АВГУСТовските ни слънчица се „озъбват” в студа!

• 9 593
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
БЛУ,АМА ТАЗИ НИЯ МНОГО СЛАДКА ,БЕ  Hug

# 136
  • варна/виена
  Здравеите малки,големи и ощте по-големи моми4ета и мом4ета Grinning
Не пиша 4есто,но ви 4ета редовно.Малко консуматор си падам Embarassed за което  ви моля да ми простите.
Да поразкажа и за нас. Спиме по цяла нощ ощте от втория месец,хапваме по 4-5 пати на ден ,като понякога достигаме и 180 гр Rolling Eyes.От миналата седмица  запо4нахме захранването и ве4е похапваме по голямо пуре от моркови, а от днес следобед опитахме и малко нектар от круша,бе6е неотложно защото от моркова се запекохме.В4ера ни биха парвата ваксина и днес имахме малко температура.
Пожелаваме на вси4ки болни да оздравяват!
Специални благодарности на bluueye за това 4е ни вклу4и в парвата страни4ка .
За статистиката ;ДАЛИ Никола,Николай и другите имена с Н не поеха парвенството за наи-4есто срещано име?

# 137
  • варна/виена
Kа4ихме малко снимки в албум4ето,знаем 4е конкурентцията тука е голяма за момите Simple Smile,но все пак  нека да хварлят по едно око smile3503 smile3503 може и на нас да ни излезе касмета smile3525

# 138
Ралка Балка, доволна съм от докторката.Винаги ми показваше и обясняваше, докато следеше бременноста ми.Ходих и на контролен преглед при нея.Всички изследвания са ОК
Честити месечинки на бебчовци.Да са здрави и да радват мамита и татита
Добре дошли на новичките!Дано ви хареса при нас
Ей, я да оздравявате всички.В това хубаво време.
Браво на Блу!Аз чакам да ми спрат нета и за срещата много хубаво си написала.А за това къде на кое място-все ще се познаем по много мами на едно място с една камара колички.Ще се опитам да дойда!
Тези доктори наистина да ги разстреляш.На нашия Дани, докато видя и педиатъра му беше забелил пишоната.показа ми как да го хващам по долу и когато го правих първите пъти имаше малко червеничко.Оставих го да си почине два дни и след това нямаше проблем
Лека и спокойна нощ, че скоро ще се събуди да папка, а и трябва да се спи

# 139
Dani777, къде изчезна?? Нали искаше парти?? Аз един път да се позастоя повечко и никой не сипва по едно. Аз чакам на готово, че не съм по слагането на масата.

# 140
  • София
Анди да те посъветвам за забелената пишка, наложи я с компрес с риванол, много бързо минава и облекчава болката, ще поплаче най-много още един - два дена, защото е сцепена сигурно и ще мине! Няма да се тревожиш, знам че ти е мъчно за малкото момченце, но ще мине! Пиши какво ти е казал д-р Оги, дано няма нищо сериозно!
И аз да се извиня нищо не ви качих за почерпка, но бяхме цял ден на гости, за първи път с бебето сме на друго място и ми беше много странно, пък и аз нали се разхождам с помпата, така си се храним, и не ми е много комфортно! Направи ми впечатление захранването на този доктор, което е написала една майка (извини ме не запомних ник-а ти), че то направо ме стресна за 4 седмици толкова неща да се въведат при това щадено до сега стомахче, мисля че не е много разумно, но това си е мое мнение! Все пак мисля, че не случайно пишат, че тези бързи и стресови въвеждания могат сериозно да нарушат обмяната на веществата или пък да предизвикат някоя алергия! Аз все още не давам нищо на Лъчо и не съжалявам за сега, определено не е готов и си има силни газове когато ям неща, които не бива, нали го водят и с алергия към белтъка на кравето мляко, нищо че е само на кърма! А проявата на тази му алергия беше точно предизвикана, от храненето му изведнъж в болницата с АМ и тогава той имаше слуз и кръв в изхожданията си, и много силни колики!
Пожелавам ви весела срещичка, аз в МОЛ-а няма да дойда, а за парка ще помисля, че ми е трудно и с баткото по градския транспорт, а с количката съвсем! Много ми се идва в парка!
Приятни сънища и аз се гътвам, че едва гледам, вече се изцедих и цамбурррррррр в кревата!

# 141
Eй, Веси чакай ни си отивай сега ще сложа по едно.

Айде наздраве на всички сомнамбули   Simple Smile.

# 142
Добро утро мами и бебчета!

Тони реши да се събуди рано и сега си играе в леглото, а аз се възползвам да закуся и прочета във форума. В момента съм на топло мляко,но след кърменето в 9,00 ще си позволя и кафенце.
Днес отново казаха че времето ще е хубаво и ще има разходки.
Лек ден на всички! Hug

# 143
Добро утро мамчета и бебчовци!
Използвам да напиша някои ред,че после се надявам да спинкаме и сме на консултация.Даниел сега го омаломощваме,защото много му се спинка и не знае как да заспи.Това ми е любимото!Сомнамбулчето на мама!Снощи стана в 02.30 и бяха едни песни,едни викове!
Хайде лек ден на всички,приятни разходки/дано пак е хубаво времето/
Сутрин не пия кафе или рядко ми се случва,но пък за сметка на това закусвам и   food002  food010Да ви есладко и лек и ползотворен ден на всички!

