КГБ = Клуб на Готините Баби - 213

• 41 517
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Вила Великула
Айша, утре ще питам дъщеря ми за доктор и ще ти пиша.

# 91
  • София
Добро утро, мили дами!
Днес 3-ти май е Международен ден на Слънцето. Като такъв се отбелязва от 1994 година по инициатива на Международната общност по слънчева енергия.
Още от древни времена Слънцето е било на особена почит сред хората. За това свидетелства и подредбата на празниците, които  са съобразени с движението му през годината.
Приемете от мен едно слънчено кафе с пожелание винаги да ни е слънчево в душата.

Пожелавам на всички ви хубав ден.

# 92
Най-после и аз успях да надникна в къщичката и ви казвам привет привет и добро утро Blush

Нинка, благодаря за слънчевото кафе Kissing Heart

Много сте писали, почти съм ви прочела, но имам още и след малко ще продължа. Колкото повече чета за срещата толкова повече се засилва завистта и ядът ми  Grin  Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes Радвам се, че  срещата е минала на ниво и сте се забавлявали на макс, но то това се и очакваше.

Сега да поздравя онова малко сладко Лъфи, да е здравичко и палавичко, защото баба ми казваше - едно дете, ако не палува значи е болно. Ениса, добре ли е вече юнака, палува ли?

Гъбката, здрави да сте, да се подкрепяте и обичате все така и да отпразнувате още много годишнини, заобиколени  с любимите си хора!

Дидия, да са ти живи здрави сладурите, все така прекрасни и борбени и да постигат мечтите си!

Момичета, наистина съжалявам, че не успях да се свържа с вас и да усетя поне  по телефона атмосферата, но живот и здраве да е, дано се случи някога на живо. Ние бяхме два дни в Александрополис и два дни в Одрин. Много хубаво си прекарахме. Разходихме се, разгледахме забележителностите /не успяхме всички, но пък така ще има друг път/, опитахме от гръцката и турската кухня. Хареса ни Blush

Айша, имаш ли гостенчета вече?

Сега отивам да ви дочета и да поработя, че  нали вчера бях отпуск, а вече е нов месец и се започва всичко отначало.

Усмихнат и слънчев ден на  всички Heart EyesHug

# 93
  • София
Добро утро,момичета!
     Вчера не съм влизала тук и сега бързам да поздравя на патерица момчетата на Ениса,които са имали имен ден!
     Ениса,да са ти живи и здрави! Много радост и щастие да имате заедно!
     Гъбке,честита ви годишнина! Да сте все заедно и на един акъл,както до сега!
     Дидиа,видях ти внука и внучката.От години гледам постиженията им и как се развиват.Браво на тях,но и ти си постоянна подкрепа.И ти заслужаваш похвала!
     Нина, не знаех за празника на слънцето.Дано заради него днес се покаже Слънчо.
     Момичета,предложете ми фирми за ПВЦ дограма.Пипи,ти скоро провежда проучване и имаш пресни впечатления,но дали не са само за вашия регион?Трябва ми фирма за София.
     Пожелавам ви един хубав ден!

# 94
Поздрави от Перник! Снощи в 23ч. доставихме юнака на родителите и се прибрахме. Почивката свърши преди да е започнала. Повече от 24 часа борба с температурата ми дойде в повече. За това време спах общо около 3 часа, детето качваше и сваляше средно на 4 часа, не виждам смисъл да седим в апартамента затворени като сме отишли за съвсем друго. В 8 вечерта майка му се сети, че е по-добре лъФи да си е вкъщи и на мен толкова ми трябваше. Събирането на багажа отне повече време от пътуването. Спах като пън до преди малко и сега пия кафе, ще видим как е минала нощта. Та такива тъпотии при мен, няма с какво да се похваля. Лек ден на всички!

