Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 70

• 32 669
  • 428
  •   1
Отговори
# 75
  • Калифорния, САЩ
Привет-мривет! Hands Wave

Да се разпиша и аз след голямото ми (ни) затишие.
Да кажа, че няма новини - ще ви излъжа. Едни са стари (че не слабея и няма и да отслабна), други са нови. Иван си счупи пръста средния на лявата ръка на 24 май, да му се не види и гадната работа. По време на баскетболна игра, все си мислех, че е като друг път засрещнат, ама не; този път след два дни реших да проверим и ... има си хубав син гипс на ръката. Съкрушен е милият, толкова много неща се променят и ще се променят заради това. Миналата седмица имаха чудесен ден в един парк, "гърмяха се" с водни балони, но той стоял на страни и гледал само (а и "Не плаках, мамо, само сълзичките ми течаха"), милият ми той. На 8-ми им е партито на басейн за завършването на началното училище - 3 яаса ще е, а той пак няма да участва, защото не може да мокри гипса. Ще имат храна и забавления, сто пъти го питах дали наистина иска да е там (като занам как пак само съзички ще има....), но за сега категорично иска да е там. А толкова много очакваше тези неша, месеци се планираше! На 12 ще го заведа на Диснленд с приятелче (ако не ни мини котка пътя), с гипс ще е и там. На 14 ще му го махат (така е планирано поне), а и същия ден ще е и церемонията им за завършването! Порасна този вагабонтин, опъпчави си пубертетското-детско личице, чудя се с какво да го мажа да завяхват тези пъпки.
Аз с пълна сила работя 8-5 всеки ден, чакам с нетърпение да се прибера в Бг. и да си видя мама и тате! На 2-ри юли пътуваме, и на 27-ми (на годишнината-юбилей на мама) пътуваме наобратно. Ще мъкна разни книги и учебници да почета малко, че тук не ми остава време, а за годишното ми оценяване през септември ще трябва да докажа четене и разработки по цели 5 дебелички учебника.
Чета ви редовно, ама то няма и как - като пишете от дъжд на вятър! Видях прекрасна Иринитка, снимки от Деси чудесни!
Сега дечковците ми спят в класната стая, а аз си обещах сутрнта да ви драсна някой ред.
Я кажете на колко станаха децата, тийнейджърите ви? Май си израснаха с нас през годините, като че ли вчера Сиси показваше малкото златце Стефко и Ничия също онази нейна прекрасница. Моят е на 11г. и почти 5 месеца, през август ще е в основно училище (с повече от1 400 ученика), паркирането около което е почти невъзможно! Моят мъж ще се опита да си смени работното време, за да го взима директно от там, че тази година ми се съдра кожата всеки месец да плащаме $700+ за следучилищна програма. Аз ще го водя към 7:15, независимо, че ще започва в 8:00, за да мога аз да отида навреме на работа (на 15 км. от там ми е). Абе от сега не спя, да мисля и премислям кое как ще е. Но се убедих - някои неща ги мислим и премисляме, планираме и препланираме, а накрая се случва съвсем друго. Не можем всичко да предвидим, не всичко зависи от нас. Животът си е живот, и той ни поднася всекидневни изненади - и хубави, и не толкова. Здрави да сме само; това си пожелавам на поредния си рожден ден днес! Здраве за мас и тези около нас; повече спокойствие и не толкова стресови преживявания. Почерпете се за здраве, мили мои, и се разпишете да се преброим отново.
Пу-пу - №1 за мен! 

