АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • у дома
Здравейте  Hug
spinki, за кое столче питаш  newsm78 вчера купих за кола, а днес взех и за хранене  Laughing Valrose, честити зъбчета  Hug нека са много здрави и бели  baby_neutral miss_74 и аз си задавала този въпрос  newsm78 ако някоя от мамите знае, нека сподели за оригването  Praynig

ние чакаме татито да си дойде всеки момент  Heart Eyes
до писане   bouquet

# 121
  • София
Здравейте майчета!
Аз много, много се ядосах на новините.....УЖАС !!!! Какво се случва в България?! Нямам думи !
ДА блъсне майка с количка с дете и "извинявай!" #Cussing out Rage  stopuu
Кой им дава на тези деца книжки!! Идва ми да ВИКАМ АМА НЕ ЗНАМ КАКВО !!! ТОЛКОВА СЕ ЯДОСАХ, ЧЕ ДАЖЕ НЕ МИ ТЕЧЕ МИСЪЛТА В ГЛАВАТА!!!

И какво ?!  Дайте сега да си дадем г..а и да си продадем земите, за да направят ОЩЕ ски писти , пък после как, ще живеят децата ни.....чак като унищожим цялата природа ли ще се усетим, че всъшност не можем да живеем без нея!!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out
много се извинявам, но нямаше с кого да споделя възмущението си , мъжо още не си е дошъл от работа

# 122
  • у дома
качих малко снимки в албумчето ни тук така заварих Ния при първото й самостоятелно обръщане  Mr. Green
а ето това са столчетата и Ния -
1, 2, 3    Mr. Green

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 21:30 от blueeye®

# 123
Нори и аз много се ядосах. Омръзна ми от такива шофьори. #Cussing out Вече ме е страх да се движа по улиците. Особено като паркират по тротоарите и ми се налага да бутам количката на улицата. Всички карат като луди.

А сега да ви кажа какво упражнение за коремна преса измислих. За целта ви трябва БЕБЕ.  Joy Лягате по гръб,повдигате краката свити в колената, а БЕБЕТО слагате легнало по корем върху краката.Започвате да прибирате краката към корема и отпускате, все едно люляте Бебето. Правите си няколко серии с кратки почивки докато Бебето е доволно.  smile3503
Надявам се идеята да ви хареса. Моя Тони умира да се смее като си играем така. И хем на него му е весело,хем мама стяга корема. newsm62

# 124
  • гр.Добрич
Блу какво столче за хранене си взехте?
За оригването имаше наскоро тема, защото и аз се чудех, та там пишеше, да се повдига докато се научи да седи самичко. После то само ще се оригва, защото ще е правичко.
Аз няколко пъти купувам на Хип пюре и домашно правих и пак не му харесва, така че засега ще ги спра. Ще пробвам с каша.
Блу изпревари ме, но снимките не се отварят.
Каили и моят мъж го прави този номер, но на мен ми тежи доста.

# 125
Здравейте, муцуни! НУЖДАЯ СЕ ОТ ПОМОЩ! Не мога да намеря Пентаксим, а в петък сутринта трябва да поставим втората ваксина. Моля ви да проверите във вашите аптеки или да ми дадете телефони. Просто не знам какво ще правя ако не намеря до петък  ooooh!.

Нана77, бях сигурна, че като започнем захранването ще свърши нощното хрантутене и ти ми разби мечтите. Ама се чудя тогава защо бебе, което е имало здрав сън 9-10 часа изведнъж ще започне да се буди през 3 часа през нощта?

Дани777к, чак сега прочетох за оранжевите пердета. Доста време търсих такива, защото исках да боядисаме спалнята в оранжево, но накрая оставих този цвят за всекидневната, където има щори и сега малко ме е яд. Дали имаш снимка да им се порадвам малко?

ПепеДжинс, явно сме били при една и съща гинеколожка в Св.София ти остана ли доволна от нея?

# 126
  • Някъде там...
Здравейте мами:)
Пак сте изписали цели фермани newsm78. Ние в това време не се задържаме в къщи.

Да ви се оплача и двамата с мъжа ми сме болни и на антибиотици Cry. Ще пия само и само зарди бебчо да не прихване, че направо ..... Ходя с една маска по цял ден.. абе ужас...

Айде лека нощ!
Отивам да се опъвам ,че всичко ме боли.

# 127
  • у дома
spinki, пробвай сега да отвориш снимките  Mr. Green а иначе стола е такъв тук

ей, мами, оздравявайте, и бебчетата и татковците също  Praynig  Hug elen@, за срещата остава пред МОЛ-а да се съберем  Mr. Green само, че от коя страна точно  newsm78

# 128
  • София
Ralka Balka , ето ти тел. на аптеката на Дондуков, малко след магазин Фамилия: 980 77 83
Там обикновено я има и струва 59.60 лв. Успех!  Peace

И аз съм страшно възмутена от такива шофьори. Случвало ми се е на пешеходна пътека един да ми прави път да мина, а друг да го изпреварва.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  Много внимавайте!!!

Какво се разбираме последно за срещата. Максималната температура за 11.01 е 15 градуса.

Лека вечер от нас.  Hug

# 129
Да ви се оплача и двамата с мъжа ми сме болни и на антибиотици Cry. Ще пия само и само зарди бебчо да не прихване, че направо ..... Ходя с една маска по цял ден.. абе ужас...
Същата работа сме и ние (само не пием антибиотик) и май сме заразили детенцето  newsm45 тая вечер е хремава и започна да киха много  smile3518

А това за шофьорите нямам думи просто  #Cussing out

п.п. anni78, мерси миличка за снимката   bouquet Наистина коша е практичен  Peace

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 21:39 от val_stef

# 130
И аз се записвам към отбора на болните Close, от днес съм и на антибиотик. Стискам палци на Крис да му се размине Praynig. Днес бяхме  на консултация, за сега той е добре. Наддали сме и вече тежим 8,400 и сме дълги 67см.
Стискам палци вс. болни да оздравяват Praynig 

# 131
  • софия
Блу,малката толкова мноооого ми е миличка на столчето за хранене,направо ми идва да я  eat!
http://img217.imageshack.us/img217/3853/1000669bq3.jpg Ралка,пердетата са тези на снимката е бременната ми приятелка  Heart Eyes!

# 132
  • софия
Мамита,как се разболяхте всички  Cry?Аз тъкмо мислех да предложа да вземем да си спретнем едно парти женско,вечерно,след като си легнат бебоците,ако има желаещи разбира се  Rolling Eyes....Нали и ние сме хора?Малко танци,хилеж,пиене,плюене по мъжете ни  Mr. Green!
А вие всички болни  Crossing Arms...
Да оздравявате и да се развихрим,майчета  Joy Joy Joy!

# 133
  • софия
Нана,обухте ли, гъзарските чепички  Hug?

# 134
  • София
Ралка - Калоян никога не е спал 9-10 часа накуп та да съм сведуща, но мога да поразсъждавам. За мен най-вероятно е скок на растежа. И не му достига папането. Та затова се буди през нощта. Другият вариант е зъби. Ние си страдаме от това вече втори месец. Много е нервен, кисел и постоянно точи лиги.

Дани, ние че ги обухме, обухме, ама за мой срам Embarassed нямаме цифров фотоапарат. Мъжът ми е луд на тема фотография и прави снимки на детето с лентов професионален апарат, като отказва да купи цифров за по-малко от 1500 лева.  #2gunfireКоито в момента няма откъде да вземем. Та затова утре ще пробвам с камерата да направя 1-2 снимки да видя дали ще се справя да ги кача. Нищо, че сме като малкия Мук.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт