АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
влизам само за да ви пожелая приятна среща! да ни споменете с по една добра дума  Mr. Green и чакаме мноооооооооооого снимков материал иначе  #2gunfire

# 226
Леле, леле какви софри какво нещо... Пак сте се престарали значи  Grinning
Честито 5- месечие на Дани, Влади и Вики и мацката Ния  Heart Eyes
Честит Рожден Ден и на cvetyab   bouquet
Много щастие, късмет и любов да има около теб и двамата ти мъже да те носят на ръце Wink

bubcheto15
, права си мило за пюрето, но пак си е до детето... От вчера на обяд сме само на пюре Хип – 125, но и от него яде към 70 и край – затваря устата  Rolling Eyes  Явно такова ще ми е детето с характер  ooooh! и поне за сега не е лакома, като майка си  Crazy След това си огладня пак след точно 4 часа. 

Иначе ние с Али май успяхме да се поразминем с болестта, пу-пу (само татито мина на антибиотик)! Хремави сме, но капя капки и давам вит С  Rolling Eyes Дано да се оправи напълно милото  Praynig

От срещата нали си знаете - снимки ще чакаме  Mr. Green

Оф да ставам  да стягам количката за разходка, че какво слънце грее на вън  Laughing

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 11:30 от val_stef

# 227
Здравейте.
Аз съм Диана. Моята малка Мария е на 4 м и 20 дни.

# 228
Здравейте мами!
ЧЕСТИТИ ПЕТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДАНИ,ВЛАДИ,ВИКИ И НАШАТА КРАСАВИЦА НИЯ!
Да сте живи и здрави мили дечица и да тормозите порядъчно мама и тати! Mr. Green

Честит рожден ден  cvetyab!Пожелавам ти много от всичко ,което бих пожелала на себе си!  bouquet
 Ние няма да дойдем  Sad.Нашия тати категорично отказа да ни закара,а не сме още здрави за градски транспорт Wink
Затова пийнете по едно кафенце и за мен и чакам снимки  Hug
muckata наистина е до дете но горе долу трябва да съответства на количеството мляко ,което е изпивало.
еllenkaдано дерматита скоро ви се оправи!
bubcheto 15не излезе ли този зъб вече ! CloseЗнам че ти е много трудно ,ама няма как до като пробият е така,за щастие след първите 2-4 зъба започват да никнат по безболезнено.А може и криза на растежа да е, нали имаше една и около 6ия месец? newsm78
А за децата,права си че тези  с по малка разлика си имат компания  и им е по весело,но за майката е голямо напрежение.Ние със сестра ми имаме 7 години разлика и пак сме си много близки и много се обичаме,така че това с си е до човек а не до години разлика.Да не говорим че малката разлика предполага големи конфликти,за играчки, за територия,за внимание,така че понякога децата вместо да се обичат се мразят заради непрекъснатата конкуренция.От друга страна човек родил на 25 се възтановява много по успешно от жена на 30,казвам го от вече личен опит,но ти си само на 23 има ехее колко време напред,така че сега си гледай здравето и детето и не му мисли и не се сърди на мъжа ти,когато му дойде времето ще стане и той по сговорчив.  Hug
Ralka Balka какви са тези работи с падането я бързо вземи едно кафенце с шоколадче за отскок Naughty
А за Пентаксима,спомням си че Kabiv го купуваше тук от Младост от една аптека ако искаш мога да ти дам телефона и да я питаш?
Kabivмного си права че думите ти са извадени от контекста аз прочетох цялата тема и разбрах какво си имала предвид.Иначе аз неочаквани Гости  не обичам,особено с подобни новини,а ще взема и аз като Ralka Balka да ходя на уроци по дипломация ,че опредено съм по откровена от необходимото Mr. GreenМного жалко че нямаш време да се разписваш и тук за да ви следим как сте с Ники Simple Smile
Уф пак стана дълго извинете ме! Embarassed

# 229
dianadimitrova  welcome
Добре дошла сред нас,надявам се да се чувстваш добре!Напиши повече за вас!Може да пишеш и на Блу да ви включи в статистиката а ако приложиш и снимка ще ви има на първа страница!

# 230
  • гр.Добрич
 nbirthday ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИАБ!!!

Честито и на малките месечинковци.
Дано да си изкрате весело на срещичката.
Моят бебчо направо ми разказа играта снощи и сега много ме болят очите. Мисля и аз да се надупя до него, пък друг път ще се разхождаме.

# 231
Днес ми е по-спокойно в офиса и затова ще драсна 2-3 реда.
Голямо честито на сладката Ния! Жива, здрава и все така чаровна Heart Eyes
Честит Рожден Ден, Cvetyab!  bouquet
Marulka, много хубав въпрос си повдигнала. По-опитните мами казват, че разлика между децата от 5-6 години е най-добра или иначе казане когато голямото тръгне в първи клас да имаш повече време да си гледаш новороденото. Аз обаче май няма да чакам до тогава щото вече съм на възраст Mr. Green
muckata, мерси за въпроса. И мен това ме интересуваше.
Пентаксим имаше в аптеката до CBA до блок 436 в Младост-4, но не мога да гарантирам че в момента има. Там принципно има перфектно зареждане, но знам ли има ли точно в тоя момент. Ралка, помоли някоя младостовска майка да провери най-напред и тогава ...
Теди79, и аз като другите обличам Ники сериозно за сън, но май трябва да го обличам по-леко, че се изпотява.
Може ли аз да ви питам нещо?... Вземате ли бебетата при вас в леглото да спят още или вече си спят по креватчетата? Аз като приспя Джуниър към 20:30 - 21:00 той се събужда за папане към 0-1 часа и от там нататък го вземам да спи при нас. Причината е, че още се кърмим и така ни е по-лесно и на двамата. Аа, кажете ми още, мислите ли че рано го приспиваме?
Отивам да си ударя една помпа Confused

