Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Даже актьорът, който играеше Белами беше изпаднал в дълбока депресия, след приключване на участието му в сериала. Тогава четох за това; естествено, няма гаранции, че е било точно заради ролята, но подозирам, че има нещо общо.
Той и актрисата, която играе Кларк, се ожениха, но не съм проверявала дали още са заедно.

# 331
  • Варна
Даже актьорът, който играеше Белами беше изпаднал в дълбока депресия, след приключване на участието му в сериала. Тогава четох за това; естествено, няма гаранции, че е било точно заради ролята, но подозирам, че има нещо общо.
Той и актрисата, която играе Кларк, се ожениха, но не съм проверявала дали още са заедно.
Последно четох че имат бебе.

# 332

А финала беше много много тъп. Не си струва човек да си губи времето и накрая да гледа тая тъпня за финал.
Абсолютно. Първите сезони ставаха и даже много ми харесваха. Ама почна да измукват някакви глупости. Финала ме потресе. Голяма тъпня.
Някак си почувствах, че съм загубила бая време да го гледам това нещо.

# 333
Между другото, забелязали ли сте, че актрисата, която играе психоложка и
Скрит текст:
жената на главния герой
в severance, е същата, която играеше жена-войн/вожд на племе/лесбийка в Стоте?

# 334
Въобще не си я спомням вече - нито от 100-те, нито от Severance.

# 335
В Severance ролята й е ключова.
Скрит текст:

И в 100:
Скрит текст:
И аз вече не го помня... Сега се чудя дали не бъркам героинята й с тази на една актриса, дето участва в разклонение на Живите мъртви... Сливат ми се, а по онова време още го гледах...

Severance го харесвам и го чакам, макар че с тези стачки и слухове вече нищо не се знае.

# 336
Така, като ми я показа се сетих. Simple Smile И аз си чакам Severance. Дано да го дочакам.

# 337
Ще го дочакаме,няма да изтърват такъв рейтинг.Най много да се забави още година или да претупат работата,което ще е голямо разочарование.
100 съм гледала първите няколко епизода,тази Кларк нещо ме дразнеше актрисата и нямах нерви.

# 338
  • Варна
Между другото Елайза Тейлър и Боб Морли ще участват заедно в някакъв филм https://www.imdb.com/title/tt17624610/?ref_=vp_close

# 339
А, за лош ИИ. Аз подкрепям ИИ и съм против пропагандата срещу него Simple Smile
Той изглежда добре, а нейните вежди са ужасни - да намери някой да й ги оправи.

# 340
От гледна точка на зрител успял да изгледа Стоте до финала бих казала,че трябваше да се откажа след смъртта на Линкълн.

# 341
  • Вестерос
Стоте беше много добър, но последните два сезона бяха слаби... И тъпо свърши. Доколкото знам е по книги и има разминаване с книгите накрая тъпо.

Изгледах Мисис Мейзъл, страхотен финал, много, много хубав сериал Heart Eyes
Изгледах последен трети сезон на Сандитън. Разкош!

НОВИ
Arnold
The prank panel
Based on a true story с Кейли Куоко.

ПОДНОВЕНИ

Somebody Somewhere

СПРЕНИ

Perry Mason

# 342
Всеки месец във фийда ми излизат публикации на Булевард България и винаги пропускам да ги споделя тук, но с тази за юни не съм закъсняла все още:

https://boulevardbulgaria.bg/galleries/serialite-prez-uni-2023

# 343
  • The point of no return
3-ти сезон на The Great е много слаб, след средата едва го добутах. Така яко забиха в дупка и нямаше нищо общо с предните два сезона. Дано няма 4-ти, то при това положение не виждам и как ще има.

Първият епизод на The Idol на HBO реших да погледна. И 5 минути с превъртане е загуба на време за това недоразумение. Недоумявам как може да се правят такива продукции и да ми го разкарват този сериал из Кан и прочие. Disappointed

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 06:05 от Roya

# 344
Много ми е любопитно в книгите Стоте какъв финал има.

Общи условия

Активация на акаунт