АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.София
Закуска-а-а!Хапвайте,за да няма припаднали мами. С баткото така ми причерняваше и все гледах на разходките в Западния парк( пък той не е пренаселен като другите) да съм по-близо до хора-да не припадна някъде. И никакво рязко ставане с деца в ръце!

cvetyab, много щастие и любов ти желая!

blue,вчера излязох от спора,щот` ме хвана срам- ти си се нагърбила да ни организираш,а ние ти се качихме на главата с " тука има-тука нема"( както и на майките от другите градове)-  bouquet

# 211
  • София
Добро утро и от мен!  Hug
Не са ли ни 2 рожденничките? newsm78 Ч.Р.Д. на Цвети и karaqiozovam! Бъдете здрави, щастливи и обичани!  bouquet
Честито и на малките месечковци! Да са послушни, весели и да се "озъбват" без проблеми!Специални поздрави и целувки на Ния от мен и Ивчо! Heart Eyes Wink
Ние пак имахме тежка нощ, ще приличам на привидение, предупреждавам ви Joy
Тая мъгла сутринта ме натъжи, но като гледам вече има слънце Laughing
Чао за сега! Може пак да пиша преди срещата. Heart Eyes

# 212
Честит рожден ден cvetyab!

Честито и на бебоците празнуващи месечинки днес!

Ето и за тях подарък:

# 213
Теди, привиденията ще бъдем 2 Crazy.Тая нощ беше повторение на предишната.Що ли въобще си правя тръда да я слагам в нейното си креват4е като спи там 015 мин, и после- отново цяла нощ при нас ooooh!Мъжът ми я засякъл сутринта да се намества като"глист", според него  Joy към мен, и така ни избутва в края , а тя се е ширнала по средата на спалнята.
Еленка,извинявай ,мила, забравих да три отговоря одеве ooooh!.Та- на нас ни казаха себореен дерматит когато Дари беше на 2 месеца.Изписваха какви ли не  крем4ета
( някои от които кортикостероидни #Crazy).Ходих при една специслистка кожна , и тя каза  със зехтен  PeaceАми- да ти кажа- това помогна при нас.Омазнява и омекотява и си падат люспиците.Мустелата - никакъв ефект. Да не говорим 4е ние се отказахме от тая марка  пак по препоръкана доцентката.Сега сме на Себа мед.Също така ни каза да не я мием с шампоан пове4е от 2 пъти в седмицата.Просто - трябва да се избягват  препарати, аромати и други химии- по-чувствителни са им кожите на нашите де4ица явно. при вас къде са  пораженията?

# 214
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!![/color]
Не изреждам,защото не съм спала и може да пропусна някого CrazyВлизам във форума,гледам мухито и си викам:те тва ще ми се отрази идеално,да ама Дани взела,че го ущиножила,а аз бира не пия Mr. GreenВсъщност наливам се с кафе и се чудя дали няма да заспя права след ужасната нощ,която имахме. Rolling Eyes
Пепърче,и с Калгел мажа,и Камомила давам,и изстудена играчка дъве,и венците й масажирам,ама си я боли и риве и туй то! CryЗнам,че в Дентинокса има Лидокаин,та ще взема да пробвам с него newsm78
Муцка,190 гр пюре хич не е много,ако си решила да заместваш хранене.Може и да не успее да го изяде от първия път,но с по-малко от 150-160 не може да се наяде.
Велмар,определено трябва да има поне 3ч и половина след пюрето или след кашата,но според мен този навик трябва ти да и го изградиш,защото тя е свикнала на три часа и го прави по навик.
И накрая по повод второ дете-аз съм на 23 години,ама исках второто да е сега,за да ги отгледам заедно,а не по-голямото да поема грижата за по-малкото.Със сестра ми сме породени и се разбираме прекрасно и ми се щеше и с Ина да е така.Обаче моя мъж се държи така все едно той ще бременее и ражда,а и гледа,защото Ина си я гледам основно аз.Не ми дава и дума да отворя за второ #Cussing out
Този пост го пиша вече час SickНо пък успях да я приспя и сега се надявам да имам малко време да се освестя.Момичета,не ме чакайте днес,много ми е криво,ама така ще е по-функционално за всички Close