# 95
Излюпих се и пия от слънчевото кафенце на Nina NN.
              Чудя се къде  е Слънчо,пък той явно празнува някъде и се гевези та не се показва.
              Ениса, да се оправи малкото,сладко лъфи, а СандаЛски няма къде да избяга пак ще отидете.
              Яжка,не знам дали заслужавам похвала,че вече са големи и все по-често нямат нужда от мен.Ран пътува с буса и момчетата.Беше и в хотел с тях.Виждахме го в залата.Последния ден го взехме при нас,че те пътуваха през нощта.Апартамента ни беше за 6 човека,но плановете се провлиха и останахме половината та имаше място достатъчно.
             Спокоен ден на всички!

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 11:25 от Didia

# 96
  • в сърцата на любимите ми хора
Привет и от мен. Ден на Слънцето без слънце. ДИДИА е познала  - явно празнува някъде на друго място.
Това не пречи, обаче, да ни е слънчево в сърцата и душите. Мислех днес да обикаляме с Еми из кварталните улички, но едно, че не е слънчево, ами и приросява от време на време та хич не е за разходка. Седим си тихо и кротко и си рисуваме Simple Smile, а на котлона къкри леща /по желание на зетко/. Не знам дали се "похвалих", но от две седмици почти са ме назначили за главен готвач на фамилията. Нямаше допитване и гласуване - просто ме уведомиха, че два-три пъти в седмицата биха били доволни, ако им готвя. И оттогава ресторантът работи на пълни обороти Simple Smile Не ми тежи готвенето /не, че обичам/, само някой да дава идеи. Засега са доволни и май скоро няма да се откажат.
В петък всичкото чаве заминава за Берлин /само баш немецът не иска и да чуе за там Simple Smile и си остава вкъщи/. Ние с Емка отиваме към Смолян, че още не сме видели новото внуче на сестра ми - Михаил. А той вече е почти на 4 месеца. Ще минем през мама да вземем и нея и продължаваме към Родопите. Дано да случим и на хубаво време.
Това от мен засега. По-късно може пак да се включа.
А, щях да забравя да питам: за кога се планира срещата в китайския?

# 97
Топъл чай за сгряване да желае някой? Става, нали!
Щом на ММ му е студено и отиде да пали парното, смятайте какъв студ е.

Слънцето сигурно се приготвя за празника си.
По тоя повод - песен с негово участие

# 98
  • София
Да се оправя малкото лъфи!
Днес слънчо ще ни липсва.
Кратичка съм, че нямам време. А, да, ММ се оправя. Скоро ще е добре.
Да ви е слънчево в душите!

# 99
  • София
Привет и добър ден от мен.
НИНКА, къде е слънчо? Как така ще празнува без нас? Grinning Хайде и за мен едно слънчево кафе. Тенк ю! Как е твоето либе? Скоро не си ни писала за него.
КАССС, не се ядосвай, срещи ще има и в бъдеще. Току виж следващата я насрочим при теб,
ЯЖКЕ, на съседката по кабинет щерката има фирма за дограми. Не знам как работи, но фирмата е от много години. Естествено, че няма да минеш само с една оферта, а поне с три. Дано да имаш късмет!
ЕНИСА, много жалко за така развилите се събития, но според мен това е било най-правилното. Друго си е детето като е при мама.
ДИДИА, вържи по-здраво чувала. Ако искате да се срещнем на 9.май. от 12.30 в Китайския на Жолио КЮРИ. Други предложения?
МАМСИ, Мога да споделя вчера и днес какво готвих, та да имаш идеи за новия ти бизнес. Grinning Вчера - свинско със зеле. Преди време бях споделила, че зеле повече нямам и милата КАГ, ми даде 4 буркана, за което гаджето специални й благодари. Днес готвя пилешка супа и пиле с грах, по заявка на щерката. Преди да заминем за Панагюрище правих винен кебап с две гарнитури - с бял ориз и с пюре. Да има избор.
ТАНУ, добре ми дойде твоето сгряващо чайче. Закарахме внучката, прибрахме се, изпихме по едно 3Х1 и понеже ни беше студено, омотахме се в църге и поспахме още малко. А песничката си я тананикам и танцувам около печката.
МЕРИАН, Чудесно е, че момчето ти вече е по-добре. А как се развиват твоите неща в работата?
ГЪБКАТА, добре сте се разходили, погостили, освежили. Тази лилава красота глициния ли е или се бъркам?
АЙША, нашата ЛЛ на децата е много добра. Не е специалист само по коремчетата, ако искаш да я питам ще приеме ли Мрънличка. Ние водихме на свободен прием малката внучка в болница Здравето, в Овча купел. Погледни в нета.
ПИПИ, спорна работа и се надявам на срещата да се видим. Simple Smile
Хайде сега спирам, че да си доготвя манджата. После пак.
Преди малко си тананиках детската песничка Ало, ало слънчице. Чуло ме е. Показа се. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
ФЛО, бързам да се включа за срещата - на 9 май няма да съм се върнала от Смолян. Ако решите тогава да е срещата, отново пропускам Sad. Връщаме се на 10 май.

