Дисниленд Париж - тема 6

• 37 734
  • 765
  •   1
Отговори
# 225
  • на последния етаж
Соник, и аз искам да планирам посещение в началото на лятото. Сподели подробности за програмата, която си подготвила, моля.

# 226
  • ВАРНА
Ако търпи отлагане, не бих си причинила Париж и Дисни докато не мине олимпиадата догодина.
Вчера ми попадна видео какво разширяване се предвижда в Дисни до 2028. Тогава вече 2-3 дни няма да стигат категорично  Simple Smile

# 227
Прасунчо, дай да видим и ние Simple Smile

# 228
  • На планетата Земя
Прасунчо, не разбирам какво общо към момента има олимпиадата с Дисниленд.
Разширяването на студията и ремонта на Дисни вилидж са програма, планирана от Дисни, нямаща нищо общо със спортното събитие. Хората са си заградили каквото трябва и си работят тихо и кротко, без да пречат на посетителите. Няма атракция, засегната от нововъведенията, по които се работи.

Ако имаш предвид Париж и някакви ремонти там, това е друг въпрос. Но не може просто ей така да се пренася и за Дисниленд.

https://www.youtube.com/watch?v=eH0Jhjl-vRo

# 229
  • ВАРНА
Mileto, имам предвид голямото количество хора, което ще бъде в града и околността. А Дисни си е околност.
Едните ремонти нямат нищо общо с другите, разбира се.

# 230
  • На планетата Земя
Разбира се, че и аз не бих отишла в Дисниленд  в месеца на олимпиадата,  това е догодина в периода 26.7 - 11.8.

# 231
  • София
Соник, и аз искам да планирам посещение в началото на лятото. Сподели подробности за програмата, която си подготвила, моля.
Още нищо няма планирано, засега съм в съвсем начален етап. Тепърва ще проверя как вървят нощувките в партньорските хотели, защото за Дисни хотелите ми излиза около 2000 евро за цялото семейство /гледам цените за март, защото за май още не дава възможност да се провери/. Партньорските хотели дават ли право на early magic hours?
Но с напредване на организацията ще споделям. И сигурно тепърва ще питам много е темата Grinning

# 232
Няма early magic hour в партньорските хотели. Моят съвет е да помислите дали реално бихте го ползвали, в смисъл ние примерно сме туткави и няма никакъв шанс толкова рано да сме на линия. Simple Smile Ако вие бихте го ползвали наистина, вече преценете спрямо цените. Също съветвам да видите и други хотели във Val d'Europe, а би могло и в Bussy или Torcy. Цените са доста по-ниски, и да си направите сметката хотел и отделно билети колко ще ви излезе, доста вероятно е да е по-изгодно от Дисни или партньорски хотел. Минусът ще е, че трябва да ползвате РЕР-а за транспорт (което не винаги е минус, че шатълите понякога са ужасни).

# 233
  • На планетата Земя
Соник, тази цена за колко човека е, за колко нощувки, години на децата?

# 234
  • София
Mileto, цената е за 2 възрастни + 2 деца (на 10 и 14), две нощувки с НВ и три дни в парка.

Adinko87, наистина ще го обмислим това с ЕМН. И ние не сме от най-ранобудните, а и се подмотваме доста. Единият вариант е да заложим на 1 нощувка + два дни паркове и тогава Дисни хотел с използване на ЕМН ще е по-добре. Другият вариант е да отделим 3 дни за парковете и да си позволим известно моткане сутрин Simple Smile

Предишния път като ходихме, спахме в Париж и бяхме само 1 ден в парковете. За студията почти не ни остана време, май само до Рататуй успяхме да се доредим. Не знам дали 3 дни няма да ни дойдат в повече, но пък от друга страна ми се иска да обиколим повече атракции този път.

# 235
И ние сме от поспаливите, но се възползвахме от ЕМН. А и бяхме 4 пълни дни в парка и ни бяха малко🙈

# 236
  • На планетата Земя
Зададох едни примерни дати за март 4 човека с полупансион ми излиза това 1335 евро (975 нощувка + 360 хапването) 

# 237
  • София
За съжаление не си записах за кои дати пуснах търсене и точните цени. Помня със сигурност, че храненето ми го даваше 200 евро на ден за НВ. Може да съм нацелила по-скъпи мартенски дати, знам ли. Като отворят резервациите за май, ще проверя конкретно за датите, които ме интересуват, и ще съм благодарна, ако пак сравним резултатите Blush

# 238
Здравейте, утре ни предстои вторият ден, който ще посветим на студията. В тази връзка … тъй като наистина имам страхове, моля за мнение как бихте ли определили атракциите - Twilight zone, Flight force, Crush’s coasters, RC River? Спрямо примерно Big Thunder Mountain и Индиана Джоунс?

Днес, BTM успях да издържа, но там ми е границата, за Индиана Джоунс оставих останалите и отидох на други атракции. От изчетеното и гледаното до момента май и четирите споменати са по-интензивни от BTM?

Да кажа, предвид въпроса, който задавам,  че ако някой се чуди защо съм там - наистина е вълшебно, а нито децата, нито мъжът ми имат проблеми с такъв вид атракции. 😆 Само аз съм нещо дефектна. 🙃

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 22:54 от MichelleHeaven

# 239
MichelleHeaven,

По-екстремни са според мен от BTM, но пък си заслужават. Асансьора не е за изпускане, както и костенурките - мега яки са, Flight Force също е много яко и е кратко - докато разбереш какво става и то свършва. Синът ми е на 6г и се качва два пъти на него - много се накефи. Той се качи на всичко и умря от кеф.
За менAC racer-а беше мн страшно - аз се отказах при качването - но там го виждаш пред теб реално колко високо се изстрелва, на другите не знаеш какво те очаква 😃

Според мен давай смело - асаньора и костенурките не са за изпускане!
Забавалявайте се на макс! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт