Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
И на мен много ми хареса и определено е запомнящ се👍.

# 316
Много е добро сериалчето и аз отдавна не бях гледала нещо толкова оригинално.

Между другото, на 15.06. в Нетфликс ще бъдат налични новите епизоди на Black Mirror, нямам търпение! Simple Smile

# 317
Изгледах първи сезон на Китаец, роден в Америка (сериал на Дисни +), но не ми хареса много. Не го и мразя, просто ми е безразличен; няма да гледам втори сезон, ако има (ако Дисни не фалират докато излезе).
Има "дълбоко" послание срещу расизма и по-точно прикрития расизъм, замаскиран с лицемерие, но тъй като не живея в САЩ и нямам намерение да ходя там, ми е все едно (тукашният расизъм е по-друг).
Що се отнася до митологичната част - мисля, че могат да се намерят по-интересни съвременни китайски и корейски продукции за Краля на маймуните.

Кастът на сериала е впечатляващ - освен Мишел Йео, участват Ке Хюи Куан и Даниел Ву.

# 318
Здравейте! В издирване съм на завладяващ сериал за лятната суша по тивито. В топ 3 са ми : " Бягство от затвора", Ходещите мъртви" и " Отмъщението ". Следя и Прислужницата и новият Силозът. Та... сигурно ще е трудна задачата да намеря нещо с повечко сезони от ранга на горните три. Но, ако някой има вкус като моя, да сподели някой подобен. Ще съм благодарна!

# 319
From?Втори сезон сега приключва,виж дали ще ти допадне.
Мислех да гледам пак Изгубени,но не го намирам онлайн,а да тегля 6 сезона не ми се занимава май.
Ще дам шанс на Beef,доста го хвалите,допадна ми и ревюто.

# 320
From?Втори сезон сега приключва,виж дали ще ти допадне.
Мислех да гледам пак Изгубени,но не го намирам онлайн,а да тегля 6 сезона не ми се занимава май.
Ще дам шанс на Beef,доста го хвалите,допадна ми и ревюто.
И него гледам. Става, но е много много далече от истината. Заглавната песен е готина.

# 321
Здравейте! В издирване съм на завладяващ сериал за лятната суша по тивито. В топ 3 са ми : " Бягство от затвора", Ходещите мъртви" и " Отмъщението ". Следя и Прислужницата и новият Силозът. Та... сигурно ще е трудна задачата да намеря нещо с повечко сезони от ранга на горните три. Но, ако някой има вкус като моя, да сподели някой подобен. Ще съм благодарна!

"Стоте"? Ако не сте го гледала вече.

# 322
Extrapolations някой гледал ли е, да даде отзив?

# 323
  • на малък остров в океана
Гледах го и сериалът ми хареса. Прогнозите за бъдещето, обаче, са плашещи. Но изглеждат все по-възможни, за съжаление.

# 324
Гледах го, хареса ми много. Опасявам се, че нещо подобно е напълно възможно да се случи...

# 325
В Стоте пак има точно онези елементи от фантастиката, които вече ми докарват кошмари и депресия. Накара ме да се замисля, за пореден път, нужно ли е непременно във всички фантастики да се представя един бъдещ свят, в който правителството упражнява железен контрол, тип фашизъм, все още има смъртно наказание, често за това, че някой мисли различно, и други неща, които ме карат да се отвращавам от човечеството.
Главната героиня в Стоте, Кларк, е обвинена в измяна, заради това, което баща й е направил, и на практика се намира в затвор за малолетни. Сещате ли се в кой друг строй носиш отговорност за престъпленията на близките си, мм? И баща й е прегрешил само в това, че е разгласил, че станцията запада и умира. Едва ли най-сериозното престъпление евър.
Не просто ме депресира идеята за живот на станция в космоса, а отвратителният начин, по който тази общност се управлява, фашистките прийоми, с които си служат тези начело. Смъртно наказание за всички престъпления е излишна жестокост, да не говорим естеството на смъртното наказание какво е,  агонизираща смърт в мрака и студа на космоса.
Ако наистина след сто-двеста години животът ще е такъв, радвам се, че няма да го дочакам. Не съм против прогреса, но той е безсмислен, ако прави хората бездушни и несъстрадателни. Прогресът лично в моите представи е баланс между технологиите и духовността. И не на последно място, разума, който евентуално да ни попречи напълно да съсипем планетата и да се стигне точно до ситуация като в Стоте, оцелелите от ядрения катаклизъм да се наблъскат на космическа станция, която евентуално също се прецаква и трябва част от населението да умре, за да оцелеят останалите-нищо повече от надпревара с времето.

# 326
  • Варна
В Стоте пак има точно онези елементи от фантастиката, които вече ми докарват кошмари и депресия. Накара ме да се замисля, за пореден път, нужно ли е непременно във всички фантастики да се представя един бъдещ свят, в който правителството упражнява железен контрол, тип фашизъм, все още има смъртно наказание, често за това, че някой мисли различно, и други неща, които ме карат да се отвращавам от човечеството.
Главната героиня в Стоте, Кларк, е обвинена в измяна, заради това, което баща й е направил, и на практика се намира в затвор за малолетни. Сещате ли се в кой друг строй носиш отговорност за престъпленията на близките си, мм? И баща й е прегрешил само в това, че е разгласил, че станцията запада и умира. Едва ли най-сериозното престъпление евър.
Не просто ме депресира идеята за живот на станция в космоса, а отвратителният начин, по който тази общност се управлява, фашистките прийоми, с които си служат тези начело. Смъртно наказание за всички престъпления е излишна жестокост, да не говорим естеството на смъртното наказание какво е,  агонизираща смърт в мрака и студа на космоса.
Ако наистина след сто-двеста години животът ще е такъв, радвам се, че няма да го дочакам. Не съм против прогреса, но той е безсмислен, ако прави хората бездушни и несъстрадателни. Прогресът лично в моите представи е баланс между технологиите и духовността. И не на последно място, разума, който евентуално да ни попречи напълно да съсипем планетата и да се стигне точно до ситуация като в Стоте, оцелелите от ядрения катаклизъм да се наблъскат на космическа станция, която евентуално също се прецаква и трябва част от населението да умре, за да оцелеят останалите-нищо повече от надпревара с времето.

А финала беше много много тъп. Не си струва човек да си губи времето и накрая да гледа тая тъпня за финал.

# 327
За мен от един момент нататък целият сериал беше тъп. За финала само прочетох - не съм го гледала, но донякъде ме зарадва.
Скрит текст:
Защото смятах, че всички персонажи са загубеняци, които не заслужават нищо. Joy

# 328
  • София
На стоте само първите три сезона си струваха, след това беше тежък напън за гледане, особено финала...

# 329
  • Варна
То постоянно събираха някакви двойки и после убиваха един или двама от тях. Мъка за гледане. Монти най добре си поживя.

Общи условия

Активация на акаунт