Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 70

• 34 136
  • 428
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ир, честита да си и всичко а ти се случва точно както го искаш. Цун и гуш!

Жгмъци, ти да на се изгуби в красивата ти градина?! Парникът ми скри шапката! Браво  на вас!

Благодаря!
Нещо малко съм се вкиснала... ще се оправя.

# 91
Ир мила, честита да си! Здраве пожелавам на теб и на цялото ти прекрасно семейство! Да имаш възможност да отделяш време и за себе си, плановете нека се случват! На Ванко пожелавам бързо възстановяване ❤ Чета те винаги с удоволствие ❤
Отдавна не бях влизала в темата и ми стана хубаво като видях, че има 2 странички за четене 😍
Започнали сме един ремонт у дома, не ми е ок, но се надявам крайния резултат да е ок. И малко по доктори ходя, но има надежда да няма нищо сериозно.
Иринита вчера видях първите стъпки на Кай, момчето на баба ❤Расте като гъбка! ❤
Миленски браво на децата! ❤
Заната да минава кръста 👍🏻
14 .10 е чудесна дата - много се надявам да мога да дойда! Само трябва да имам и шофьор 😂
Курдов добре е човек да почива - да ти се случи скоро пак!
Джулка мале, Шушка е завършила втори клас❤ Лети, лети времето! А за пернатите - не ги удостоявай с присъствието си 😊
Деска крачките с приятелки е чудесно занимание!
Вангоби с удоволствие бих отишла на моминско парти😎
Мими ами дано скоро има нова Гърция!
Прекрасен уикенд ви пожелавам!

# 92
Ей, банда как сте, къде сте?
Днес мислех да хозя на плаж, а то дъжд вали, аман от това лято. С яденето гледам да не вечерям още, но понякога не ми се получава. За сега обаче килата са под контрол!
Хубав уикенд!

# 93
Ей, банда как сте, къде сте?

Е как къде?На работа Joy.Или пътувам,или спортувам,или наваксвам дето ме е нямало,средно положение няма Sweat Smile ,ааа,и волейбол гледам,че това лято е изпъстрено със турнири Grinning  ,даже на телефона съм си пуснала пакет спортни програми,ако нямам достъп до телевизор да не пропусна нещо.
Мин.събота бях на една хубава сватба в Рибарица на едни прекрасни млади хора ,изнесен ритуал на поляната,никакъв кич,никакви балони,никаква чалга!Това последното особено много допринесе за добрия облик на сватбата!Хора,много БГ музика,малко рок,малко рап-прекрасно беше.С удоволствие бих се показала,но само семейни снимки имам...С малка черна рокля по тялото,тип дълъг потник и кецки Smile.
Скрит текст:
Тренировките дават резултат,и можах да си позволя тясно облекло Stuck Out Tongue Closed Eyes.
Почти всеки ден карам колело по 15-20км пресечени терени с тренировъчно темпо,и 3 пъти на фитнес-доволно засега,взех да изкачвам на въртене баири,за които никога не съм очаквала,че ще мога.Естествено,има и такива,дето се бутат Joy.

Млечко завърши онзи ден начално образование,прекрасно се справи на малките матури,и се мести в училището,което искаше.
Дюрасела ме ядосва,много!На почти 15 е,около 1,85 висок Smile.Онзи ден ги снимах двамата с началните учителки,и двамата бяха при едни и същи-До рамото му стигат,много забавна гледка Joy.
Много съм навита и аз за срещата,но много далече идва Ст.Загора,определено не е централна България  Simple Smile.Към 5  часа ми е пътя до там,бързо каране без почивка.За Велико Търново имаше предложение-с две ръце съм ЗА!
Прекрасен уикенд да имате Heart Eyes!

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 14:36 от Мамекс

# 94
Мамекс ние нали сме на г….. на географията всичко ни е далече🙃 Браво на Млечко ❤ Дюрасела скоро ще се промени - няма да повярваш, че е същото дете❤
Голямо затишие тук! Всеки по задачки, закачки !
Аз имам билет за Канада - и това е нещото , което ме кара да “летя” Ще си видя и гушна слънцата ❤
Да имате една прекрасна , пълна с чудесни изненади седмица, банда! 😍

# 95
Инджи, радвам се заедно с теб😍
Мамексче, прекрасен младеж е Дюраселчо- видях го във ФБ, където беше качила снимка. Хич да не му се ядосваш!!!
Деси, твоята душа е препълнена с обич и бабина гордост и щастие💝
Моят болничен свърши и довечера съм на работа. Изпълних си всички предписани физиотерапии, докторът ми слага и вендузи, сега пия “опашка” след инжекциите. Чувствам се значително по-добре, дано е трайно.
Поздрави и целувки за всички ви🥳

# 96
  • Русе
Инджи, страхотна новина, ще си нагушкаш всичките слънца Hug
Занатка, права си Simple Smile "малкото" ми момче още е тук, но в сряда си тръгва и къщата пак опустява Sad
Скрит текст:
Майка има здравословни проблеми и съм ту на върха на щастието, ту в дупката от това, което става и с нея Sad
Мамексче, колко си права за това, че на нас от севера много неща са ни далеч (основно поради неудобните/липсата на пътища).
Върти ми се в главата и Трявна за място - Мимчо, нали?