# 76
  • София
Честит рожден ден, любима моя Ир! Желая здраве, здраве и пак здраве за теб и близките ти! Здрав ли е човек е и щастлив, та бъди здравичка! ❤❤❤
И ти като ММ мислиш и плануваш. Опитвам се аз да му набия в главицата, че планове  не бива да прави, защото само се тормози, но не слуша и се надявам поне ти да ме чуеш. Аз взех да не го мисля много и взе да ми става по- леко на душицата.
Да минава бързо на Ванко, а и макар да не може да се забавлява с дечицата нека да е там да участва, та  макар и леко отстрани на тях. Целуни го от мен! 😘😘😘 Много  се  надявам тази година да успеем да се видим, но както казах няма да плануваме и може да ни се случи.🤗
Десинко, ❤😘❤
Целувки на всички 😘😘😘

# 77
  • Калифорния, САЩ
Много  се  надявам тази година да успеем да се видим, но както казах няма да плануваме и може да ни се случи.🤗

Дано 🙏🙏🙏🙏.

# 78
  • Targovishte
Здравейте, банда!

ИР - Честит рожден ден! Да си много здрава, пожелавам от сърце. Да му минава бързо на порасналия Ванко. В крайна сметка всичко се нарежда, така както не ние сме го намислили. Затова - не го мисли, всичко ще се нареди.
Аз няма да показвам моите брадати момчета - вече са мъже, имат си жени и са самостоятелни. Да, наистина си пораснаха тук, в темата...

В неделя се върнах от Баня. Е няма такъв релакс. Уж си бях взел лаптопа да поработя, ама хич не стигнах до него. Въпреки че си се събуждах рано - наспан, четох книги, превъртях социалните мрежи и т.н. , правех си каквото ми се иска. Отпуснах се. За съжаление свърши твърде бързо....

От вчера съм на работа и хич не се изненадах, че колежката е заринала бюрото ми с изостанали задачи, които, естествено, са със срок за вчера.... По лека лека влизам в ритъм, но ми е малко трудно. Искам още релакс, не ми се работи.

В редакцията бяха спрели да излизат /вестника/ и сега и тук трябва да наваксам два броя поне, за да вляза в релси. Но... когато тогава.

С две думи - не ми се работи и т`ва е. Пия си кафе, пуша си и ви чета. А уж трябваше да направя поне четири страници до 8 ч. Няма да стане.... Simple Smile

Пожелавам на всички много хубав да е днешния ден. И тайно стискам палци да ни се уреди срещичката!!! (нали знаете - за мен два стола, че на един няма да се събера)  Между другото, загледах се в едни видеа за хранене с броене на калории. Но там все едни такива продукти - скъпи и не знам дали ще ги намеря тук. Та ще погледам още малко и може да се прежаля...

Обичам ви!!!

# 79
  • София
ИР, честита да си! От сърце ти желая здраве, много положителни емоции и щипка късмет!  Hug
Много обичам да те чета. Heart
Ванко, нека да отиде на завършването. Е, няма да е в басейна, но пък атмосферата ще го погълне и емоцията ще си я изживее..... пък и "Юнак без рана не може".
И аз все мисля, премислям, планувам-всички варианти на ситуацията ако мога да предвидя. При мен е и професионално "заболяване", може би.  Grinning  Синът ми завършва 10 клас. . Септември става на 17г. . Отличник ми е, профил химия и биология. Ще ходи на екскурзия за 8 дни до Ускорителя на частици в Церн. Не е наясно какво ще следва. Всичко му е интересно. С удоволствие учи  физика, история, по литература има похвали за развити теми. Не знам.....все се надявам да се избистрят интересите му. А момичето ми е на 9г., завърши 3 клас. Изобщо не се интересува какво става в училище, дали има 4,5 или 6. Ходи на какви ли не състезания по математика, български език, рисуване, безопасно движение. Не знае и не я интересува резултата. Завърши училище с 6,00. С грамота за отличен успех и с грамоти от състезанията с резултати от 44 точки до 48 от макс.50.  И нея мисля, дали нещо ще ѝ бъде интересно и изобщо ще се насочи ли към дадена област.
Курдов, хубаво е, че си отпочинал. Заредил си батериите Grinning . Сега работата, която е за 5 дни ще я свършиш за 3. Hug
Вангоби, Hug .

