АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте и от нас!
dianadimitrova, добре дошла!
Срещата наистина беше много приятна. Събрахме се доста мами.
Надявам се скоро да организираме нова и да успеят да дойдат и други, който по една или друга причина не са успяли днес.
Определено се набивахме на очи. newsm62

# 241
Здравейте всички.
До сега не съм  се включила в някой от форумите, зашото разполагах само със служебен комп. Вече имам личен и се опитвам да наваксам. Мария не ми дава голяма възможност, но все пак се опитвам. Много се зарадвах на радушното посрещане. Благодаря.
Сигурно ви е познато, моята малка принцеса не иска да яде пюрета, не иска да пие сок и не иска да спи като по учебник. Всичко , което прочета тук щеми бъде от полза.
Мама Марго кой е Блу? Разбира се , че искам снимка на първа стр.

# 242
  • София
Сложих няколко снимки, но нямам време да ги надпиша, защото мойто лъвче ръмжи.  Rolling Eyes

# 243
  • софия
И ние сме си вече у домЪ  Laughing!Мама се напи и НАЙА я прибра  hahaha.
Срещата беше мноооого яка.Трябва да ставам от компа,че мъжото ми вика:"Нали до сега беше с тях,к'во сега,ще пишеш????"  bash!!!
Блу,пускай снимки,муцка  Mr. Green.
Велмар,още си мисля к'ва си "точилка",нцъ,нцъ  Thinking....

# 244
  • Sofia
Добре дошла, dianadimitrova! Тук понякога  съскаме , но това да не ти прави впечатление. Mr. Green
Много готина среща си направихме. Всички, които не дойдоха, само може да ги е яд  Mr. Green Мислихме да пуснем снимки чак утре, за да ви държим в напрежение и да се пръснете от любопитство, ама нали сме едни добри и мили..
Пеперче, що така говориш за Лора и заблуждаваш хората, детето си е екстра, то не може само да  спи и да се усмихва.
Ама августските бебчета са най-хубавите! Grinning

# 245
Хайде бе ,моми4ета- къде скиторите? И на бира се отбивате......Аз до преди малко нямах нет и  ве4е  бълвах змии и гущери по адрес на достав4ика #Cussing outВикам си- опуснах снимките и  разказите на останалите.
Цитат на: dani777k [color=red
Велмар,още си мисля к'ва си "точилка",нцъ,нцъ  Thinking....[/color][/color][/color]
Леле, Дании, ще ми вдигнеш акциите Blush. ЩЕ взема да  покажа поста ти на моя, и хуквам по мъже Simple Smile, 4е той си мисли 4е в кърпа съм му вързана Crossing Arms

# 246
  • София
  Ох колко съжалявам, че нямаше как да дойда. Може ли следващата срещичка да е през уикенда за да има кой да ме докара?
  За Пентаксима питах в Аптеката която споменаха МамаМарго и Кабив, но и там е свършила и ще доставят по-късно.

# 247
Честит рожден ден и от мен и много сърца на месечинковците! Two Hearts
Пак изписани страници и страници... Бързам че малкият принц всеки момент ще се размрънка... нещо е кисел през последните часове.
Айде разказвайте за срещатааааа?! Много мами ли бяхте? какво по-интересно? А какво най-интересно? newsm53
Абенякой знае ли какво става с Обърквация?! Пратих снимка на моето съкровище, но тя все не се показва на първата страница.  newsm45 Блу, дали е възможно да пратя на теб и ти да се справиш с "бойната задача"?

И да напиша за тези "Рийдърс Дайджест"... Хм... Днес пак намерх в пощата плик с писмо от тях и пропаганда на книгите, които май са хубави. Тази томбола ми намирисва на измама. Някой получавал ли е такава простотия? Че и ключ вътре, че и баламосвания за кола....и то най-скъпата. Хм... newsm12
[/color]

# 248
оххххххххх,че сте готини! Радвам се за осъществената вече срещичка и нямам търпение и аз да се включа и да се запознаем и да разпи(е)ем на "живо" Laughing (уф, да се свършва с ремонта вече).
скоро май ще трябва да се замислям за завръщане на работното място(дано ме огрее да се отложим Praynig).ако ли не, надявам се Kabiv и Velmar да нямат нищо против да помогнат с настройването на работен режим(със съвети, де, като по-опитни)
засега това от нас, разхождащите се по цял ден newsm52

# 249
  • София
Ей,ама много ме яд #Cussing out #2gunfire Sick
Ама страшно много Confused Crazy #Crazy
И ви завиждам Twisted Evil
Обаче вие ще видите следващия път Party Laughing
Пепърче,Лора е държала първенството,защото нас ни нямаше StopСигурно за това и ние се родихме юли JoyПак крещим,ставм, до после Hug
П.П.Айде още снимки,че все още ми е останало място за още завиждане и яд Mr. Green

# 250
winkeydee ,разбира се 4е ще помагам! PeaceНяма страшно!а и ве4е мисе струва 4е е по-лесно на тази възраст( не 4е са големи, но Дари я оставих на 2 месеца Tired и тогава знаете беше още по-труден период)
Къде са останалите фотографки newsm78Да не са си взели бира за изпът Joy

# 251
Здравейте момичета Hug
Тези дни от разходки и почти целодневен рев Mr. Greenне ми остава време да пиша,ама се старая да Ви прочета Peace
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА cvetiab    bouquet И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МЕСЕЧИНКОВЦИ!  newsm51 smile3525
 welcome на Диана,надявам се да ти хареса сред нас Peace
Ама много сте готини на тази среща,хайде дайте описание да Ви знаем кои сте Joy
И да Ви питам,някои знае ли като се платят здравните осигуровки след колко дни ти изчистват задълженията? newsm78,че мъжа ми си ги плати преди 3 дни,ама още  си стои че е с прекъснати здравни права Sad
Лека вечер Hug

# 252
miss_74 ,не гледай справките в сайта. Тв не го обновяват  ежедневно. тан си пише"статус към....(.дата)
Важното е в Н?АП да са отразили промяната.За всеки слу4ай си пазете вносните бележки Peace

# 253
Влизам само да благодаря за пожеланията за нашата месечинка и после ще ви чета и ще пиша пак!Блу благодаря!!!

# 254
  • В ЛЮтеницата
то не може само да  спи и да се усмихва.

А колко щеше да е хубаво ако можеше newsm53 , нали Бубче? Ти днес като не дойде, сготви ли поне на Инчето домашна манджа или цял ден сапунки гледа  Twisted Evil?

Общи условия

Активация на акаунт