Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 38

• 54 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
FUBAR
https://www.imdb.com/title/tt13064902/

екшън/комедия/приключенски / САЩ / продукция на Нетфликс / 8 епизода / подновен за втори сезон

Ето нещо странно и неочаквано. Великия Арни в сериал с много странно заглавие, което е стар акроним на нещо, което е така ****** че е непоправимо счупено. 😀
Сценария наистина е в някаква степен нетрадиционен и с обратна психология на повечето съвременни ценности. Хем ги обслужва ама това е само на пръв прочит така... Общо взето се гъбаркат с всичко и не се вземат твърде сериозно, което е добре. От всичко изгледано си личи, че всички много се забавляват и крайния резултат е доста добър. Аз очаквах, че няма да ми хареса и че ще критикувам, но всъщност стана обратното.
По-висока оценка обаче не мога да дам. Не че 7 е малко. Това си е една много добра оценка.
Най-много ми хареса бате Арни разбира се. И как като мъж не се даде на новата мода и докрай си се държа като водещ мъж, разбира се с някои условности, но няма как без тях, а и тук според мен се търсеше начин да се угоди на всички, което е много сложно, но някак си екипа се справи.
Хареса ми екшъна, хумора (не всичкия обаче), злодея в ролята Габриел Луна (интересно в един сериал събраха първия и последния Терминатор) и лекотата с която влизаха и излизаха от пиперливите злободневни теми...
Не ми хареса Руу (в ролята Фортюн Файмстер ако правилно и изписам сложното име). Точно тя трябваше да е най-комедийния и пиперлив герой, но от нейните изцепки ми ставаше неловко и на моменти дори ми беше гнусно да я гледам и слушам. Лъхаше на нечистоплътност от нея. Особено много не ми хареса една сцена с крака и... Бляк. Доколкото знам тази непозната за мен личност е известен комик в щатите, но не мен ми дойде 'ту мъч' както се казва. Пресолиха яко.
Другото което не ми хареса беше дъщерята на Люк Брунер (бате Арни) в сериала, Ема Брунер (в ролята Моника Барбаро). Така беше написана, че в повечето моменти яко дразнеше, но в крайна сметка завърши добре и това е най-важния резултат. Тези неща и някои други дреболийки са основната причина да му намаля оценката.
Определено обаче ми хареса и го препоръчвам! Забавлението е препоръчано.
-
7

# 466
  • София
Diavolo не ти ли е като римейк на True lies с Джейми Лий Къртис малко?

# 467
  • София
Хмм, дам, склонен съм да се съглася. Simple Smile В известен смисъл е така наистина.

# 468
Синтия Никсън във втори сезон на тази тъпотия оправила ли си е фасадата-визирам жълтурчета/грозните зъбки/,все пак не ми е приятно да промотира някакви пропаганди с тези зъбки?...поне малко уважение към аудиторията😂...още повече,ако ще гледаме как се ...поне малко да барне визията.

# 469
  • София
Citadel
https://www.imdb.com/title/tt9794044/

екшън/трилър/драма ; САЩ ; продукция на Amazon Studios ; 6 епизода ; подновен за втори сезон

И този сериал ми хареса като цяло. Тук категорично бях склонен да дам по-висока оценка, но според мен се оплетоха от толкова много конспирации в конспирациите и постоянните сюжетни обрати. Така се овъртолиха, че по едно време вече не можех да ги взема наистина сериозно. И в крайна сметка какво беше това? Джеймс Бонд среща Обществен враг среща Мисията: Невъзможна среща Шпионски игри? Ами нещо такова...
Много екшън има, липсва дразнещата уок пропаганда, всичко това добре. Само че всичко ми идваше прекалено забързано, от вратата за краката и с постоянни дразнещи флашбеци. Така че някак си съм раздвоен. Със сигурност обаче сериала е над чертата и според мен ще се хареса на повечето хора.
-
6.5

# 470
Изгледах първия сезон на "Уензди". Прочетох, че ще има и втори. Много ми харесва. Преди доста си падах по такъв тип филми и сериали.

# 471
  • Тра-ла-ла
Има ли къде да се гледа "And Just Like That" 1ви и 2ри сезон (Сексът и градът продължението). Нещо онлайн с български субтитри или по торенти? HBO нямам и не искам Simple Smile

# 472
Има ли къде да се гледа "And Just Like That" 1ви и 2ри сезон (Сексът и градът продължението). Нещо онлайн с български субтитри или по торенти? HBO нямам и не искам Simple Smile
Да, аз гледам във filmisious😉

# 473
  • Тра-ла-ла
Благодаря, но при мен нищо не тръгва, от никой сезон. Пробвах отдолу да сменям сървъри - не става. Работят само десетките реклами, които изскачат и ме вбесяват Joy

# 474
  • Bayern
Благодаря, но при мен нищо не тръгва, от никой сезон. Пробвах отдолу да сменям сървъри - не става. Работят само десетките реклами, които изскачат и ме вбесяват Joy

Първи сезон го има в  сайта   filmi123.club   ,  втори сезон  -  filmi9.com

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 10:15 от ROSHLA2006

# 475
  • Вестерос
Към края на първи сезон Декстър стана интересен. Познах кой е убиецът още в началото, но не и семейната драма туист. Към края на втори съм. Зарибих се.

За AJLT линията на Миранда ми е мега нелепа, другото става. Имаше хубави дрехи като изключим Мет гала.

# 476
Изобщо не мога да се сетя откъде се пръкна онази редакторка, ако може някой да ми припомни Simple Smile също забелязвам, че всички нови женски персонажи са цветнокожи. Не че има нещо лошо, обаче усещам, че е направено заради политкоректност. Като цяло според мен изобщо не допринасят за сериала досега. Много са ми скучни. Може би освен Сима, коята са опитали да я докарат малко като Саманта. Професорката е странна, неадекватна и скучна.

# 477
  • София
Мда това с Миранда е топ простотията... Не виждам с какво допринася към сериала, даже и самата връзка е скапана и не реалистична...

Много нови персонажи има, без никакъв сторилайн. Единствено Шарлот си е Шарлот, като че ли само в нея откривам стария сериал.

# 478
Да, абсолютно нереалистично Simple Smile Че е по-хип, движи се в артистични среди, а Миранда в началото на първи сезон я видяхме като отчаяна и скучна домакиня. С какво точно привлече Че? Миранда изобщо работи ли все още? Изобщо не дават как се развива животът й извън връзката й с Че.

# 479
Сякаш има няколко поколения пропаст между Sex & the city и Just like that.
За мен си е разочарование, и направо си изгубих времето да го гледам. Но пуста носталгия по любим сериал …

Общи условия

Активация на акаунт