Лек да е денят ви, приятели! Hug

# 80
Ир, честит рожден ден! Пожелавам ти да си все така устремена, вдъхновена и успяваща, но и малко повече лично време за теб и твоето семейство! Да се оправя малък- голям Ванко!

Аз нямам какво ново да пиша, такава въртележка е в службата, не знам това лято как ще оцелея. След Гърция все едно се потопих в ада...!

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 20:26 от mimi.7299

# 81
Ир, да си жива и здрава!

И аз на тръстиката след двуседмична отпуска в България.

# 82
Мила Ир, желая ти много щастие и късмет!🌹 Ванко да се възстановява успешно🍀 Жалко за пропуснатите мероприятия, но пък най-хубавото е пред него😘 Прекрасно е, че ще си долетиш в БГ скоро💝
Радвам се да ви видя- Курдов, Миленски, Мими, Вангоби, Балкайче…. хайде всички, появявайте се🥰
По темата: моят син стана на 24🤭; предстои му дипломиране, което се позабави по независещи от него причини; ще сменя работата и такива ми ти неща.
Аз закъсах с кръста и сега ходя на физиотерапия и ми боцкат инжекции. Броя калории, но честичко ги превишавам. Докторът препоръча да сваля килограми!!!
Курдов, хубаво е да разпуснеш, работата няма да избяга… ето чака те😜

# 83
Да ти е жив и здрав синковеца!
Аз си видях графика за отпуската - между 8 и 22 октомври. 14-ти ми е идеално за срещичка, стига да не ми мине котка път.

# 84
  • София
Със закъснение, но с много обич, ИР, да си честита ❤️. Здраве да има в дома Ви ❤️ Юначето ти да ти носи радост 💙 Повече време за любимите ти хора, повече време за ТЕБ ❤️
Любими, колко е хубаво да ни е пълна къщичката ❤️
Моята девойка завърши 2клас 💛 В момента е на екскурзия с класа ❤️
Прекрасен ден 💛

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 06:38 от ni4iq

# 85
  • Русе
Иркоооо, да си жива и здрава, мило момиче! Ще се оправи Ванко, остави го да си изживее тъгата на тържествата Hug
И на мен не ми се работи след Италия. На тема - всичко да оправя в последния момент - съм Stuck Out Tongue Winking Eye
Работа, проекти, крачки с приятелки - това ми е ежедневието.
Хайде да сложа едно кафе, а довечера - повече.
Усмихнат ден,  бандичка!

# 86
  • Бургас
Ирко, мило момиче, Приятелко тъй близка и далечна, бъди ни жива и здрава! Както и "прикачените ти файлове", за да ти е спокойна душичката.
И както ви е известно, имам таланта да откривам „точните думи, изречени от друг”
Не ме подмина и „твоето” пожелание. (Благодаря на едни по-мъдри хора в нета)
За Теб искам зрънце щастие, късче обич и частичка вдъхновение.
Искам камъче от Луната и пудра със звезден прашец.
Искам препълнена чаша с красиви емоции.
И бутилка отлежали топли чувства с реколта „Щастливо безвремие" и производител „Лудо сърце".
Искам звездна нощ, нежен бриз, шумящо море и горещ пясък в пакетче.
И голяма опаковка сбъднати мечти!
Искам един кашон силни прегръдки. Не, нека да са два. И от целувките в специална опаковка.
Искам и бурканче усещания от боси крака по росна пролетна трева в ранна майска утрин.
Ако може и комплект неповторими изгреви и романтични залези. А като допълнение - спиращи дъха мигове и главозамайващ водовъртеж от неочаквани случвания..
Моля, може ли и две-три щипки истинско приятелство на прах...?! Не, нека да са две-три шепи!
Честита да си! Сбъдната и споделена!
И моля те, научи се да не отлагаш живота! Two Hearts

