АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Еее пак сте наредили сума страници. Изкочиха ми очите да чета. smile3521 Бравос за новата темичка! Честито на всички месечинки! Ако не се лъжа сега предстои и Антоновден, така че ще има нови купони! Еййй вие там в софия хубаво си правите срещички. Май се събирате много мами. Представям си каква дандания сте като се съберете всички с количките и малките мрънкалца?! newsm62

Мами, просто съм бясна: отидохме да ни сложат ваксината и сестрата реши да провери колко сме забели и само за секунда докато се обърна тя вече го беше направила, течеше кръв, а Гого пищеше. #Cussing out #2gunfire Тя ме увери, че е нормално да тече кръв, но той сега само като му отворя памп-а започва да плаче.

Не се тревожи, и на нас ни се случи същото. Нас ни дръпна по този начин педито, каза че е нормално леко да прокърви. Можело да се появи кръв при първите няколко дръпвания, въпреки че били леки... Направо ми прилоша и ми идеше да и залепя един шамар, но... премълчах. На бебе му няма нищо, дори не заплака. Въпреки сълзичките на Гого, смятам че ще отмине и няма да му остане като травма или страх. Още е малък. Все пак кажи после какво е казал лекарят в Пирогов.

# 106
  • В ЛЮтеницата
AndyB, бих се опитала да те успокоя, ама ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯТ ТАКИВА НАЙ-ДОБРЕ! Незнам какво ви е мнението за забелването (аз като съм с момиче, защо ли се обаждам), ама природата си знае най-добре работата - ако трябваше да са забелени - щяха да са забелени, а щом така са създадени мъжете - значи така трябва. Ама не знам как някой не е измислил, че девствената ципа на момичетата ще им пречи и че трябва да се скъса...
За тези, за които това е традиционно и културно обусловено - нямате избор, но поне нека да е под лекарски контрол с обезболяващо, а не като тези на стадиона в Кърджали. Така ревах като гледах филма на Карбовски за сюнетите...

А за срещата така го измислихте, че не'ам думи! Ние не можем тук да се разберем къде да е - но ще се съберем, дай боже, 12-15 мами с колички с ревящи слънца, не дай боже, на шумотевицата на тротоара на Стамболийски и запознавайки се и здрависвайки се и изчаквайки до не се знае кога, защото не е ясно кой ще може точно да дойде - и там изведнъж единодушно ще ни просветне къде ще отидем. А ако някой закъснее - да го ..... .

# 107
  • гр.Добрич
Честити месечинки на малките сладури и от нас.

Хубаво временце се зареди тия дни, дано да успеете да осъществите срещата.

Сега като чета разбирам, че много от бебчовците се будят нощем. То няма лошо, ама моя май иска да играе. Снощи към 5 се събуди и му направих млекце, изяде го из започна да прави мостове. Иска да го взема и като го взех се ухили, а баща му направо побесня и го уви като бебе с една пелена. Така се успокои и заспа. После пак яде към 9 и го взех при мен на спалнята и още спи диването, май ще обръщаме деня с нощ.
Валка и аз съм чувала за тези бисквитки, но и аз знам че са за по-нататък, ама като гледам това захранване е свободно съчетание. Laughing
Тая работа със забелването е много неприятна. Нашия тати я прави като къпе бебо, но докрая не сме стигнали.
Елиона ти ли беше писала че ходите на плуване и продължавате ли?
Блу купихте ли столче?
Хвълих едно око през вратата и гледам че вече май сме се ококорили, така че засега чао.

# 108
Незнам какво ви е мнението за забелването (аз като съм с момиче, защо ли се обаждам), ама природата си знае най-добре работата - ако трябваше да са забелени - щяха да са забелени, а щом така са създадени мъжете - значи така трябва. Ама не знам как някой не е измислил, че девствената ципа на момичетата ще им пречи и че трябва да се скъса...

Pepper, аз съм на абсолютно същото мнение и затова толкова се ядосах! Някъде бях чела, да не оставяме децата си в ръцете на педиатрите без надзор и ми беше много смешно, а то се оказа, че наистина е така. #Cussing out

А за срещата май наистина си остава най-добър първият вариант - да се видим в Мол-а, да пийнем кафенце (Eliona , никакво Мартини или Бейлис, все пак сме с деца! Mr. Green) и по-късно ако решим да се разходим в градинката. К'во ще ка'ете, а?

# 109
  • у нас
Лелееее,докато се разпиша в новата тема и вие сте я преполовили Peace,браво.
Честно казано тези дни не ми остана много време за пред компа.Бабата ни е тук и почти не сме се спряли,а и то в такова време как да ги затвориш децата вкъщи.Живот и здраве,ако не ми мине котка път,в четвъртък ще ходим с една приятелка в Турция на шопинг.Не съм ходила от доста време и ще е забавно(надявам се).Ще оставя Кари на майка ми и може да взема Алиса с мен(ще е още по-забавно hahaha)
Сега отивам да преспивам бонбонката и после ще чета какво сте писали назад в темичката.
До после

# 110
Здравейте, мами!

Честита Нова Година на всички вас, на семействата ви и малките ви съкровища! Пожелавам ви здраве, любов и много сбъднати мечти през 2007 година.

