Кое е най-странното име на дете което сте чували?-3

• 32 567
  • 401
  •   1
Отговори
# 195
Иван Може - е може ли така да се казва човек!!! Joy Joy Joy

Днес го споменаха в новините-хърватин обвинн в убийство.

# 196
Баща му е виновен- да не се е казвл Може....

# 197
Майка ми има позната, която се казва Венеция.

# 198
  • Pb
Бивша колежка на майка - Джанка Динкова Таралинкова!  Mr. Green като малка мн. се забавлявах като го чуех!

# 199
  • Балчик
Преподавателката по биология на дъщеря ми се казва Мърлена Пейчева. А също съм чувла за името Косара много странно ми звучи newsm12

Joy Това в бележника на дъщеря си ли го видя ? Не се ли замисли, че не госпожата се казва така, а дъщеря ти не може да пише.

# 200
  • 7800
Бивша колежка на майка - Джанка Динкова Таралинкова!  Mr. Green като малка мн. се забавлявах като го чуех!

Е, поне има съзвучие.  hahaha

# 201
Преподавателката по биология на дъщеря ми се казва Мърлена Пейчева. А също съм чувла за името Косара много странно ми звучи newsm12

Joy Това в бележника на дъщеря си ли го видя ? Не се ли замисли, че не госпожата се казва така, а дъщеря ти не може да пише.
Joy Joy Joy

# 202
Най-странното име за момиче,което чух скоро беше Тейлър-Кели. newsm78
И така и не разбрах,де-момче или момиче беше детето.
А лекарката на моя приятелка се казва Връбка.

# 203
Майка ми има позната, която се казва Венеция.

Има и Венезия, което за мен лично е по- странното от двете имена.

# 204
Възкресия Викторова

# 205
  • София
на витошка има една табела за нотариус ЧАЙКА БЕЛЕЖКОВА Joy Joy

# 206
Имаше една жена в нашия град ,която се казваше Палма Пъпкова Shocked

# 207
  Аз пък съм чула, за една жена, която се казва Клозетка, сещате ли се за какво иде реч? А, да като дете съм познавала леля Кана колежка на баба и леля Водичка продавачката в сладкарничката до нас. hahaha Joy rotfImao rotfImbo

Какво ще кажете за името Евангелия, но вече сериозно? smile3525

# 208
  • София, България
що се отнася до нотариусите, те нямат конкуренция в странните имена. даже имам чувството, че някой, който има странно име, вече е наполовина приет в училището за нотариуси. Аз познавах една Ксения Белазелкова, абе много има, сетете се за някой и вие и ще видите, че почти няма нормални имена Joy

# 209
  • Пловдив
Една позната ми каза,че нейна приятелка си кръстила детето Ханко,защото такъв бил прякорът на мъжа и.Много ми стана мъчно за детенцето първо,че са го кръстили така и второ,че има такава малоумна майка.

Общи условия

Активация на акаунт