Мен ме е завъртяла някаква вихрушка.
Днес една приятелка ми казва, че й е мъчно за мен, а аз отговарям, че и на мен ми е мъчно за мен. Добре, че се виждам сутрин в огледалото, докато се маскирам,че иначе ще се забравя! Satisfied
А днес беше много напрегнат ден.Triumph Идеше ми да се прибера, да се завия през глава и да се събудя другата седмица.
Миналата неделя бяхме на сватба в Омая и Белите скали. Това е до Гоце Делчев. Ако имате възможност планирайте поне 4-5 дни в Белите скали. Прекрасно място. Чудесен персонал. Храна, чистота, природа....ТОП!
А в околностите има много места, които трябва да се видят!
На връщане, за по напряко минахме през Кавала. Satisfied

Чета и не вярвам колко са пораснали децата ни!!!! Но, само те! Ние, на ако сме мръднали! Stuck Out Tongue
Балки, 14.10 е добра дата за среща. Да вземем да я заплюем и да  действаме?! Какво ще кажете?
В района на Стара Загора, да е централно.
Танче, да видим подходящо място за настаняване? Но първо нека да видим колко човека се очертаваме.
Ничия, ама  големи сладури сте!!!! Да я вземеш на срещата!
Занатка, стягай кръста,че октомври месец - танци, манци!
Миленски, браво на твоето момче! Толкова се радвам, че има такива деца!
Курдов, и твоите пораснаха и се задомиха...А още бяха ученици, като започна да пишеш тук...Sparkling Heart
Деско, №1 ще си с роклАта! Прекрасни емоции ти предстоят и се вълнувам заедно с теб! Revolving Hearts
Вангобче, тази година море към Бургас? Ти само ела и ще видиш как рязко ще се освободим за една срещичка.
Мимоуз Крайно време е да те измъкна за един обяд!
Емчо, ти пиши по-често. Обичам да те чета!
Жгмъци, ти да на се изгуби в красивата ти градина?! Парникът ми скри шапката! Браво  на вас!

Ако съм пропуснала да спомена някой, д ме прощава, ама освен годината на произовдство, вина има и цветът на косата...леко русичък..
А, да, Мамексито, ти на маникюр не ходиш ли??!!:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Джулкааааа, не се скатавай!!! Мигом тук се появявай!
В края на месеца има байрям. Да няма пернати тук, там?!
Инджи, усмивке Sparkling Heart Кайчето сигурно много е пораснал вече? Heartbeat
Свате,Kissing Smiling Eyes

Ай, стига толкова, че ще заспите, докато ме изчетете!

# 87
  • София
Иринитко, ❤аз бях в разкошния Бургас. Баш на твоя РД на моминско парти и за това не се обадих. Пристигнахме по обяд, хапнахме рибка и после не помня 😉.Много се надявам да успеем, т.e. аз да имам време и да се видим при следващото ни идване😘❤😘

# 88
  • Русе
Ееее, Иринита 🩷🩷🩷, напрау ма уцели в десятката. Пузна за пернатите. Дан общуваш тайно с тях? 🤪 Ще идват май за празника. Ама не знам, ще имат ли късмет да ме видят. Още се чудя, да им окажа ли тази чест. 😁

Нищо ново при мен, като на Ничия и мойта кокона завърши втори клас. Ич не й се учи. Имам тайни надежди да са открий по-натам. Дано не се окажат напразни. 😁 Ама да ми е жива и здрава, и най-вече щастлива и свободна. Другото ще го постигне. Сега съчетавам работата с нея, не е лесно, но ще избутаме лятото някак.

Ир, да си жива и здрава, много щастлива и обичана! 🥰🥳🍀🌸🥂😘
За Ванко се натъжих, но късмет, тъй било писано. Нищо, на Дисниленд да се забавлява дано! 🥰🍀

Чета ви всички с кеф, много целувки 😘😘😘 и стискайте палци дан фърчи мноу перушина! 😁

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 00:06 от Juls14

# 89
  • Targovishte
Добро утро, банда! Хайде на кафе

ИРИНИТА - съгласен съм да си я заплюем тази дата.

Приятен да е денят на всички!

Общи условия

Активация на акаунт