Радвам се, че срещата е минала на ниво и сте се забавлявали на макс, но то това се и очакваше.

, а на котлона къкри леща /по желание на зетко/. Не знам дали се "похвалих", но от две седмици почти са ме назначили за главен готвач на фамилията. Нямаше допитване и гласуване - просто ме уведомиха, че два-три пъти в седмицата биха били доволни, ако им готвя. И оттогава ресторантът работи на пълни обороти
Не ми тежи готвенето /не, че обичам/, само някой да дава идеи. Засега са доволни и май скоро няма да се откажат.
и си остава вкъщи/. Ние с Емка отиваме към Смолян, че още не сме видели новото внуче на сестра ми - Михаил. А той вече е почти на 4 месеца. Ще минем през мама да вземем и нея и продължаваме към Родопите. Дано да случим и на хубаво време.
Хайде и за мен едно слънчево кафе. Тенк ю! Как е твоето либе? Скоро не си ни писала за него.
Вчера - свинско със зеле. Преди време бях споделила, че зеле повече нямам и милата КАГ, ми даде 4 буркана, за което гаджето специални й благодари. Днес готвя пилешка супа и пиле с грах, по заявка на щерката. Преди да заминем за Панагюрище правих винен кебап с две гарнитури - с бял ориз и с пюре. Да има избор.

Препоръчани теми