# 144
  • София
Добро утро!
Да ви се похваля - Ивчо тази нощ се буди само 3 пъти - в 0.30, в 2.30 и в5.30ч! Нещо му стана на това дете Mr. Green
И аз гледах за шофьора и какво да ви кажа - настръхна ми косата - аз съм от неразумните дето и по улиците ходят с количката и все разчитам на това, че сме достатъчно големи да ни видят, пък и като има спрели по тротоарите коли... Sick
Кайли, имаше в едно от бебеките списания интресни упражнения с бебе, ама ме мързи, а и тези дни сме все навън.
За утре? newsm78
Болните мами да оздравяват!  Peace
Мрънкаме, чао за сега!
Хубав ден!

# 145
Добро утро на всички ранобудни мами. Аз дори вече и кафето си изпих. Вчера за първи път направих на Ангелчето шейк с ябълка и банан и страхотно му хареса.
За пишките от опит знам, че е по-добре това забелване да се направи докато са по-малки и не си спомнят. Ние с баткото не се справихме много добре и когато беше на 1г. докторката му е забели. След това месеци наред като влезем в банята той стискаше крачета и недаваше дори лекичко да я измия.
Анди освен риванол, можеш да слагаш и помалко Дентиникс гел, забелваш леко и намазваш с дентинокса, после издърпваш кожичката напред. Като мине червеното след 2-3 дни започваш всяка вечер с чиста водичка и памук почисваш пишлето и капваш по 1к. бебешко олио, за да не залепне отново кожичката. Надявам се да съм обяснила добре. Действа безотказно. В никакъв случай не забелвай в ваничката докато го къпеш.

# 146
  • София
Добро утро и от нас! Heart Eyes
По темата за шофиорите-аз ги псувам от много време,а те стават все по-нагли #Cussing outЕдин изрод докато се разхождахме един ден с Айла(естествено по улицата,защото на тротоара нямаше място) спря и с изключително назидателен тон попита дали той да се качи на троптоара,а аз му казах,че много бих искала да видя това упражнение.А ако ми кажете какво се отговаря на репликата"Ама Овцо що одиш по улицата?" ще съм ви признателна #2gunfire
Аз се надявам да е разберем кокретно за утре,за да мога да видя дали мъжа ми ще може да ни докрара,че иначе ми се вижда адски сложно упражнението newsm78

# 147
Мамо-о-о, снощи Виктор ми стопи лагерите  Tired Рева и цока почти през цялата нощ. Сега дремя с невиждащ поглед пред компютъра  smile3518
Ужасен ужасон ви казвам  smile3507
Дано да не заспя права докато ходя и дано довечера има муза да спи, че направо ще откача. Зъби ли бяха, колики ли бяха не знам- аз за да се презастраховам дадох лекарства и за двете.
Айде, спорен ден на всички ви. Аз само мога да завиждам, че планирате срещи- заради работа не мога да се видя с тукашните мами в парка.

# 148
  • София
А ако ми кажете какво се отговаря на репликата"Ама Овцо що одиш по улицата?" ще съм ви признателна #2gunfire
#Crazy Sick #2gunfire #Cussing out понеже и аз съм от овците се замислям как бих отговорила Twisted Evil Close
Да ви кажа ли нещо весело - Ивчо вече 2 пъти го бъркат за момиченце Sick, естествено, като не е облечен със синьо. Случвало ли ви се е и на вас да бъркат пола на бебето?
Искам и да ви питам нещо - как спят облечени вашите слънчица? Много ми е важно, чудя се дали не го обличам прекалено - слагам му боди с дълъг ръкав и отгоре пижамка, т.е. - получават се 2 дълги ръкава, но той почти винаги е отвит и се чудя дали няма да му е студено, ако и по-тънко облечен. Извинявам се, ако сте го коментирали, помня само за обличането навън беше коментирано, това не помня дали е.
Блу, честити ви придобивки! Не мога да видя на снимката - това вече е стол за кола, а не кош, така ли? Ако ние продължим да качваме със същия темп, няма да ни издържа вече коша - той е до 13кг., да не говорим, че краката му са отвън вече.
Хайде, стига толкова, да използвам докато спи да свърша някоя работа. Heart Eyes

# 149
  • софия
Добро,слънчево утро  Hug!
Теди,аз я обличам само с пижамка на голо ,понякога,ако навън е по-студено слагам отдолу боди,но с късо или без ръкавче  Peace!Но аз по принцип не я обличам много,вчера например,бяхме четири часа навън,а Найа беше с боди с дълго ръкавче,жилетка и отгоре пухенка без ръкави,чустваше се  Peace!
Бубе,аз как ги обичам такива селски дисове  Twisted Evil,най-редовно има показвам  finger по светофарите,а после като светне зелено и тъпака,започва да кара до мен и ми показва и той същото,ама в устата  #Sniper.Говеда,бе...,к'во да ви кажа?!
Аз защо си мислех,че срещата е днес ...,не знам  newsm78??????

Общи условия

Активация на акаунт