КГБ = Клуб на Готините Баби - 213

• 41 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Кубрат/ Пишурка
Оф, вече мога да пиша със спокойна душа. Въпросът е в това, че днес беше операцията на Тони. Минала е добре, сега е в някаква стая и чака да я изпишат. Довечера ще си е в къщи. За сега това.

# 106
Писах днес, ама не дописах. Сега да довърша ,макар и накратко.  

Тану,  не ти се обадих онази вечер да разбера дали си пристигнала,за което се извинявам,но ти нямам телефона. Важното е, че всичко е наред. Благодаря за музикалния поздрав!
Фло, да ви е вкусно!
Мамси,вчера  беше мусака, днес  2 пил.бутчета за син,а  аз  доядох  мусаката.  
Янче,бързо възстановяване  на Тони!  Ти вчера и днес  поразходи ли се?  Мен ме домързя. А трябва!
Клечи, не знам какво е това цвете   мускари.  Ще взема да се "грабна"и да ида да  го видя.
Мериан,  браво на  твоето  момче!  Занапред да няма болежки!
Диди,моят внук нацяло ме отряза. В смисъл, че не го обгрижвам  вече.  Даже цяла седмица не съм го виждала.Госпожица Ния ми  е сърдита,защото съм  я  била  "хейтила".  Отиде си у тях и вече  не се вясна. Така,че трябва да свикваме.  Полека-лека се  откъсват.
Гъбка,  розите  ти  напъпиха  ли?  Малеее!  Каква красота ни показа миналата  година!
Айша,  оправи ли се  детето?
На  Пипи пожелавам  спорна работа!
На всички прегръдки за лека  нощ!
Аз не знам какво е

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 19:30 от K.A.G.

# 107
  • София
За срещата съм ЗА, до 12.05 включително съм свободна.
Когато решите.
КАГ, ще се оправи Мрънла, няма къде да ходи. Но трябва да се види от специалист, ще търсим. Там д-рите не си дават много зор, все всичко е наред. А ти какво хейтиш момичето?
Мариянка, много поздрави на ТМ от бабите! Да се подобрява и да няма вече болести. А ти как си?
Дано при Тони всичко да е добре.
Фло, до кога ще си баба-такси? А да идва топлото и да свършва учебната година.
Слънцето днес е запразнило и не ни удостои с внимание.
А времето ми е като ноемврийско. Остро протестирам, пък!

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 19:46 от Aisha

# 108
Ден на слънцето,а мрачно,приръмяващо и хладно.
Щом аз се пооблякох,наистина е хладно.

Фло,да глициния е.
Красота е,но толкова работа ми създава,че съм на път да я намалям.ММ я подхвана яко с ножиците тази пролет и там ,където изряза няма цвят.
Вика,добре че нямах време да я изрежа всичката.Какво щеше да показваш 😉😄
Сега като прецъфти ще бъде на фризьор с подстрижка.

Грети,тази година розите нещо не ми харесват,но си имат пъпки.
Надявам се и да разцъфтят.
Боледуват нещо,пръсках с препарати и вече всигнах ръце.

Днес се борих с един бръшлян.
Рязах,скубах,хвърлях.Корените му запушили тръбата за мръсната вода на дворната чешма.С една малка лопатка за китки изхвърлих две кофи кал.ММ дойде,отпуши тръбите .Душ по никое време и установих ,че за обяд има само една купа супа😄🤭
Предложих я на бат Павли,а аз препечени филийки с масло и шарена сол😃😀
Като си починах малко сготвих ориз със свинско.
После малко фитнес в градината,пак баня и вече чакам да сядаме за вечеря .

Грети, ето това се казва мускари

Яне,поздрави на Тони !🍀🥰

Борянчице?🥰
Танче?🥰

# 109
  • Вила Великула
Едва сега сколасах/както се казва по края на майка ми/ да ви се обадя. Лудницата си е в пълна сила.
За съжаление другата сидмица нито един от дните няма да мога да присъствам на среща с вас, защото срещите с клиенти ще са ми ежедневни. Вече имам насрочена за вторник с потенциален клиент, а за сряда ме предупреди клиент, че иска среща и да си отделя 3-4 часа за нея. Явно ще минете без мен, но какво пък-ще има и други пъти, нали.
Прочетах ви всички, но главата ми пуши и не мога да коментирам.
Прегръщам ви.

# 110
Аз пак по късни доби, но не ми се получава и все не сколасвам по рано. Пипи и при нас се ползва тази дума - сколасам.
Не знам коя е Тони /явно дружка от къщичката/, но й пожелавам бързо възстановяване.
Габката, благодаря, че ме светна за името на това цвете -  мускари. Имам го в саксия, не помня вече как се появи, но е от доста години. Много го харесвам, не ми харесва, че цъфти само пролетта и после просто скривам някъде саксията 😁. Розите ги пръскам вече втора година с мухозол, доволна съм.
Айша, присъединявам се към протеста за топло време, Ами писна ми вече!
Ениса, как е лъфито? Ти даврандиса /надявам се знаете какво значи тази дума/ ли се?
Отивам на баня и лягам. На всички гуш и лека нощ 😘

# 111
  • Варна
Среднощен привет от мен!  Hands Wave
Вие отдавна спите, а аз понеже имах мноооооооого за четене, четох, четох... но ви изчетох.
Почти седмица не съм влизала в темата, защото:
При мен е лек хаос. Нашата улица я асфалтират и стигнаха до бащината ми къща. Измислиха нова регулация и от кметството ни ми се обадиха и три дена- 29., 30.04 и 01.05., местихме 20 м. ограда метър и половина навътре.
Нито техник дойде, нито някакъв специалист, просто ние и още един съсед изравнихме оградите по стената на едно магазинче, което е построено преди години на тротоара, та равнис по него!
Вие бяхте в Панагюрище, някои в чужбина, някои по вили... пекоха се агнешки плешки, дробсърми и т.н...
А аз, ДС, сестра ми и НМ  премествахме ограда! Сложна работа ви казвам, с едни бургии след мерене с рулетка мъжете  пробиха дупки за колове, та купувахме оградна мрежа, добре че Топливо работят и в съботни дни, та чакъл, та пясък, цимент.....
ДС като БАШ  МАЙСТОР, не иска други майстори в къщи, та теглото си беше за нас.
Със сестра ми сме схванати, изморени, каталясали..... особено аз, та два дни само лежа.
Има още работа, но ще изчакаме да асфалтират, тогава довършителните работи.
На 29-ти дори пропуснах и гостуване на Хора ни в едно варненско село.....
Радвам се, че ви липсвам и питате за мен, но и вие ми липсвате, да знаете!!!  Sparkling Heart
Оплаках ви се, вече мога да си лягам.   
Лека!  Nerd

# 112

Добро утро!
Нека е слънчево, нека е свежо!
Тук съм , наоколо , не ми се говори. Като ми мине, ще се разприказвам.

# 113
  • София
Добро утро, мили момичета!
Бор_яна, благодаря за ранобудното кафе, пия от него, дойде ми много добре и няма да сервирам друго.
 На всички, които са станали и отпиват от него казвам : - Да ви е сладко ! /както казват и в сериалите на комшийте/
Момичета, рано рано видях една "препоръка" и тъй като повечето от вас се занимавате със селскостопанска работа в дворовете веднага ви я предлагам.

Всичко добро ви желая, прекрасен ден и бъдете здрави.

# 114
  • Кубрат/ Пишурка
Танче, радвам се, че се появи! Доста работа сте свършили! Преди време, когато асфалтираха улицата пред майкини минали с една машина по тротоара и бяха съборили част от оградата. Ами оплаках се в кметството и обещаха, че ще я поправят. Да, ама не!! Така си стоя, докато я продадохме. Та казват, че при нова реголация местенето на огради е работа на общината в присъствието на собственика. Вие сте им свършили работата!
Днес е мрачно и май ще вали. Няма да се излиза! Но дано в душите ни бъде слънчево!
Касс, Тони ни е дружка от темата и моята най - близка приятелка. Наложи се да даде лаптопа си на сина си, а от телефона не може да влиза. Аз й разказвам. Беше на срещата ни в Брезник. Щеше да дойде и в Панагюрище, ако не беше операцията на окото.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 09:09 от Янче-то

# 115
Хоп троп, хайде и аз тук и ви казвам добро утро Blush

Борянка, хубаво кафенце си сервирала, моето го бях изпила, но пък сега пия чай и се наслаждавам на цветенцата които си сложила до кафето Heart Eyes

Нинка, абе вярно, че лекува много болести това чудо, ама хич не го долюбвам. Когато се наложи обаче действам Satisfied

Янче, и аз така предположих, че е вътрешен човек Blush  Щом й разказваш, значи предаваш и моите пожелания и поздрави Heart Eyes

Танитка, представям си колко сте каталясали /още една думичка от нашия край Grinning/  Сега добре ли си, дано няма последствия на ръката ти, че нали  тъкмо беше на процедури.

Ами  тези момичета виждам сега тук, другите явно вече препускат с конете, кой разкарва деца на училище, кой на фитнес, кой на работа, кой занимава внучета, някои по градини и дворове. Където и да сте момичета, пожелавам ви един спокоен и усмихнат ден Heart 
От мен до скоро, когато мога пак ще намина Hug

# 116
  • Вила Великула
Добър ден, да се обадя докато чакам да ми се върне един входящ номер.
Танитке, важно е, че сте свършили работата и сте се поразкършили. Това с мотиката, ако помгаше за отслабване, щях да съм фиданка, ама не.
Много е мрачно и дъждовно и ми се иска да се увия с одеало и книжка в ръка, да си пия чайчето и да си почивам, но работата ме зове. Тези дни ще са все така.

# 117
  • в сърцата на любимите ми хора
БОРЯНА, радвам се, че се обади. Като ти дойде моментът за приказване те чакаме тука на раздумка.
ТАНИТА, това вашето е геройство Но наистина от общината са се направили на ударени. Това си е тяхна работа.
ПИПИ, отново нямаш време за почивка. Кога свършва счетоводната година? Може би след това ще можеш да отдъхнеш малко. Или при теб работата край няма.
Днес е мрачно и валежно. Отново сме затворени вкъщи и сме се отдали на "тихи игри" - рисуваме, редим мозайки и пъзели и от време на време ни хващат бесовете и тичаме от стая в стая. Днес съм "ранена", а Спайдърменката ме лекува. Но първо трябва доста дълго да викам "Помоооощ!", че спасителката да пристигне. Ами викам си, какво да правя Simple Smile
Гледате ли репортажите от Сърбия? Потресена съм и ми е много тъжно за убитите дечица. И не само за тях, а и за детето, което ги е извършило. През какво ли е минало, за да стигне до тук?! Станали сме много жестоки и безчувствени хората. Светъл им път!

# 118
  • Вила Великула
Мамси, големият зор е до 30 юни, ако оживея до тогава. Но после следва наваксване на текущата работа. Абе, моята край няма.
Репортажите от Сърбия умишлено не гледам, не искам да се натоварвам допълнително. Голяма трагедия е.
Борянка, чакаме те на рапорт като ти се говори.
За местенето на оградите, не съм сигурна че е работа на общината. Трябва да го има разписано в някой нормативен документ, защото това все пак е частен имот. Те не си вършат работата по общинските имоти, та камоли да правят нещо по частните.
Фло днес ми липсва.
Хайде кратката ми 5 минутна почивка свърши. Залавям се за работа.

# 119
Да се обадя и аз след 2 дни мълчание. Сладурчето е с гнойна ангина. Затова не можах да смъкна трайно температурата. Добре, че се прибрахме. Продължава с АБ, очаква се и тази нощ да качва висока температура, пък дано от утре да е по- добре. Личната му лекарка ми е приятелка, та току що се изпокарахме. Бил е при нея в петък, дала му е някакви сиропи за зачервено гърло и айде в понеделник започна екшъна. Ако го беше подкарала още тогава с АБ, нямаше да берем тия ядове. Иначе днес бях на работа, няма смисъл да си гърмя отпуската, която е 25 дни. Та такива пукници при мен.

Общи условия

Активация на акаунт