# 232
Отчет от консултацията: 7,000 кг. и 65 см.   На бабата и се видя малко  Thinking Обяснявам и, че си е съвсем добре детето откъм мерки и теглилки- нали на 6 м. трябва да си удвои теглото от раждането, а той се роди 3,560, значи почти го е постигнал, а тя... гледа тъжно.
Иска и се на жената един шишкавел, ама... няма-а-а.
Ще поровя назад да видя другите човечета как са с килограмите, но аз си мисля, че нашите са си съвсем добри  Party

# 233
  • гр.Добрич
Elia qq според мен детето си е добре. Ивчо се роди 2850 а сега е 7900. В нашия случай пък според майка ми бил голям шишко и много съм го тъпчела. Той яде само АМ, пробвах и зел. пюрета, но ги отказва.
Kabiv много ме разсмя с това "Отивам да си ударя една помпа" - звучи ми като да си ударя една .......я Mr. Green Преди Ивчо си спеше до обяд в своето креватче. Но от 2 седмици много ми се буди нощем и по 100 пъти ставам да му давам бибата. Ако все пак заспи и се събуди сутринта, след като мъжа ми е излезнал - го взимам при мен. От 2 вечери мъжо се изсели в другата стая и като ми се събуди малкия го взимам при мен. Хубаво си спинкаше в неговото легълце, но сега с това будене по нощите направо незнам дали няма да му разваля режима.

Май разходката е продължила дълго - още няма включване.

# 234
Хей,мами,направо съм бясна..........Така ми се провалиха нещата в последния момент...идва ми да викам..Много ми стана тъпо ,че не можах да дойда на срещата newsm45 smile3518
Вече бяхме готови облечени и двете,когато татито ни звънна да каже,че си е забравил ключовете и да го изчакаме...,а аз го бях пратила до Метро да напазарува хубавичко и не можех да го оставя с торбите от вън..........Ама тия мъже къде им е акъла.......моя нон стоп нещо забравя или не знае къде го е оставил....Естествено имаше argue и сега сме  Crossing Arms....Дано сте си изкарали готино и аз чакам снимков материал.......... Hug
Добре дошла на Диана smile3525
Кабив Аз Мартина я взимам в нашето легло чак на сутринта към 9-9.30 ,като се разпее,за да си подремна още 15-20 минутки,преди да се е разсърдила...През ноща я кърмя 1 път но пак я слагам да си спи в нейното легълце и слава богу тя няма нищо против.........
Ние се приспиваме към 22-22.30,дори някой път към 23.00ч..Казват ми че е късно,но така си осигурявам спокойна нощ(ядем най-рано към 4.30,5,6,ч,някой път откарва и до 8ч)А пък и като я сложа по-рано не мога да вместя 5-6 хранения за деня.Мисля ,че за всеки е индивидуално... newsm78

# 235
Хайде бе хаймани   smile3534 Някоя няма ли да се завърне вече и да подшушне на ушенце как е минала срещичката  smile3506

# 236
Аз вече се завърнах от срещата. PartyНо чак сега сядам на компа, 4е храних Дари. МНого хубаво беше! Дано го направим традиция и по-4есто да се събираме  HugЩе чакаме и останалите да се приберат и да се вклю4ат.Аз спирам до тук 4е нома да спася клавиатурата от Дари ooooh!( явно и тя има да разказва Wink)

# 237
Благодаря на всички за пожеланията!Честито и на всички мини рожденници!
Къде са снимките от срещичката,айде слагайте че съм любопитна Laughing Не се съмнявам че сте си изкарали супер ама сте били шоу с толкова колички.А ако искат и русенските майчета може и ние да се запознаем. Кабив ние си лягаме в 10ч в неговото легло,след това се буди в 1 давам му да суче и след около 5мин пак заспива и обикновено спи до към 6 когато го взимам при мен,че така си поспиваме до късно до към 9,че и 10 откарваме понякога.Понякога се буди и около 4 но му слагам бибата и пак заспива. Аз за спане го обличам доста леко в/у памперса му слагам директно памучна пижамка от 2 части без боди и след това в чувалче,спим на 20,21 гр.,пробвах в началото с боди отдолу но се поти и сега му е добре.Чао за сега че се сърдим нещо внимание иска Mr. Green

# 238
  • В ЛЮтеницата
Честит рожден ден, Цвети! Бъди здрава, щастлива и обичана мама!
И ние вече сме в къщи. Беше много приятно да се запознаем с нашите мами и бебета. Като качат момичетата снимки - ще видите колко много бяхме! Лора държи приза за най-лошо и мрънкащо бебе. Августовските мъже бяха много послушни и си спаха през цялото време - направо завидях на мъжките мами! И мадамите слушаха, естествено, все пак най-добрите бебета са августовските бебета - Лора затова се роди още Юни - за да има оправдание защо е толкова лоша!

# 239
Срещата беше разкошна!  Hug Някои мами се отбиха за по бира и сигурно още си пийват.   bouquet
Много се радвам,че се запознах с вас момичета! Страхотни сте!  Hug
Хайде ще чакам с нетърпение женското парти, макар че ми се ще да е като спра да кърмя, че да се почерпя подобаващо!

Общи условия

Активация на акаунт