АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Pepper, е, а дано..... Mr. Green

velmar, градинката започва от Била на Опълченска и свършва на Пиротска (т.е от дясната страна на Опълченска посока Пиротска).

# 181
Pepper, е, а дано..... Mr. Green

velmar, градинката започва от Била на Опълченска и свършва на Пиротска (т.е от дясната страна на Опълченска посока Пиротска).
яСНО - РАЗБРАХ PeaceМерси за пояснението.Ще взема да дойда на срещата на открито( Стискайте палци Дари да е в по-добро настроение , 4е ще си тръгнем без време Crazy)

# 182
  • у дома

хм, а там нямаше ли някакво училище - 133-то  newsm78 или аз нещо не мога да зацепя  Crazy

# 183
  • София
Привет!  Hug
След дълга разходка сме на гости на баба и дядо. Но беше много приятна Hug Wink
С това ново място ме затруднихте, дано баща ми да е наясно, че той ще ме докара най-вероятно.

# 184
  • В ЛЮтеницата
Разходката с Тedi79 беше много приятна! Сега разбирам защо на нея й се спи толкова, а Ивчо не иска да спи цяла нощ - ами ние не седнахме повече от час, навъртяхме километри, а Ивчо и Лора спяха. После вкъщи - аз като парцал, а Лора една свежарка - готова за игри. Ама пак ще првторим Peace
Бубче, опитай да намажеш Инчето с пастичка (аз ползвам Calgel) по венчето и тогава и дай да яде, защото в момента й е много чувствителен венеца и я боли като яде. А като се наяде - може и да поспи малко  baby_neutral. И утре ви чакаме!!!

# 185
Ха добър ден и от нас!
Мислех днес и аз да не пиша че и аз съм като вампир в очите,не стига че бяхме болни и още кашляме нощем ами и ние сме от непрекъснато мрънкащите!Не мога нищо да свърша!
За срещата : Ние няма да може да дойдем защото първо няма как да ме докарат,Ели още кашля и мрънка ако стоя на едно място, а и за такси не ми се мисли,Младост 4 е доста далеч,така че ще се включа ако мога в друга разходка в парк!
Ние мислим да вземем същото столче за хранене като на Блу,Ния е много сладка в него наистина! Hug
Теди на мен Ники ми го бъркаха често с момиченце ама то е защото нашите момченца са много красиви! Mr. GreenНие спим с боди с къс ръкав и пижамка с дълъг при температура в стаята 22градуса.

Ние също не се оригваме всеки път и не и пречи.

Нори аз също съм ужасно възмутена и от този идиот да блъне жена с количка  #2gunfire А за протестите за Натура 2000,какво да кажа.Струва ми се че всичко в България стана много грозно и цинично,аз ходя по планини и не мога да ви опиша на какво се натъквам,напр. в Парк Централен Балкан е забранено всякакво вмешателство ,но полицаите от СЗ са си направили ведомствена хижа на платото под х.Тъжа и редовно се качват с джиповете си и с пушки и стрелят по всичко живо!Цинизма е че долу на входа на парка има бариера с пазач който не ни пусна да минем, защото Ивам носеше една малка въдичка #Cussing out.Да не говорим че има цели склонове, които са напълно обезлесени,почвата ерозира, въобще трагедия,никой не мисли за децата и внуците ни ,защото тези които го правят са пратили децата си в чужбина и не им дреме,важното е парите да се вземат сега и то по всякакъв начин!
Извинете ме за дългия постиг, но и аз съм бясна вече!

# 186
  • гр.Добрич
Пак здравейте.
От консултацията разбрахме че вече сме 67см. и 7900кг. Попитах доктора за петното на челото и не получих отговор. Можело и да е алергия, ама каква??? Казах му че не иска да яде зел. пюрета и че не се обръща. Според него Ивчо е много спокоен и затова по-трудно ще се обърне, но не било обезпокоително. Каза ни още ако искаме да го слагам в паяк, но да наблюдавам дали е изправен добре, да не си влачи крачетата. Другия месец ще бие ваксината против Хепатит и ще правим изследвания на урината и кръвта.
Като ви ччета май повечето бебчовци са доста неспокойни вечер и се будят на честичко. Според доки това е нещо от рода на криза на растежа.
Абе не знам какво е ама по обед го мъча с това зел. пюре и после мляко, а той нито пюрето не яде, нито млякото изпива цялото. В резултат на това днес в парка като се разплака - иска да го нося и сигурно беше огладнял. И така аз като фурия прекосявам целия център, подбирам и татито и хайде в къщи много ядосана. И наккрая пак не си изяде млякото а само гризи бибата и се хили. Какво му се вика на това?
Блу грешката е моя, защото като влизах в сайта на Пакостник съм запомнила цена 166лв. и затова ми се стори скъпо.

Гледахте ли тази майка, дето е родила 10 деца??? Няма лоша ама чак пък 10?

# 187
  • София
Въпросче....
За градинката с църквата св.Никола ли става въпрос?
Да има едно училище там...ама не му знам номера...18 СОУ също е близо(на Пиротска е)

Ще се опитам да дойдем утре ама ще е за малко,
 защото 15:20 трябва да отида да ни взема направлението за ортопед....а като стана на въпрос вие ходихте ли вече на ортопед?
Pepper, Tedi79свиркайте другия път като ходите на разходка..че и аз съм от наше село Люлин  bouquet

# 188
  • софия
Да там е църквата "Св.Никола" и там се намира и 134 "Димчо Дебелянов"(еврейското у-ще).
Утре в един сме там с Найа под строй  Mr. Green!

# 189
  • София
Последно в градинката ли ?

За тази ли става въпрос:

Хайде лека нощ!

# 190
здравейте мамчета! много сте се развихрили с туй писание-азе от тръкането на обуща цели дни не моам ви смогна. тъй де, да се отчетем!!!
1. вече цялото вкъщи сме здрави кат "пушки", дет са вика;
2. на мама дитйету е 6600(+700гр) и 64(+5)см(фин дългаран ша да и кат татя си-пу!пу! на мама циганету);
3. че издържим още 2 седмици на мах и ша тичам за крокодилка, че се не трае веч;
4. шафьорите(у туй часло и моя милост) сме сите за голем пердах; постижението,обаче, е, че наш тати отга се е появил Никола на бел свет е шафьора-слънце за всички мами, деца, и баби с унучета.
5. вообще не ви завиждам за организирането на срещички(у Софията се е трудно); ма обещавам га си дойдем там, да са организирам и дори и некое карнавалче викам да си спретнем!

айде цунки на всички мънечета-човечета и мамите, че се улех и съвсем изпростех(като нищо ма е пернало слънциту днес).  love001 smile3502 

# 191
  • у дома
явно училището е 134-то, а не 133-то  Mr. Green

аз ще бъда пред МОЛ-а в 13.00 (не ми се иска някоя неразбрала мама да виси там и да се чуди какво става) и след това ще дойда (дойдем) в градинката

все още се колебая дали да съм с колата newsm78
лека нощ  Heart Eyes

# 192
Много ми се идва на срещата,но малко се притеснявам с храненето...Аз като я нахраня вкъщи и докато дойдем,пак ще иска да яде,а до сега не съм я кърмила на вън.......... newsm78
Аз ще съм  с такси,така че може би ще отида направо в градинката и ще се оглеждам за други оглеждащи се мами... Shocked Hug

# 193
Айде и утре вечер да разправяте как е минала срещата?! Коя мама най-закъсняла, кое бебе е най-усмихнато, най-ревливо, най-голямо,най-блонд...и т.н... Мноооого съм любопитна.

Леллееее тази жена дето я даваха поновините с 10 деца...това е чудо! 10 раждания. 10 пъти зверска болка, 10 пъти неколкомесечни будувания, 10 пъти борба си килограмите(което нее задължително де)...лелеее...ужаааассс. Става ми приятно само като помисля за 10 пъти прекрасни срещи на мама и бебе очи в очи.

# 194
  • София
Карим-че - то срещите очи в очи мама и бебе са хубаво нещо, ама тези хора не се замислят, че деца не се гледат на гола поляна само с любов. Акълът ми не го побира как ще ги изучат, осигурят добър старт в живота и прочие важни неща...които за някои хора може би не са толкова важни. За мен повече ми намирисва на безотговорност, отколкото на разумно действие от страна на родителите. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт