АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • София
tedi79, след 14:00 ще съм в градинката около училището - ако минаваш насам - обади се - аз съм с вързано за количката черно куче  Laughing!
ок Peace, ще се радвам най-после да се видим Simple Smile

# 166
  • Sofia
Ох, с тази среща май се поизнервихме. И аз в началото не прецених добре. ooooh! Вижте как хубавото време ни обърка!
Дайте да решим - ако ще е в МОЛ-а, да се чакаме направо горе в кафетата, защото я ясно, че в точно в 13.00 не могат да пристигнат всички, а да се виси на улицата половин час е тъпо и неприятно. В МОЛ-а, масите до елхата, например.
Ако решим за парка - да отидем направо там, среща пред Контеса, например. Защо да губим един час в изчакване, чудене къде да отидем, бутане на колички по тесни тротоари 20 мин. и др? А пък тези с коли, ако трябва да се преместят ще им отнеме доста повече време.
Хайде тези, които ще бъдем на срещата да го решим сега - в МОЛ-а или в градинката. Ако сега не вземем решение, си представям какво чудене и изчакване ще падне пред МОЛ-а.

# 167
  • у дома
Хайде тези, които ще бъдем на срещата да го решим сега - в МОЛ-а или в градинката. Ако сега не вземем решение, си представям какво чудене и изчакване ще падне пред МОЛ-а.

Eliona, трябваше да помислим още в началото, наистина  Peace но вече сме решили, много мами няма да могат да влезнат в нета и как ще разберат за новостите? аз ще съм с кола и количка, но смятам да се справя. а пък и може утре да ми хрумне да сложа кенгурото, за да ми е по-лесно, ще видим!  Hug

# 168
  • гр.София
Eliona- Peace
 Аз мога и на двете места.
blueeye,мамите,които ще идват, е логично да влязат в нет-а и да проверят за срещата.
 Край-излизам от споровете,да не наливам повече масло в огъня. Утре ще ви прегледам и идвам Stop

# 169
  • у дома
Eliona- Peace
 Аз мога и на двете места.
blueeye,мамите,които ще идват, е логично да влязат в нет-а и да проверят за срещата.
 Край-излизам от споровете,да не наливам повече масло в огъня. Утре ще ви прегледам и идвам Stop
аз не искам да споря и да се карам, но една от мамите сподели, че нета ще й го спрат, други нямат възможност да влизат в нета всеки ден, не е ли така? моя нет също спира често и с дни нямам. дали ще имам нет или не, зависи от "кадърния" ми доставчик  Mr. Green
на мен ми е все тая къде ще се видим, макар да не ги знам градинките и контесите, но ще ги намеря ако се наложи!
просто вече сме се разбрали, така мисля аз! да сме мислили по-рано Simple Smile  Hug
отиваме на разходка  Heart Eyes

# 170
  • Sofia
ОК! Остава пред МОЛ-а в 13.00. Който закъснее ще звъни по телефоните.

# 171
  • София
Ами... по сърце съм биолог , ама всъшност уча Екология в БФ.  bouquet

# 172
Здравейте, момичета! Тая нощ Дари ме направи луда и щастлива- Crazy 100 пъти се буди , мрънка, 4е 4ак и проплаква, давам цица- ама и нея не ще , и аз съм в пълен шах- какво да я правя. Май като гледам не сме единствените в таково положение Rolling EyesДО обяд не е спала въобще, нахраних я наобед и я изведох в прака- викам си - ей сега поне 2 часа ще откара. Да - ама не  ooooh! след 40 мин се събуди. Сега  съм я сложила в стол4ето за хранене и тя блъска по таблата и крещи колкото глас има, а аз...  се 4удя къде да се дяна- глават ами на кофа е станала.Днес закарах свеки на гарата и я изпратих окон4ателно. Вече ще се глеадме сами4ки( да му мисли таткото, 4е в неделя остава сам с нея, а до сега е сминил май 1 или 2 пъти памперс Close - има ли и други бащи като нашия #Cussing out).
За срещата- не обещавам, ако ДАри е на кеф ще се опитаме да дойдем. Имам телефоните на няколко от вас, така 4е- ще се 4увм контролно Peace
Хйаде- ставам 4е се разрева

# 173
биха ни втори прием дифтерит -навън ни беше хубаво,ама вътре като се прибрахме-рев,не иска да папка,нищо.Иначе сме наддали 670гр.Станали сме 7520 и сме високи 66см
чао до по-късноъ евентуално,защото ще се гушкаме и успокояваме.дано да спинка вечерта

# 174
Мами, бързам да докладвам: пишлето ни е добре, но ни очаква 1 седмица с компреси с реванол.

dani777k, ще спасим достойнството на Гого! Mr. Green

Аз пък мисля ако идвам утре да паркирам на паркинга на Била и да ви чакам в градинката Mr. Green

pepejeans, аз вчера му дадох Панадол след ваксината, защото също беше кисел и не искаше да яде.

# 175
Мами, бързам да докладвам: пишлето ни е добре, но ни очаква 1 седмица с компреси с реванол.
Hug  Hug  Hug Откога чакам тази новина.
Нямаше да се намесвам в този спора за срещата но ми хумна следната идея: разбра се че времето ще е хубаво и почти сигурно е срещата ще е в градинката. Предлагам на който му е удобно да чака в градинката, а на който му е удобно МОЛ-та и от там пак градинката. Който иска може да си разменим координати на ЛС.

Ние приключихме с ваксините. Но нашата меркантилна педка ми предложи да го ваксинираме и против менингит. Разбира се че приех, но тези нейни визити на всеки 2 седмици ми се струват вече прекалени. Както и да е - да ми е живо и здраво детенцето, но дали ако ходех в кабинета й щеше да ни разбива ваксините така. Нейните мотиви са че с ваксина за повече от три компонента организмът се натоварва, а аз мисля че го прави за пари.  Thinking Пак ви се оплаках, но нали ми свикнахте вече.  Twisted Evil
mmilena благородно ти завиждам. Ех, кога ли и аз ще се похваля с това.
Lorexa  преводач не си ли търсите за шопинга - искам и аз, ама друг път.  Mr. Green
Хайде до писане!  Mr. Green

# 176
  • София
Ох,и на мен днес ми беше кошмарен ден #CrazyРеве,не иска нито да спи,нито да яде.Направо се вкарах във филм,просто съм на границата на издържливостта си Rolling EyesДано скоро да избиват зъбите,че ще се побъркаме и двете. Sick
Мами,ако и утре сме в това настроение,аз няма да дойда.Просто не смея да се отдалеча на повече час от нас с ревящо и нервно бебе,при положение,че нашия татко няма да може да ни кара Crazy  
Ина се събуди,спа цели20 минути ShockedПосле пак ще пиша Hug

П.П.Забравих да ви покажа с какво си успокоявах нервите в 20те минути,в които спеше:ЕТО

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 17:35 от bubcheto15

# 177
AndyB и аз дадох 5мл панадол та папка от цицата 5мин и сега е един рев,държим се на ръце и пак реве,не се успокоява/има само малки промеждутъци спира,заглежда се,гука и пак се дере/,дано не продължи цяла нощ

# 178
  • В ЛЮтеницата
AndyB, направо ще ме спечелиш за идеята!

# 179
Някой ще ми каже ли къде е тая градинка Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт