🤣.Поне още няколко сезона очаквам.Няма ли желаещ да направи тема,мен не ми се получава от тела,до лаптопа кога ще се вредя не знам.
За трети епизод.
Скрит текст:
Много ми хареса,според мен новото момче с виденията ще намери пътя навън.Самият факт че му е познато мястото и има дежа ву,или някакви видения за мен е знак.Както и че се събраха двете докторки,шест месеца е липсвала,значи времето навън си тече.
Шерифът не знам как се спаси и какво му предаде Мартин,някаква защита предполагам и знание.
Не ми харесва че чудовищата стават жестоки,до сега само убиваха,но онова момиче защо я оставиха жива и психясала,дали е свързано с идеята на шерифа и случката в Ирак.
Доста въпроси повдигна епизода,не ми харесва масовото отчаяние и свършването на провизиите.Но пък отчаяният човек е безразсъден и смел,може би от това имат нужда-да почнат да ги избиват,знам ли.
Последно,че стана чаршаф-ключът според мен за всичко е Виктор.И новият автобус поставя началото на края.
Кулата за мен е някакво външно наблюдение,нещо като експеримент с живи хора.Или Бойд е прав и всички са в кома и е само халюцинация.Малко ще ме разочарова последното ако е,май предпочитам екперимент,колкото и да е жестоко.

Почнах Silo,тази вечер втори епизод и ще видя трети кога ще излезе.Хареса ми,различен е,мистичен,баш квито харесвам.Нужно ли е всички шерифи и главни герои да са черни?!

# 148
Ама не казвам всичко да кажат, а нещичко. А то отговори не получаваме, само нови въпроси.
Ще направя тема, няма проблем. Малко по-късно.

# 149
Зареждам се да изгледам на спокойствие 3я епизод на From (някъде го превеждат От, някъде - Отвъд)

Общи условия

Активация на акаунт