Дисниленд Париж - тема 6

• 36 903
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Grinning Joy Joy  оооо ДА страхотно е Heart Eyes благодаря, прасунчо Kissing Heart оправи ми деня (както е модерно да се казва)

# 182
Хахаха да , много яка статия:)

Hug

А някой дали е наясно с менютата и какво може да се поръчва като си с изхрнаване? Два поста по-назад писах Innocent
Ще се радвам, ако някой може да ми разясни.
Blush

# 183
Здравейте хора, за пръв път пиша. Доста неща изчетох, от това което сте писали, за което ви благодаря.Много ми помогнахте в моята организация.
Предстои ни пътуване до Париж и по специално до Дисниленд на 6,08,23 до 11,08,23г.
Ще пътуваме аз, мъжа ми и двете ни деца на 10 години
 /близначки/.Нямаме нищо организирано от агенция, всичко сама организирвам.
Да отбележа само, че пътуването ни е изцяло свързано с децата и сме подготвили програмата с неща, които на тях ще са им интересни и забавни. Единствената забележителност ,която ще посетим / защото ми е мечта/ е Айфеловата кула.
Запазила съм самолетни билети - летим на 6,08,23 сутрента рано /целият ден ни е без програма, мислех да се разходим около апартамента, където ще пренощуваме, или да отидем до париж по шанз елизе ,  ако имате идея за нещо интерно моля споделяйте/. Апартамент, който сме наели е буквално до дисниленд на 14 мин пеша. Билети за Дисниленд сме взели за 7,08,23 и 8,08,23. двата дни ще сме само в основният парк на Дисниленд.
Ще запазвам и трансфер от летище Бове до дисниленд и обратната.
На 09,08,23 мислим да посетим Зоологическата градина в Париж,/за която също ще взема билети предварително/
 като се придвижим с влака RER- А, след Зоологическата градина да отидем до Ахфеловата кула и от там да се приберем до диснилен пак с влака.
На 10,08,23 /последният ден/мислим да посетим Aquaboulevard water park.
Моля за съвет, тъй като за пръв път отиваме в Париж.
 Дали програмата, която сме избрали ще ни стигне за дните, които сме там?
 Два цели дни ще ни стигнат ли за основният парк в Дисниленд?
 Зооградината може ли да се обиколи спокойно за 5-6 часа, за да има време да отидем и до Айфеловата кула?
Като цяло някакви съвети ако имате с какво да внимавам и на кое да обърна внивание.
Да отбележа само, че ще си инсталирам и приложението на Дисниленд, за което разбрах от вас и ви благодаря.
Благодаря на всички предварително за помоща.

# 184
  • На планетата Земя
Този хотел на 14 минути пеша от Дисниленд от дисни хотелите ли е??? Как се казва?

Два цели дни в основния парк ще ви стигнат. Щом са два, можехте да си вземете билет и за другия парк, там също има добри неща, щяхте да успеете и там.

За въпросите по тема Париж ще трябва да копирате и постнете в темата за Париж.

# 185
Не е хотел, а е частен апартамент. Резервирах си го от Booking.com.

# 186
  • На планетата Земя
Ясно. Значи, щом не е някой от Дисни хотелите, значи няма как да е на 14 минути ПЕША от Дисниленд. Имайте го предвид.

# 187
Ние се завърнахме преди седмица от Париж и се размазахме направо! Но все нямам време да пиша. Основната изненада за мен беше, че дребната изведнъж реши, че се кефи на БТМ, та се возихме десетина пъти, вместо уговорените 2. 😀
Victoria, аз за съжаление не мога да помогна с менютата, дано друг да знае и да се включи. Simple Smile
мим-мим, ако децата харесват Калинката и Черния котарак, има разходка с корабче по Сена с тях. 😁
А апартаментът ако е в края на Val d'Europe (около Adagio Serris )са тамън 15 мин пеша. Simple Smile

# 188
Хахаха да , много яка статия:)

Hug

А някой дали е наясно с менютата и какво може да се поръчва като си с изхрнаване? Два поста по-назад писах Innocent
Ще се радвам, ако някой може да ми разясни.
Blush

Менютата на всеки ресторант са качени на сайта (или май на приложението). Във всеки случай на едното от двете места или и на двете места ги има, защото аз ги гледах, преди да реша къде да резервирам.

# 189
Да, Nedinka, има ги менютата - точно затова не ми е ясно от кое меню следва да си поръчаме. Например в Реми има две сет менюта - от 55 и 75 евро🤷♀ затова попитах, но ще питаме на място Simple Smile

Редактирам: в Пиратите пък е 45 евро сета 🤷♀ Дали трябва да доплащаме някъде нещо, изключвам Плаза и другия платен.
Приятно кино, Mileto! 😍

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 18:48 от Victoria__

# 190
  • На планетата Земя
Да, менютата са в приложението. Има закусвални, в които може да се поръча онлайн за определен час, плащаш с карта и получаваш на специално гише в уречения диапазон от време. Изпитано е, много е полезно.

Виктория, ще ти пиша по-късно, че съм на кино и започва Индианата Simple Smile

# 191
Да, Nedinka, има ги менютата - точно затова не ми е ясно от кое меню следва да си поръчаме. Например в Реми има две сет менюта - от 55 и 75 евро🤷♀ затова попитах, но ще питаме на място Simple Smile

Редактирам: в Пиратите пък е 45 евро сета 🤷♀ Дали трябва да доплащаме някъде нещо, изключвам Плаза и другия платен.
Приятно кино, Mileto! 😍

Спомням си, че миналия път в Инвеншънс доплащахме. Предполагам, че и на другите места е така.

Милето, приятен Индиана. И ние се каним тези дни да го гледаме. Детето официално е във ваканция от този следобед, идеални оценки, идеално поведение, минава в шести клас, ще отварям шампанското тази вечер. 😃

# 192
Днес и утре парковете ще затворят в 21:30, няма да има Disney Dreams. Автобуси и трамваи няма след 21ч в целия район на Париж, включително и Дисни, като това не включва частните шатъли. RER A работи нормално, но с делнично разписание.

# 193
Успокои ли се обстановката?
Парковете вече с нормално работно време ли са?
Sad

# 194
Засега няма инфо за промени в часовете на затваряне. Доколкото разбирам около Дисни обстановката си е ок, освен това със спирането на автобусите след 21ч.

Отвориха Наутилус, след дълго реновиране. Аз не съм влизала досега, нямам търпение да видя за какво точно става въпрос при следващото ни посещение. Simple Smile Както разбирам обаче, вече няма много общо с първоначалната тематика с Жул Верн...

Общи условия

Активация на акаунт