Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 308
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • The point of no return
Изгледах два сериала на Нетфликс, които доста ми допаднаха и са испански.
Muted - леко абсурден сюжет, но не ти дава мира докато не изглеждаш всички серии. Да предупредя, че започва с брутална сцена.
Sky High: The Series - продължение на едноименния филм от 2020. Отлична кримка за престъпна група и внедрен полицай, който се опитва да ги разкрие. Надявам се да има 2-ри сезон.
После и филма изгледах, макар че ми беше ясно как ще завърши, понеже сериалът надгражда след него и постоянно правят препратки. Интересното е, че почти всички акьтори от филма участват и в сериала.

# 301
  • София
Замунда се отвари преди малко. Разбрах, че било заради българската музика. Обещавам публично, че българска музика няма да докосвам, свалям и слушам.

Гледах един документален филм за едно неразрешено убийство по HBO:
Murder At The Cottage. Французойка е убита в къщата си в отдалечен район в Ирландия. Потресе ме липсата на компентентност и абсурда в разследващите и съдебни власти на Ирландия и Франция. Действието се развива в края на миналия век та до наши дни. Няма да разказвам повече - който обича true crime, ще му хареса.

# 302
Аз като човек, който грам не гледам футбол,  се изненадах колко ми хареса сериала. Изключително позитивен, забавен, разчувстващ и разтоварващ. Отдавна не съм гледала толкова приятен комедиен сериал. На мен ми хареса, че нямаше прекалено много футбол.
Кийли според мен ги заряза и двамата. 😀

# 303
  • Вестерос
ПОДНОВЕНИ
Somebody Somewhere

Гледам и аз Love & Death, интересен е.

Много ми хареса края на Мейзъл.

Почнал е последния сезон на Нанси Дрю

...
Бил излязъл и трети сезон на Сандитън. Някой да го е срещал някъде?

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 00:27 от Tiffany А

# 304
Вчера загледах Фатално привличане/Fatal Attraction, сериал по филма. Много качествено сниман, актьорите се справят блестящо, гледам по show time и препоръчвам на феновете на трилъри.

# 305
  • София
Вчера загледах Фатално привличане/Fatal Attraction, сериал по филма. Много качествено сниман, актьорите се справят блестящо, гледам по show time и препоръчвам на феновете на трилъри.

И аз го загледах, но бавно качват епизодите в Шоутайм. Джошуа Джаксън ми допада много как пресъздава ролята на Дан, но Лизи Каплан хич не ми е в ролята на прелъстителка...че и отиват психо ролите, отиват и, но баш тази...

# 306
  • София
Изгледах сезон 2 на Sweet Tooth
https://www.imdb.com/title/tt12809988/

Нетфликс потвърдиха, че ще има и сезон 3, което ме зарадва много. 😊
Препоръчвам, много хубав сериал! Историята е интригуваща, героите много добре изградени и общо взето нямам забележки. Е, да, наивен е малко, но нормално, все пак има доста деца. Но това не намалява реализма и суровите моменти. Сериалът е на границата между двете неща и маневрира много успешно между сложните капани.
След два сезона давам едно стабилно - 8 от 10! 😊

# 307
Прекрасен е, рядко гледам без да се разсейвам и без забележки, но достатъчно приказен, достатъчно интересен ми е и красиво заснет.

# 308
Здравейте, май не съм се включвала до сега в тази тема.

Излязоха последните десет епизода на Манифест. Остават ми още 2-3 ще се опитам тази вече да ги изгледам. На мен ми е интересен.

# 309
Аз мъча трети сезон,  но е досаден и муден. Мога ли да го прескоча?

# 310
  • София
Тц, няма как. 😊

# 311
  • Mediterraneo
Гледах Дилема( Нетфликс) с Рене Зелуегър. Пф. Тази жена не се сещам да играше чак толкова зле. Хубаво, образ, ама то преиграване, то маниерничене, ужасна за гледане. Да не говорим сюжетът колко изсмукан от пръстите на някого е, страшно нелогично и измислено всякакво развитие.

# 312
Някой гледал ли е Bad sisters?
https://www.imdb.com/title/tt15469618/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_bad%2520si

Интересен ли е?

# 313
  • Вестерос
Да, обсъждахме го тогава. Много е добър за мен! Ще има и втори сезон. Но историята е завършена и с първи.

# 314
Изгледах Beef и мисля, че е много интересен, различен, направен добре. Някои моменти ме трогнаха, други ме шокираха. Запомнящ се е определено.

Общи условия

Активация на акаунт