Неапол (Кампания) и Бари (Пулия) – Красивата Южна Италия - 6

• 50 941
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Бари има ли градска такса? Девойките се настаниха и хостът си изтегли парите, но са с 9 лв. повече. Просто ми е интересно за какво са, в резервацията няма нищо друго за плащане освен първоначалната цена.

Някои бг банки вече смятат еврото на 1.985. Виж така дали ще излязат 9-те лева.

ПС Сега си погледнах едно плащане от преди 10-тина дни, почти на 1.99 са ми хванали еврото и то от дебитна карта.

Точно така излезе, почти 1,99 за евро. Благодаря, загадката е разрешена.Grin

# 76
  • Пловдив
И моите пари са дръпнати, ама не съм смятала Thinking Сега взе да ми се струва скъпо за 3те нощувки в Бари, че и без закуски, а като буквах не беше така Blush Smile

В неделя до Матера ще сме с автобус. Купих билети он лайн и дано всичко е ок.

# 77
  • Пловдив
Почвам с питанките Blush Не съм запомнила колко време се пътува от гарата/автогарата в Бари до легището? Записала съм си автобус №16 да диря само...трябва ли в предишен ден да ходим за билет?
Самолета ни излита в 10,55 за София, та да предвидя кога да се придвижим.

# 78
Около час се пътува Мисти. Билети продават на втория етаж на летището в книжарницата, като слезеш от ескалатора ще я видиш, на последната спирка има една бетонна будка там също продават. По добре си ги купи предварително, шофьорите също продават, но понякога нямат.

# 79
Ние пътувахме с автобус 16 от гарата до летището около 1 час в делничен ден . Билети се продават на самата спирка има будка...може да си вземеш  и преден ден като се прибираш отнякъде за по- сигурно...все оттам се минава...

# 80
  • Пловдив
Благодаря!
А валидират ли се? Нещо трябва ли да запомня, че де не ме гепи някоя проверка Simple Smile

# 81
  • София
Благодаря!
А валидират ли се? Нещо трябва ли да запомня, че де не ме гепи някоя проверка Simple Smile
Задължително 🙂 Няма какво да те обърка в случая.

# 82
  • Пловдив
Благодаря!
Задължително 🙂 Няма какво да те обърка в случая.
ок, ама кога валидирам? Преди да се кача на ония машинки или в самия автобус има такива?

# 83
  • София
При автобусите е вътре. Влаковете - отвън 🙂

# 84
Мистик, ние ползвахме шатълите, които стоят отпред, не се изискват никакви предварителни билети и съвсем спокойно се придвижихме. Като слизахме, ни дадоха една брошурка с разписанието и на връщане просто отидохме на гарата около часът им на тръгване. Нищо не сме валидирали, беше ни много спокойно. Е, вярно, дадохме чутовната сума от 4 евро на билет Grinning

# 85
  • Пловдив
Ами дано ги намеря Моски, че хич не ща да мисля и треперя дали ще хвана рейса и т.н Simple Smile
Има ли табели на тия шатъли? Как да ги позная?

# 86
  • София
Мистик, не се тревожи толкова. Ако изпуснете рейса, има и метро (влак). Тръгва пак от гаровия площад, стига за 20 минути и струва 5 евро. Най-голямото предимство е, че не се влияе от трафика.

# 87
  • София
Някой има ли снимано разписанието на метрото? В сайта на летището пише, че се движи от 5,27 ч. сутринта, тук някой написа 5,10 ч. През 30 минути ли е?

# 88
Мистик, съвсем лесно се намират, като излезеш от летището, те са отпред, ето така изглеждат:

Ние пристигнахме с един от тези вечерните полети - 10ч май беше - и се насочихме направо към влаковете, но по неизвестни причини машините не пожелаха да ни таксуват, на гишето нямаше човек, който да ни продаде билети, повъртяхме се, пък се върнахме обратно и то, дет се вика, се блъскаш в шатълчето Grinning Платихме си директно на шофьора с дебитна карта, нямаше и много хора да се возят с него, блага работа Grinning

# 89
  • Пловдив
Аз ще ги диря за връщането Simple Smile
Благодаря ви! Heart

Общи условия

Активация на акаунт