# 97
  • София
Привет и от мен!
Аз плодувам, днес започвам 3-ти ден. Планувам да са 7 дните, но да видим колко ще издържа.
Плодувам по схемата на д-р Емилова, като се редуват чай с мед и плодове през 2 часа. Засега съм с килограм надолу. От време на време и тренирам с ластици, но май е нужно повече.
Иначе съм в процес на смяна на работа, отново.

Хубаво лято, момичета!
Гушкайте, забавлявайте се!
Поздрави на всички!

# 98
  • София
Ехооооо, да размърдам и аз замрялата, или по- скоро умрялата ни тема. Немам с какво да се похваля, но хей така щот ме е яд, че умря!
Инджи, ❤❤❤ толкова е хубаво, че имаш дата за полет и си я чакаш! То, това ни крепи датите: да си дойдат и да отидем при тях.😘❤😘❤ Да гушкаш, да дишаш и да се наслаждаваш, нали ми обещавш?🤗
Мамексче, ❤ не се сърди на децата, ако моите ми връщаха всичко причинено-сън нямаше да заспя!😉
Занатка, ❤🤗😍 радвам се, че вече си на работа и си по- добре!
Жгмъцко, ❤ успех  в новото поприще!
Десинко, ❤😘❤ горда съм, че те познавам, та макар и виртуално! 😘😘😘
За срещата си мълча, но в случай, че мога съм там!
Хайде- целувки на всички! Няма да ви изброявам, но вие си знаете кои сте

# 99
  • София
Като ще я размърдваме темата ида да се похваля, че достигнах килограми, които не съм виждала от 2015/16 година!
Минутки за реклама! 😁
Прегръдки за всички! ❤️

# 100
  • Русе
Вангобче, благодаря Hug хайде и на живо да се запознаем Wink Русе не е най-далечното място и винаги имам желание за посрещане на гости Wink
Жгмъци, успех с намирането/напасването на ново място Hug поне тези дни имаме хубави поводи за гордост с общата ни страст Wink СИга защо ме бъзваш за плодуването, а? Правила съм го доста успешно преди много години - 15 дни + захранване и задържах резултат година и половина (заедно с изчистване на проблемите с гастрита), ама после...
Скрит текст:
И аз искам да свалям, ама не ми се гладува и ... май нищо не ми се прави с тези жеги и с нервите, които някои колежки ми образуват Sad
Хайде и останалите да се появят - не само да надничат из балконЯ Wink

# 101
Вангобче, радвам се да те видя и да ни размърдаш🥰
Жгмъци, браво за постигнатото, което си си заслужила с воля и упоритост🥇 Колко дни плодува и се захранва? Успех на новото място🍀
Деси, и аз преди време правих 9 дена плодуване, захранването не беше много успешно, но сега нямам сили и мерак за глад.
Чакам с нетърпение времето за отпуск и море☀

# 102
  • Бургас
Хайде и останалите да се появят - не само да надничат из балконЯ Wink
ИзоПщУ не съм на балконЯ! По пътищата на Родината съм. Бях да кратко в стоУицата, че на собственика му домъчняло за мен. Ами как няма, то и на мен ми домъчня за мене си:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Жгмъци, браво за килата! ЖеУезна си!
Аз не мога да плодувам. Нещо се бъгнах Unamused. Но залагам на плодове със скир и чия - зонова закуска, но при мен е всяко второ хранене. Много ми харесва. Редувам плодовете - ягоди, боровинки, череши, кайсии...
Често вечерята е салата с малко моцарела или шунка.
Деско и Трявна е опция. Само да решим. Съжалявам, че мама има проблеми. Worried
Занатка, най-важно е, че болежките да отшумяли. Много трябва да се пазиш от течение.
Вангобче, Сакън! Как тъй ще ни е умряла темичката?! То вампири умират ли??!! Sweat Smile Всеки е поел нанякъде или пък се е размекнал в жегите като кашкавал на слънце.  
Аз си мислех, че този уикенд ще ми е плажно-лежерен, ама не - утре сме на кръщене...И до сега търчах за подаръци и т.н. и т.н.
Ох, не е лесна таз популярнУС Innocent...Толкова Ивенти...ахахахахахахахахахаааахаха

Ред е и на останалИтИ!

# 103
  • Русе
Жгмъци, колко дена направи?

Лека седмица с,повече поводи за усмивки, бандичка!
И едно кафе на любимо местенце

# 104
Привет! ❤
А така, появявайте се , моля!
Вангоби 😘 стресна ни!
Деска благодаря за кафенцето! ❤
Жгмъц супер и браво!
И в този ред на мисли - тъй като ремонта свърши и си открих кантара, претеглих се - откакто съм “Зонова” 😄 съм смъкнала 7 кг. - кеф ми е😎
Иринита айде дано този уикенд ти е плажен и лежерен! 😘
Ние чакаме този уикенд гости - ще се радвам на бонбони - внуците на сестра ми идват ❤
Чудесна седмица да имате!

Общи условия

Активация на акаунт