velmar, градинката започва от Била на Опълченска и свършва на Пиротска (т.е от дясната страна на Опълченска посока Пиротска).
Мерси за пояснението.Ще взема да дойда на срещата на открито( Стискайте палци Дари да е в по-добро настроение , 4е ще си тръгнем без време
)
или аз нещо не мога да зацепя

. И утре ви чакаме!!! 
А за протестите за Натура 2000,какво да кажа.Струва ми се че всичко в България стана много грозно и цинично,аз ходя по планини и не мога да ви опиша на какво се натъквам,напр. в Парк Централен Балкан е забранено всякакво вмешателство ,но полицаите от СЗ са си направили ведомствена хижа на платото под х.Тъжа и редовно се качват с джиповете си и с пушки и стрелят по всичко живо!Цинизма е че долу на входа на парка има бариера с пазач който не ни пусна да минем, защото Ивам носеше една малка въдичка
.Да не говорим че има цели склонове, които са напълно обезлесени,почвата ерозира, въобще трагедия,никой не мисли за децата и внуците ни ,защото тези които го правят са пратили децата си в чужбина и не им дреме,важното е парите да се вземат сега и то по всякакъв начин!