Не съм много активна във форума, защото все нямам време  Cry. Но ви чета винаги, когато мога. По празниците си бяхме в Бургас - певече от две седмици и се върнахме на 7.01., затова чак сега отправям поздравленията си към вас за новата година.  Peace

Да ви се похваля, че Кари неусетно извади две зъбчета, докато си бяхме в Бургас. Беше много неоспокойна няколко дена, плачеше и се кривеше през деня и се плюнчеше много, но честно казано не предполагах, че е от зъбите - не очаквах това да стане толкова рано. Тя направи 5 месеца на 7.01. Някак си бях оставила в съзнанието си това със зъбите за след шестия месец  Laughing
Важното е, че не вдигна температура и не се събуждаше с плач посред нощ. Но като че ли поотслабна малко, повърна няколко пъти  и не си изяждаше всичкото мляко. Сега чак си давам сметка за причината. Важното е, че всичко е наред сега и дано и занапред бъде така леко. Желая го и на вашите слънчица!  Hug

Хайде, до скоро!

# 111
Здравейте, момичета! Покрай тази моя бясна работа не мога да седна 10 минути да попиша- от врема на време открадвам по 5 мин. за четене.
Нашето момче на 11- ти ще навърши 5 месеца и определено се "поочовечи" напоследък. Изразът е на таткото  Mr. Green
Търкаляме се, преобръщаме се /с труд и пуфтене понякога  hahaha, понякога- съвсем лесно/. Доста понатежахме, но не сме се мерили от миналия месец. Със сигурност има по- едри бебета от нас, но аз се радвам, че така добре се справяме основно на кърма. На бабата /майка ми/, която го гледа през деня и се струва, че вече трябва да се захранва, но общо взето аз съм човекът, който взема решенията за отглеждането му.
Човечето си приказва, ръмжи, пищи... Пълна програма  Crazy
Много обича батко си и е на десетото небе, когато сутрин баткото го гушне  Party Heart Eyes
Все още инцидентно даваме Саб /определено има газове когато ям грах, зеле и други газообразуващи храни./ Боб и леща не ям откакто се е родил, че само да хапна после е страшно  Sick
Зъби още нямаме, но се лигавим активно и често ръчичката /нерядко и двете/ е в устата му.
Толкова за сега. Яд ме е, че в това хубаво време не съм с детето навън, но... така се налага.
Поздрави на всички бебочета и мами   bouquet

# 112
Привет
Ейй че топло време, много се кефа и стоим навън от 11 до 16 всеки ден

Аз споделям идеята на Блу да оставим срещата както си е била в МОЛ-а и да се организират отделно още 2 срещи в Борисовата и в Южния и на който както му е удобно да ходи. Иначе ако се съобразяваме с всичко организацията никога няма да стане.

Лично аз, ако не възразявате  bowuu  Mr. Green, смятам да се постарая да дойда. Мисла да сложа Йоана в едно кенгуро и да хвана такси.
 АндиБ, горкичкия сладък Гого. На мен ми е много симпатичен и ми стане тъжно като прочетох. Дано да му мине бързо и да забрави. И все пак дано това да е било за добро да не се мъчи после.
Valrose, честити зъбенца- да са бели и здрави!
Miss 74, аз не знам как е правилно, но лично аз спрях да я оригвам след всяко хранене много отдавна. Даже така по-малко ми повръща и не виждам при нея да има някакъв проблем от това че не се оригва. Но вероятно това е индивидуално.
Мама Иги, радвам се, че си писала повечко тези дни. Пожелавам на баткото да се оправя.

Целувки на всички бебчета от Йоана /която се опитва да ми помага да пиша  Crazy/  и дано да се съберем повече майки и бебенца на срещите.

# 113
  • софия
Анди,да не даваш да ми травмират детенцето,че ще я  #2gunfire тази сестра.
Мамита за утре го дават 15 градуса,за какво да се забиваме в МОЛ-А??????Айде направо в градинката,а пък после ако има желаещи мами може да скокнем на турче по магазинте в мол-а  Wink....
елиона,Контеса е точно там Peace!

# 114
  • варненка от София
Ето ни и нас, след няколко седмична пауза, гледам сте изписали две темички. Ние се завърнахме днес от София и аз сега си стредам в тиха носталгия по близките, дома и София, а и Стефаначето е солидарна с мен и страда и плаче също. Надявам се бързо да влезем в ритъм и да се върнем към режима. Върнахме се заредени с емоции, с много подаръци и с нови познанства! Благодаря на младостките мами, че се събраха с нас за една приятна разходка, надявам се скоро да се видим пак на софийска почва, а лятото ви чакам и на варненска.
За сега няма да пиша много, за да имам време да се климатизирам и изчета.
Ние сме също стабилно сополиви, капем Виброцил по 2 капки три пъти дневно и вадя сериозни сополки с аспиратора, голям рев пада. Възможно е и от зъби да е това, но като идем при нашто доки и ще разберем
За сега целувки на всички от нас, поздрави на именниците на патерица, както и на всички месечинковци.