# 101
  • София
МАМСИ, да я изместим на 10 по обяд? Напр. от 13.00? Или даже от 13.30?

# 102
  • София
Здравейте мили, момичета! Flowers Tulip
Фло много е дабре, че сте замислили среща. Тъй като много ми се идва, а имам някой ангажименти ще кажа следното: На 11.05 пътувам с малката ми дъщеря за Германия. Нали знаете, че имаме неизползвани билети, а внучката ми е изпратила покана /много настоятелна/ да присъстваеме на нейна презентация - премиера по психа драма, която ще бъде пред публика. Трудно ми е да ви обясня какво е това психо драма и оставам за по късно след като се върна /живот и здраве/ но на Фло е ясно.  Тъй като е добре и Мамси да присъства за мен е удобно на 10 ти. Ако ли не за следващата среща.  
Фло питаш за моя възлюбен - ами даврандиса се. Има дух, пазарува, следи политиката по лаптопа и за сега не се притеснява, че ще остане за няколко дни сам. Всъшност малкият ми зет ще го наблядава. Следващия контролен преглед ще е края на май, а тогава ще има нов германски "уред" отново, който ще му донесем/ сменят са на три месеца/.
Момичета дано всичко при вас е добре. Фло, не пишеш, но сигурно вече  внучката се е възстановила, както и  малкия ЛЪВ на Ениса. Пожелавам им отново да се впуснат в игри, а бабите да са спокойни.
Момичета, изчела съм всичките ви постове, харесвате ми и ви лайквам, защото забравям да ви споменавам под ред и не искам да обидя някой. Всички сте прекрасни.
Всичко добро и до скоро.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 13:14 от Nina NN

# 103
Добър ден!   Преди да почне  маратона,да се обадя и аз.
Нина,  не знаех, че днес е такъв ден. Благодаря, че  ни разказа! Слънцето е дошло при нас.Сутринта е преваляло,но аз тогава съм спала,  а  към  10 грейна.Сега  чат-пат се скрива зад облаче, пак се показва, но е  доста хладно.
Касс,  който има път към  насам  или в близост,винаги може да се обади.  
Енисса,аз вече доста години гледам  внуци,но не съм изпадала в такава екстремна ситуация.  Дано не  се  повтаря!
 Яжка,тук има фирми,но не им знам обсега на действие. По Нова година сме поръчали врата към сутерена на Белия дом, но още не са я направили.

Спирам до тук.  Ще продължа по-късно,защото ученичката  дойде.

# 104
ФЛО, на 10-ти пътуваме и ще сме в София в късния следобед. Ще мога от 11-ти нататък. Не се съобразявайте с мен. Важно е на останалите дружки да им е удобно. Ето, на Нина НН е удобно на десети. Така че както реши мнозинството.

Общи условия

Активация на акаунт