ДЕКЕМВРИйки в кабинети ще нахлуят, силни сърчица да чуят - ТЕМА 2 (2023)

• 35 240
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Според мен е нормално в тази седмица да отшумяват неразположенията вече. При първата ми бременност точно тогава ми спряха и на мен всякакви болки и други неразположения, но всичко си беше наред, сина ми е вече на 4г,6м.
Момичета, вкарах си лек филм, а си обещах, че този път няма да го правя. Просто до вчера се будех с гадене, беше ми много кофти, усещах силно напрежение в гърдите, а днес съм пушка. Заредена с енергия и без никакви неразположения. Малко се напрягам… угодия нямаме😞 Края на 9гс съм, ако има значение..

# 616
Момичета, вкарах си лек филм, а си обещах, че този път няма да го правя. Просто до вчера се будех с гадене, беше ми много кофти, усещах силно напрежение в гърдите, а днес съм пушка. Заредена с енергия и без никакви неразположения. Малко се напрягам… угодия нямаме😞 Края на 9гс съм, ако има значение..

Не се притеснявай, аз бях по същия начин, при мен спря дори в 8 и няколко дни, веднага след това ми се падаше прегледа и отидох страшно притеснена, а лекарката ми каза, че всичко е наред, и че не е нормално нонстоп за повръщаш и да ти е зле Simple Smile

# 617
Добро утро. # den_nosht1, мисля, че е нормално, хормоните забавят своята сила. На мен от вчера много ми се гади, а днес пак започва, като на вълни идва и отшумява и пак. Вчера закусих плод и ми стана толкова зле, че до следобяда бях в леглото и ме притеснява, че бях пила много малко вода. Въпросът ми е на вас какво ви помага срещу гаденето - храна, добавки? Освен това началото на следващата седмица пътуваме за България за кратко. И се чудя как да направя по-приятно пътуването и да избегна нежелани реакции.

# 618
Здравейте! Аз днес имам почивен ден от всичко , от работа , от детето(при баба си е) , мъжът ми е 24 часа на работа. Спах до 10 сутринта 🌞 След малко ще ходя да си купя нещо за обличане ,че нямам просто, нищо не ми става , то за ставането става де , но просто не ми е удобно , притискат ми корема и започва да ме боли.
Точно преди 1 месец разбрахме ,че съм бременна ☺️ днес съм 9 седмица и 1 ден .
От няколко дни сякаш се чувствам по-добре, не ми се гади , само леко замайване усещам . Дали е заради лукчетата ,които смуча ,защото ме дразнише гърлото или просто вече ще отминават тези симптоми не знам , но много се радвам. Приятен ден на всички пожелавам с по-малко тревоги и филми ии много усмивки и добро настроение! 🌞

# 619
За гаденето на мен не ми помагаше нищо, понякога може би газирана вода с лимонче и това е, но момичетата по-рано казаха за хапчета Вомитосхил и Емил, предполагам ще улеснят пътуването 😊

# 620
Благодаря ти.

# 621
Аз да попитам момичетата, които имат предходно секцио имате ли някакъв дискомфорт около разреза? От снощи имам някакво, то не мога да го нарека тъпа болка ами по-скоро тъпо напрежение наподобяващо усещането като преди цикъл много ниско долу под и около самия разрез. На моменти ме отпуска, но после пак се появява. Иначе пия но шпа 3х2 и утрогестан също си слагам, но взех да се тревожа. Не е нещо нетърпимо, но все пак. Като се раздвижа малко сякаш отминава дискомфорта. Прочетох, че може да са контракции, аз с предната бременност имах още от 14 седмица, тогава бях на магнезий до края, но сякаш не го усещах точно така, а и корема ми ставаше твърд,  а сега е мек.

# 622

Ето я лекцията в Бургас. На 20 май ще е, някой беше питал ☺️

Иначе да кажа за клиновете в Лидъл ,че са супер за 10 лв, одеве си взех 1 да ги пробвам.

# 623
Момичета , какво пиете за повръщането? И изобщо нещо пиете ли? Днес ми е много зле. Не ми се яде. Ядох една кисела ябълка , но всичко повърнах. Отпаднало ми е много.

# 624
Момичета , какво пиете за повръщането? И изобщо нещо пиете ли? Днес ми е много зле. Не ми се яде. Ядох една кисела ябълка , но всичко повърнах. Отпаднало ми е много.

Попринцип аз много рядко повръщах,от няколко дни не ми се и гади е на моменти,но когато ми се гадеше и ме караше да повръщам нищо не ми помага освен малко може би айрян с малко сол по малки глътки

# 625
За гаденето на мен не ми помагаше нищо, понякога може би газирана вода с лимонче и това е, но момичетата по-рано казаха за хапчета Вомитосхил и Емил, предполагам ще улеснят пътуването 😊

# 626
#Аnito, и на мен днес ми е много зле, аз влизам в 7 г. с. И аз повърнах сутринта. Пих чаша вода. И си легнах. По-късно опитах със солети. И имах от магазина шотче лимон и джиджифил, пих една глътка и пак си легнах до сега. Сега ми е малко по-добре май и ще пробвам да ям нещо по-леко като кисело мляко, за да си изпия витамините. Мен не ме притеснява толкова много, че не съм яла, по-скоро, че като ми е лошо, не мога да пия вода. Чак сега ще пия трета чаша за деня.

# 627
Аз опитвам с вода с лимон. Гладна съм , но не ми се слага нищо в уста. Дано ми се поразкара.

# 628
И аз знам за вода с лимон. Утре по-рано сутринта ще пробвам да пия. Но като ми беше зле, нямах сила да си изцедя лимон, въпреки че имам вкъщи. На мен за момента ми премина и пих витамините за деня. Стискам палци, да се почувстваш по-скоро по-добре. На мен гинекологът ми каза да пия джиджифил (чай или шот).

# 629
Аз ли съм единствената, на която и се яде супер много джънк🧐 Не е истина просто как нищо друго не ми се яде и едва ли не ям насила, но става ли дума за нещо вредно - изтръпвам направо🤨

Общи условия

Активация на акаунт