# 215
Благодаря на всички за поздравленията за месечинката! Да са живи и здрави и дугите петмесечковци. На работа съм, но ще драсна по- рано, за да отмъкна Виктор и бабата /майка ми/ на консултация. Тази нощ спахме малко по- добре, ама Миглена Ангелова /"Искрено и лично"/ на повторението в 04.00ч.  нещо много повиши тон и ме разбуди без време  ooooh! Та сега пак съм недоспала, ама не ми е виновно тигърчето  Laughing
В тази връзка... Виктор цяла нощ се скъса да пърди Sick Страшна работа... при това едни дълги канонади  Crazy На разбуждане пак пръдна и каза едно замечтано "хе-е-ей" Явно се кефи човечето  hahaha- освобождава напрежението Laughing
Само още два реда... ние сме на кърма, но човекът протестира и иска да яде с нас, по възможност бъркайки в моята чиния newsm64. Не е важно какво ям- важното е той да бърка в нея и всичко да тика в устата си  eat Аз разбира се не давам и често положението е  fight fight Много ми се кара, човечето... а как сърцераздирателно реве... cry yahoo_49 Ужас!
Май ще се захранваме по- рано от предвиденото  bowuu
Редовете станаха повече от два, пак се забравих, извинете!   bouquet

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 10:00 от elia_gg

# 216
ще се опитам да дойда на срещата.малко съм зле с гр.транспорт,но ще се постарая

# 217
  • София
ох, elia_gg, развесели ме!  Hug
Бубче, в Калгела май също има лидокаин или греша? newsm78
velmar, и Дари ли почна нашите номерца? Ама що ли се учудвам, нали все сме комплект Crazy

# 218
Ако има някой без транспорт в моя район- да се обади PeaceЩе ви забера!
Цитат на: tedi79 velmar, и Дари ли почна нашите номерца? Ама що ли се учудвам, нали все сме комплект Crazy
[/quote
Съмняваш ли се Wink Joy

# 219
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИ!!! newsm59
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА СЛАДИЧКИТЕ НИЯ,ДАНИЕЛ,ВЛАДИМИР И ВИКТОР!!!!
 baloni baloni
ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ , ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ ОТ ВСИЧКИ!!!

# 220
  • София
Теди79,често казано не знам дали има,и аз мислех,че и в Калгела трява да има,ама не съм сигурна,защото ми изчезна листовката и затова бях решила да пробвам с Дентинокса Thinking newsm78
Я да ви питам,след като вече съм давала всички зеленчукови пюрета на Хип,т.е захранила съм я с тях,вече мога да почна да си й готвя нали?

# 221
  • София
Теди79,често казано не знам дали има,и аз мислех,че и в Калгела трява да има,ама не съм сигурна,защото ми изчезна листовката и затова бях решила да пробвам с Дентинокса Thinking newsm78
на мен така ми каза аптекарката, разликата била, че в дентиноска има лайка, дето уж също успокоявала, ама аз не виждам кой знае какъв ефект...
а хамомилата - хомеопатичното ли е?

# 222
marulka И аз се бях притеснила че няма да сколасам за второ дете (на 30г съм),ама вече се успокоих,че щом има желание все до 40г ,поне още 1 ще се пръкне........... Joy
ellenka Честита ви годишнина и да оздравявате бързо!!!  bouquet
ralka balka щом ще си ми компания ще си кърмим заедно,... Hug Heart Eyes А за този М... ,много неприятна работа,явно ти е паднало кръвното от загуба на кръв..........Мисля,че можеш да си пийнеш малко кока кола и кафенце.Аз вече си ги позволявам и не съм забелязала на бебка да и се отразяват.. Embarassed
Хей,Бубче и на мен ми е много криво тези дни,я ела и да ти оправим настроението.......  bouquet

# 223
  • София
на мен така ми каза аптекарката, разликата била, че в дентиноска има лайка, дето уж също успокоявала, ама аз не виждам кой знае какъв ефект...
а хамомилата - хомеопатичното ли е?
Хомеопатичен монопрепарат на Боарон.Давам го 3 пъти по 5 гранули,разтворени с 5 мл вода,като 15 мин преди и длед това не трябва да яде и пие нищо.Има ефект,защото се поуспокоява,ама нощем явно й е голяма паузата и става лошо!
миленче,то ми е криво заради Инчето,че го боли,а а съм толкова спяща,че не ставам и а приказка,а пък понеже съм адски весел човек винаги съм мразела някой да седи и да мълчи в компанията, а аз их правила точно това #2gunfire

Последна редакция: чт, 11 яну 2007, 10:48 от bubcheto15

# 224
Честит рожден ден на Цвети!
Честити месечинки на бебоците! Бъдете много здрави и усмихнати!

Малко ви завиждам днес за срещата, но няма да успея да дойда. Целувки на всички по дебелите бузки. През това време ние ще пием кафе с едно септемврийче и едно декемвийче.
Приятен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт