Кое е най-странното име на дете което сте чували?-3

• 32 557
  • 401
  •   1
Отговори
# 165
Преподавателката по биология на дъщеря ми се казва Мърлена Пейчева. А също съм чувла за името Косара много странно ми звучи newsm12

# 166
Бях се запознала с един човек, който се казваше Гълъб.

# 167
Преподавателката по биология на дъщеря ми се казва Мърлена Пейчева. А също съм чувла за името Косара много странно ми звучи newsm12
Косара  е популярно име. едно време на Йордан Марчинков и Стефка Берова дъщеря им така се казваше.

# 168
Комня  и Кунка - едната ми е съседка а другата далечна роднина дори не се познаваме лично.

А Грудка  отдавна се прекръсти на Галина, почти никой не знае че се е казвала така...

# 169

Косара е много хубаво име. А за учителката по биология- и аз имах МАрлена Пейчева, да не си от Варна?

# 170

Косара е много хубаво име. А за учителката по биология- и аз имах МАрлена Пейчева, да не си от Варна?
май е от варна и се сещам даже и за коя Косара говори:-)

# 171
Аха, ми тогава името със сигурност е Марлена, не Мърлена Mr. Green

# 172
моя позната (дано не е във форума) кръстила синовете си Севар и Кардан (на български ханове). Севар иди-дойди,ама Кардан винаги ще го бъзикат на кардам:))
Познавам двама братя Севар и Кубер. Много са готини и двамата, направо думи не могат да ги опишат.
А името Севар страшно ми харесва. Много звучно и красиво.

# 173
  • средноголям град в България
Сетих се за жена с име Славянка, така е кръстена и фирмата й.
А вуйчо ми се казваше Трендафил, но това го разбрах доста късно, защото всички му казваха Данчо  newsm78

# 174
моя позната (дано не е във форума) кръстила синовете си Севар и Кардан (на български ханове). Севар иди-дойди,ама Кардан винаги ще го бъзикат на кардам:))
Познавам двама братя Севар и Кубер. Много са готини и двамата, направо думи не могат да ги опишат.
А името Севар страшно ми харесва. Много звучно и красиво.
Малко популярни имена на ханове- звучат "чуждо" . Севар димитров или Кубер  newsm78Стоянов

# 175
jоку-що при бате Енчо гостува едно момченце с името Еданиел.

# 176
  • Варна
В университета имах колежка Траяна.

Един приятел на приятелите ни се казва Славян.

# 177
Косара  е популярно име. едно време на Йордан Марчинков и Стефка Берова дъщеря им така се казваше.
Косара се казва една от дъщерите на цар Самуил.  Grinning

# 178
  • София, България
сега се сещам и за един познат Вихър. Обаче момичета замислих се и нещо друго. Имената на момичетата странни,смешни или каквито и да са поне си умират с тях. Докато имената на момчетата после стават на ФАМИЛИИ и продължават да носят срам на децата и семейтвата им. Родители щадете поколението си  Praynig

# 179
Ами тя все още си се казва така.Мисля,че живее в САЩ.

Общи условия

Активация на акаунт