Почивка на Малдивите /Тема 6/

• 37 951
  • 394
  •   2
Отговори
# 300
Здравейте .Обмисляме тази година по случай 60 год.на съпруга ми почивка на Малдиви
Предпочитаме Резорт adults only ,който предлага редица безплатни  превилегии за годишнини и други
поводи (четох за това) с вила на плажа с басейн и ол инклузив изхранване(да не го мислим допълнително)
Някави предложения ?Някой да е празнувал повод и да е доволен и от организацията и разбира се като цяло от резорта -предпочитаме да има и собствен риф за шнорхелинг
Притеснява ме ,че ще е през август (края ) ,но тогава ни е повода  Някой с впечатления за там по това време на годината ,което им се води влажен сезон
Кореспондирах с доста агенции ,но сякаш Травелисимо ми дава най добра цена -полет,трансфер и настаняване с изхранване  Има ли някох с добри впечатления от тях -точни ли са с предложенията си и реализацията им?
Някой с впечатления от TUI Blue Olhuveli Romance 5*?Засега на него сме се спряли
Благодаря предварително на всички отзовали се за коментар

# 301
Здравейте .Обмисляме тази година по случай 60 год.на съпруга ми почивка на Малдиви
Предпочитаме Резорт adults only ,който предлага редица безплатни  превилегии за годишнини и други
поводи (четох за това) с вила на плажа с басейн и ол инклузив изхранване(да не го мислим допълнително)
Някави предложения ?Някой да е празнувал повод и да е доволен и от организацията и разбира се като цяло от резорта -предпочитаме да има и собствен риф за шнорхелинг
Притеснява ме ,че ще е през август (края ) ,но тогава ни е повода  Някой с впечатления за там по това време на годината ,което им се води влажен сезон
Кореспондирах с доста агенции ,но сякаш Травелисимо ми дава най добра цена -полет,трансфер и настаняване с изхранване  Има ли някох с добри впечатления от тях -точни ли са с предложенията си и реализацията им?
Някой с впечатления от TUI Blue Olhuveli Romance 5*?Засега на него сме се спряли

С Травелисимо пътувам по света повече от 10 години , поне два пъти годишно . Много са коректни  , точни и няма да подведат клиента си .

# 302
  • Русе
Някой да е бил в началото на май месец - дали вали много?

# 303
Някой да е бил в началото на май месец - дали вали много?

Миналата година бяхме в началото на м.Май (26.04.- 06.05.) Един ден валя вечерта и това беше. Не сме имали лош ден.

# 304

С Травелисимо пътувам по света повече от 10 години , поне два пъти годишно . Много са коректни  , точни и няма да подведат клиента си .

Всички агенции с които сме комуникирали искат от 50 до 100% от цената за резервация My Way Travel -цитирам Ви
“Относно плащането, не при нас не се изисква капаро към хотела, когато самолетните билети са издадени от нас. Ние сме туроператор, който работи с Малдиви от доста време и договорите ни го позволяват”
Моля ,ползвалите услугите им за мнение Доста ме притеснява ,а от друга страна ме устройва това

# 305
  • Beyond the Frontiers
My travel way са агенция специализирана само за екзотични дестинации..и са абсолютно коректни.
Когато се взима парите от агенция задължително се заплащат поне билетите на 100%. Няма друг вариант, когато не пътувате с чартър.
А билетите са много сериозна част от пакета.

# 306
My travel way са агенция специализирана само за екзотични дестинации..и са абсолютно коректни.
Когато се взима парите от агенция задължително се заплащат поне билетите на 100%. Няма друг вариант, когато не пътувате с чартър.
Напълно съм съгласна с вас. Комуникацията с тях е много лесна и много приятно впечатление ми направи отношението към клиента. Бяха се постарали да ни дадат оферти под формата на презентация. Ние не успяхме да пътуваме с тях, защото част от групата ни не харесаха хотелите (въпрос на вкус и когато сте много хора организацията понякога е трудна). Иначе ни бяха препоръчани от наши близки, които пътуват само с тях.

# 307
Напълно съм съгласна с вас. Комуникацията с тях е много лесна и много приятно впечатление ми направи отношението към клиента. Бяха се постарали да ни дадат оферти под формата на презентация. Ние не успяхме да пътуваме с тях, защото част от групата ни не харесаха хотелите (въпрос на вкус и когато сте много хора организацията понякога е трудна). Иначе ни бяха препоръчани от наши близки, които пътуват само с тях.

Благодаря за общите и положителни отзиви Но все пак не получих отговор на въпроса  :
Останалите агенции искат 60 и над 60 % от общата сума и само My Way само за самолетни билети Пак казвам за мен това е ОК ,но ми е притеснено Моля,на който по този начин му се е получила резервацията за Малдиви да сподели и потвърди Благодаря !

# 308
  • София
Миналата година на мен от агенцията, само за настаняване става въпрос, ми поискаха 30 % при резервацията и останалите месец и половина преди настаняването. Не става въпрос за посочената от вас агенция

# 309
Немските туроператори имат много стриктни правила за превод на сумите и тукашните представителства ги изискват от клиентите си, винаги можете да си направите застраховка при тях за отказ, има и такава, която не изисква специални документи, ако решите да анулирате и ви връщат сумата. Аз за Малдиви само през немски туроператори съм резервирала и нямам опит с други агенции.

# 310
А мога ли да попитам защо резервирате през туроператори, а не например в Букинг, където имате възможност за безплатно канцелиране до месец преди датата? Не го казвам със заяждане, а от любопитство. Може би условията от туроператори са по-добри?

# 311
На нас цената през агенция ни падна с близо 1200 надолу. В Букинг съм 2 ниво, даде ми отстъпка от хотела, после добавихме билетите и излезе 13600. Изпратих запитване за същите дати към агенция, същия хотел и същите полети, дадоха ни цена 12260. Агенциите купуват много евтино билетите.

# 312
Хм, интересно наистина, това не е малка разлика. Аз съм с джиниъс в Букинг и последно ми беше цената едно към едно от тази на агенцията, която попитах. Но не беше за Малдивите, та може би е различно. За самолетните билети знам, че са по-скъпи през агенциите, освен ако не е чартър.

# 313
При нас цената за хотела в букинг беше почти колкото офертата на агенцията, но в офертата на агенцията бяха включени и самолетните билети. За екзотичните дестинации билетите много товарят.

# 314
предполагам, че през агенция се има предвид пакет полет+хотел заедно, поотделно ще е по-скъпо

Общи условия

Активация на акаунт