# 115
Хайде и аз да се разпиша GrinningОт днес съм по4ивка  до края на седмицата Party и се наспах на първо място.После ходих по зада4и до Овча Купел,като се прибрах дадох  на Дари обедното пюре и я изведох на разходка.Откарахме 2 часа в това страхотно време, и тя поспинка.После я водих на консултация.Докторката погледна с боязън кантара,но този път остана доволна 4е е ка4ила само 600гр.Вече сме 8100 и ...62см Embarassed( на мама миньон4ето).Каза 4е може и да не по4ваме кашите още.То и аз мислрх да из4акам още малко, мисля да въведа още някоолко зелен4ука(спанук, чушка,карфиол...) и да обогатя  зелен4уковото меню.Може би към края на месеца и каша ще предложа Thinking.Педито ме предупреди да не давам пълно коли4ество каша, защото все пак  още си е шишкава  BlushНамали капките Вигантол отново на 2.
Анди- нямам думи просто за тая  #2gunfireНа твое място не знам какво бих направила.... CloseСлушайки за такива идиоти сред медицинските среди, за кой ли път се радвам и благодаря за прекрасната ни педиатърка.Толкова е мила ..и всеки път говори  и зака4а ДАри- и тя й се усмихва....! HugЯвно си е до подход.
За срещата-ако има такава и в парка- аз съм за там(нека желаещите да се преброим bowuu)САмо 4е ако може да е в петък 4е в събота ще съм на работа Embarassed Praynig.Ако пък няма желаещи , ще се опитам да дйдав Мола поне за малко(не вярвам ДАри да ми позволи да се застоя).Много искам да ви видя Hug

# 116
  • София
Привет!  Hug
Последно за срещата newsm78 Пред мола? Дани, нали не става дума за утре? Дано и на 11ти да е хубаво времето. Peace
Анди, и на мен ми стана жал за Гого, милото! Ще му мине, но не е в това въпроса, нищо не се прави без съгласието на родителите!  #2gunfire А моето мнение за пустото забелване е същото - щом природата го е решила така, значи има защо! Освен това бебе със заголена пишка изглежда мъж.  Rolling Eyes На мен странно ми се вижда. Дано да нямаме проблеми, де.  Praynig
Valrose, честити ви зъбчета!
Васиа, и аз мисля, че ако беше от ухо, щеше да е по-неспокоен, аз като си спомня мен кака ме е боляло.. Дано не се случва! А и нали го водят, наред с бъбречната за най-силните болки. (къде ли е родилната в тази класация?)
А пък днес бях на разходка с една септемврийска мама и й се издразних малко - тя е захранила отдавна и само ме подпитва кога ще почваме, било време вече да му дам нещо да опита, горкия само съм го мъчела... Close Аз уважавам мнението на всяка майка, да решава кое кога да дава и очаквам същото, но ... Confused
Хайде, чао за сега.  Heart Eyes

# 117
Мами, какви плодови пюрета давате на бебчетата си? Аз от няколко дена започнах да давам на Кари, ама не ги харесва, плюе, давам различни марки, може да не ги харесва наистина, а пък може и да е, защото не е свикнала да яде с лъжичка още. Споделете вашия опит. Знаете ли къде в София продават пюрета на Ам-Ам? В Метро, Била и Кауфланд видях, че няма. Някъде в бебешките магазини има ли?

# 118
Здравейте и от нас!
AndyB тази сестра е за  #2gunfireКак може без да те пита да прави каквото и да е!Да го прегърнеш и от мен малката душица,милото то!Ние пишлето на Ники никога не сме го забелвали и ето го сега младежа на 9г и си няма грижи с пишлето,природата си знае работата!
Valrose честити ви зъбчета дано и другите се появяват така безболезнено! Heart Eyes
Ralka Balkaтъкмо и аз сечудих къде се загуби напоследък! Hug
blueeye ,dani777k много добри предложения,ние май за МОЛ-а няма да можем да смогнем ,защото баткото ни е на солфеж от 15ч в БНР и татито ни трябва да го вземе в 14ч от училище  newsm78, но за парка обаче сме на линия със сигурност!
tedi79 не се връзвай на другите мами всеки си знае най добре за своето дете,ние също сме от още незахранилите и аз като Aila чакам моята сладурана да стане по стабилна в седнало положение.
Ох пак ревем,ставам!

# 119
  • София
Мами, какви плодови пюрета давате на бебчетата си? Аз от няколко дена започнах да давам на Кари, ама не ги харесва, плюе, давам различни марки, може да не ги харесва наистина, а пък може и да е, защото не е свикнала да яде с лъжичка още. Споделете вашия опит. Знаете ли къде в София продават пюрета на Ам-Ам? В Метро, Била и Кауфланд видях, че няма. Някъде в бебешките магазини има ли?
виждала съм такива в Т-маркет в Люлин, може и в други от веригата да има

Общи условия

Активация на акаунт