cvetyab, много щастие и любов ти желая!
blue,вчера излязох от спора,щот` ме хвана срам- ти си се нагърбила да ни организираш,а ние ти се качихме на главата с " тука има-тука нема"( както и на майките от другите градове)-

Ч.Р.Д. на Цвети и karaqiozovam! Бъдете здрави, щастливи и обичани! 

.Тая нощ беше повторение на предишната.Що ли въобще си правя тръда да я слагам в нейното си креват4е като спи там 015 мин, и после- отново цяла нощ при нас
Мъжът ми я засякъл сутринта да се намества като"глист", според него
към мен, и така ни избутва в края , а тя се е ширнала по средата на спалнята.
.Та- на нас ни казаха себореен дерматит когато Дари беше на 2 месеца.Изписваха какви ли не крем4ета
).Ходих при една специслистка кожна , и тя каза със зехтен
Ами- да ти кажа- това помогна при нас.Омазнява и омекотява и си падат люспиците.Мустелата - никакъв ефект. Да не говорим 4е ние се отказахме от тая марка пак по препоръкана доцентката.Сега сме на Себа мед.Също така ни каза да не я мием с шампоан пове4е от 2 пъти в седмицата.Просто - трябва да се избягват препарати, аромати и други химии- по-чувствителни са им кожите на нашите де4ица явно. при вас къде са пораженията?
Влизам във форума,гледам мухито и си викам:те тва ще ми се отрази идеално,да ама Дани взела,че го ущиножила,а аз бира не пия
Знам,че в Дентинокса има Лидокаин,та ще взема да пробвам с него 

Но пък успях да я приспя и сега се надявам да имам малко време да се освестя.Момичета,не ме чакайте днес,много ми е криво,ама така ще е по-функционално за всички
Та сега пак съм недоспала, ама не ми е виновно тигърчето
Страшна работа... при това едни дълги канонади
На разбуждане пак пръдна и каза едно замечтано "хе-е-ей" Явно се кефи човечето
- освобождава напрежението
. Не е важно какво ям- важното е той да бърка в нея и всичко да тика в устата си
Аз разбира се не давам и често положението е
Много ми се кара, човечето... а как сърцераздирателно реве...
Ужас!

А за този М... ,много неприятна работа,явно ти е паднало кръвното от загуба на кръв..........Мисля,че можеш да си пийнеш малко кока кола и кафенце.Аз вече си ги позволявам и не съм забелязала на бебка да и се отразяват..