Дисниленд Париж - тема 6

• 37 736
  • 765
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти за куража, Victoria_. Ще види утре как ще се представя. ☺

# 241
  • На планетата Земя
Повръщала съм на Tower of Terror и на Space Mountain. Затова не смея да се качвам на Avengers Flight force, Crush’s coaster, RC Racer.

Обожавам Big Thunder Mountain и Индиана Джоунс.

Не си повредена, толкова е лично! Прекрасно да си изкарате. Ако се откажеш от някоя атракция, докато другите чакат, виж някое от уникалните шоута в студията. Да се забавлявате!

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 07:17 от Mileto

# 242
Благодаря, Милето!

Искам да предупредя всички, че Рер А от Париж към Дисниленд не работи в голям участък … и е хаос. Добре, че тръгнахме по-рано, но още се ориентираме с други автобуси. Има и заместващи, но са крайно недостатъчни, тълпата е огромна.  Така че ако някой пътува натам да внимава, да си пусне навигацията най-добре. Според мен по това време със заместващите е мисия невъзможна.

# 243
  • На планетата Земя
Ето информация на английски език за продължителността на ремонта и заместващи маршрути:

https://rera-leblog.fr/travaux/summer-2023-works-traffic-suspend … ntenay-sous-bois/

# 244
Здравейте отново! Мина месец от посещението ни, а децата не спират да говорят за Дисниленд. ☺ Съответно планираме следващата година отново посещение, този път може би за 3 дни, с настаняване в Дисни хотелите, без посещение на Париж. В тази връзка искам да попитам запознатите как са планирали подобно посещение спрямо максимално уплътняване на времето? 3 дни достъп, 2 нощувки и допълнително хотел близо до летището ( понеже полетите са сутрин). Или 3 дни/ 3 нощувки в Дисни хотелите?

# 245
Сутрешен полет от София до Шарл дьо Гол с България еър и отпътуване с вечерен полет от Бове с нискотарифните и нощувките в хотел на Дисни.Ние бяхме с три нощувки и четири дни достъп до парковете, така един следобяд прескочихме и до Айфеловата кула, но основната цел бяха парковете и взехме максимума

# 246
Да питам набързо - кога получихте потвърждение на резервацията си, колко време след плащането?

# 247
Да питам набързо - кога получихте потвърждение на резервацията си, колко време след плащането?
Резервация за какво? Обикновено веднага, не съм чакала след плащане.

# 248
Ако не получите почти веднага потвърждение, значи плащането не е минало. За всеки случай изчакайте ден или два и проверете по номер на резервацията.

Аз бях получила номер на резервацията и съобщение, че плащането е в процес на обработване. След два дни проверих и нямаше никаква резервация, така че правих всичко отново. После имах същия случай с едно междинно плащане.

# 249
Минало е плащането.
Благодаря за отговора.

# 250
Здравейте! За първи път ще пътуваме до Париж, края на октомври месец. Доста ме притеснява дали времето ще е с нас Simple Smile. Искаме да посетим Дисни и естествено всички големи забележителности. Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някакви съвети за Дисни. Прочетох, че могат да се внасят храна и напитки, така ли е? Освен от официалния сайт, от другаде могат ли да се закупят билети на по-разумни цени? И дали знаете нещо за Photo Pass(купува се билет, с който ви изпращат всички снимки от посещаваните обекти). Смятаме да посетим и двата парка. Ако може да ми кажете кое точно приложение да сваля, има ли значение? Имам изтеглени две, но виждам качени снимки, различни от моите. Ще бъда благодарна всякаква информация която можете да ми дадете!

# 251
  • На планетата Земя
Да, можете да внасяте храна и напитки, не може алкохол.

Така изглежда официалното приложение:

https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.disneylandparis … droid&hl=en&gl=US

Не ви трябва фотопас, за един ден сте, няма да имате време (а може би и толкова силно желание) да се редите на опашки и да се снимате с дисни герои.

Билети за парка - само от официалния сайт. Купете ги сега, края на октомври ще е натоварено заради хелоуин и по-специалната тематична програма. Ако решите да го направите в деня (или в предишния), може и да няма билети.

# 252
Здравейте! И нашето пътешествие наближава.  Бихте ли ми дали повече информация относно Fast pass - вярно ли е, че вече е заплаща и ако е така - как става това? На място или онлайн се купува? Някой дали го е "проиграл" вече, за да разкаже? Simple Smile Blue Heart

# 253
Свалете си приложението на Дисни, там всичко е супер лесно направено. Онлайн се купува, може за всички, може за определени атракции. Заплаща се, да. Цените са различни.
Ние не плащахме, чакахме си. За два дни обиколихме всичко на двата парка.

# 254
Да, можете да внасяте храна и напитки, не може алкохол.

Така изглежда официалното приложение:

https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.disneylandparis … droid&hl=en&gl=US

Не ви трябва фотопас, за един ден сте, няма да имате време (а може би и толкова силно желание) да се редите на опашки и да се снимате с дисни герои.

Билети за парка - само от официалния сайт. Купете ги сега, края на октомври ще е натоварено заради хелоуин и по-специалната тематична програма. Ако решите да го направите в деня (или в предишния), може и да няма билети.

Mileto Благодаря за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт