ДЕКЕМВРИйки в кабинети ще нахлуят, силни сърчица да чуят - ТЕМА 2 (2023)

• 35 272
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Аз въпреки, че съм спортистка и продължавам да тренирам се задъхвам, изморявам се много по-бързо и нямам никаква издържливост..😃 гледам да си почивам доста по-често.
За симптомите коремът ми вече не е чак толкова подут, колкото в началото, когато разбрахме и вече и аз се филмирах.. 😕

# 601
  • София
На мен някои дни ми е по-подут коремът като днес. Заради нередовно ходене по нужда най-вероятно.
Вече съм в 9+5, в края на девета, коремът ми вече е по-закръглен и нагоре, та от другата седмица май ще почне да личи.
Изморявам се и аз, но задъхване засега нямам.

# 602
Момичета аз да ви попитам при някоя от вас да и е студено,в смисъл нямам температура или да треперя,но се завивам с одело,винаги съм си била по зиморничева,но сега нося жилетка в нас и ми е добре.

# 603
Момичета аз да ви попитам при някоя от вас да и е студено,в смисъл нямам температура или да треперя,но се завивам с одело,винаги съм си била по зиморничева,но сега нося жилетка в нас и ми е добре.

Аз, по същия начин. Просто ми е по-студено от преди 😃

# 604
  • София, България
Anitio чувала съм го и друг път, от хормоните е, доколкото знам Blush

Не подута, ами цяло шкембе си имам вече. Ама не бременно шкембе, а нахранено Grinning

# 605

Не подута, ами цяло шкембе си имам вече. Ама не бременно шкембе, а нахранено Grinning

И аз си имам хахах и си мисля, че си личи вече защото по принцип бях с плосък корем 😆

# 606
Студено ми е, задъхвам се, лошо ми е 24/7, гърдите ми са напрегнати, нямам никаква сила, бързо се изморявам. За спорт и дума не може да става, сготвям една манджа и търся ди да мръ. От миналата седмица съм със зацапване, че си лежа повече сега и разходките ограничихме. Чакам с нетърпение четвъртък за прегледа да ни кажат всичко е наред, че да почнем малко по малко поне да се разхождаме с мъжа ми.

# 607
  • София

Писала съм назад, от прогестерона е , нормално е

# 608

Аз, по същия начин. Просто ми е по-студено от преди 😃

Значи е срещано и не съм съвсем изперкала,защото попринцип не съм го срещала като признак и реших,че вече нещо съм изкукала Grinning

# 609
  • София
И на мен вечер ми е студено, а преди не бях зиморничава. Да, от прогестерона е, още повече аз си слагам и допълнително.

# 610
Момичета, то не е за тук въпроса ама съм се притеснила много . Преди малко както си пиех таратора нещо ми срупа , изплюх и се оказа едно много много  малко стъкълце . Като песъчинка. Малко по голямо .Така съм се изплашила . Моя приятел
Също Пи от таратора . Нямам идея от къде е попаднало там, и се притеснявам
Да не съм глътнала някакво малко парченце. Място не си намирам от нерви …🥹🥹🥹

# 611

И аз си имам хахах и си мисля, че си личи вече защото по принцип бях с плосък корем 😆

И аз бях с плосък корем и вече ми личи в 10-та седмица.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 00:20 от Eksi

# 612
  • София
Ani_anito не се тревожи, едва ли си глътнала цяло парче стъкло, освен това стомашните сокове са много силни и няма как да навреди на бебето. Ако все пак това наистина много те тревожи можете да отидете до някой спешен кабинет и да ти направят промивка на стомаха.

Всичко ще е наред!

# 613
Много благодаря . Малко по спокойна съм. Напълно възможно е да съм глътнала миниатюрно парченце, колкото прашинка защото го срупах . Ох надявам
Се всичко да бъде наред. Много кофти завършек на вечерта…🥹

# 614
Момичета, вкарах си лек филм, а си обещах, че този път няма да го правя. Просто до вчера се будех с гадене, беше ми много кофти, усещах силно напрежение в гърдите, а днес съм пушка. Заредена с енергия и без никакви неразположения. Малко се напрягам… угодия нямаме😞 Края на 9гс съм, ако има значение..

Общи условия

Активация на акаунт