Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 11

• 19 943
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря ви за новата тема момичета!

# 16
Прекрасна тема ! Много благодаря !:heartpulse:

За никакво отказване не може да става дума. Нито от темата , нито от сериала.
Ще гледам , каквото и да  са измислили сценаристите.
Мисля си , тези  да не вземат да разведат и Кязъм и Есме. Да видим тогава Зерин как ще се спаси от ухажванията на Кязъм.Особено ако  надуши пари и там.  Сигурно ще избяга чак в Англия ! Simple Smile

# 17
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Дали да очакваме такава сцена в 31 епизод? Възможно ли е?
https://twitter.com/nixlaeuft/status/1651920540175572994
Аферим на сценариста. този нашия в коя школа е учил, кой го е учил....едно си знай.

# 18
Благодаря за новата тема! Със здраве да творите! Защо не направят първия експериментален сериал с отворен край- по желание на публиката. И който която версия иска да си гледа. Май само за Буче сме единни, че няма място в темата. Лично на мен и всички фигуранти в Корханови са ми в повече, както и новите мафиози. Как пък не се намери някоя интелигентна модерна фамилия...Ама нейсе. Хубава вечер!

# 19
Благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Дали да очакваме такава сцена в 31 епизод? Възможно ли е?
https://twitter.com/nixlaeuft/status/1651920540175572994
Аферим на сценариста. този нашия в коя школа е учил, кой го е учил....едно си знай.
Съгласна съм и да я копират сцената, ще я гледам Joy

# 20
Ако наистина ще има сватба на Пелфер, нямам търпение да видя Пелката как стои по цял ден в стаята и се чуди Ферит къде. То да не си е като преди у тях сама да си прави каквото иска, да видим как ще е с всичките правила. Ще реве на мама по телефона, че е нещастна. Ферит сигурно ще спи на дивана и без това вече не може да я гледа.

# 21
Благодаря за темата

За протокола, гласувах за Пельо. Знаете, просто ми е като цирей на едно място Rolling Eyes

# 22
Благодаря за темата!
Един глас и от мен за Пелин.

# 23
  • Яко в Матрицата...
Китки за новата тема Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Известен продуцент се готвел да снима филм с Ханде и Мерт Close

# 24
  • София
Благодаря за темата! Flowers Cherry Blossom

Гласувах за Кязъм и Иффакат. Иффакат ми е изключително неприятна.

# 25
И под новината коментари от рода на - играта на Мерт, ще дойде твърде много за Ханде 😁 каква актриса, тя не е ли манекенка и т.н

# 26
  • Яко в Матрицата...
Не му стига Буче на Мерт, ами и Ханде. Дано не е вярно.

# 27
Много ми е симпатична Ханде в Любовта не разбира от думи, но никак не искам да я виждам в един проект с Мерт.

Който има възможност госутването на Мерт си стурва да се гледа. Такъв сладур е. Много ми хареса. И голяма част от жестовете и поведението на Ферит си е жив Мерт, за това и толкова истински и добре му се получава.

# 28
Ив курбан съншайн...

Значи аз ви казвам като най-потърпевша че с един реклама снимка с друг ашк уж изживях и дизи снима с мечка от гората да снима Рамо по добре ще е поне талантлива и повече мимики има...
Благодаря! Боже опази накратко
Въпросната девойка не я хейтя пречи ми съществуването и направо в сектора.

# 29
Зерин за мен е най- дразнеща зящото бута дъщеря си при женения. За мен обаче не го прави за да е щастлива дъщеря й, а защото са фалирали и им трябват пари. Да видим дали съм права.

Мерт горканчо- макаранчо, какво им е сторил на тези Ора, че ще го наказват с Ханде 😵‍💫

За спойлера, вече съм без думи....Като уж обичаща майка и свекърва, какво прави в сватбения салон с тая метреса..? Не бих. Никога. НЕ

Общи условия

Активация на акаунт