Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са опциите за зареждане на телефони в Disneyland?
Каква информация може да бъде намерена в приложението Disneyland?
На каква възраст е препоръчително да посетите Дисниленд за първи път?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са опциите за зареждане на телефони в Disneyland?
-
Каква информация може да бъде намерена в приложението Disneyland?
Приложението Disneyland предлага подробна карта на атракциите, ресторантите, обслужващите помещения, чешмите и пунктовете за първа помощ. Потребителите могат да разгледат ресторантите, менютата и цените, както и да правят онлайн поръчки. Освен това приложението предоставя информация за пътя от точка до точка, което помага за ориентацията на посетителите.
-
На каква възраст е препоръчително да посетите Дисниленд за първи път?
-
Какви са впечатленията от атракциите в Дисниленд?
-
Какви са наличните опции за транспорт от летището до Дисниленд и обратно?
. Искаме да посетим Дисни и естествено всички големи забележителности. Ще ви бъда много благодарна, ако ми дадете някакви съвети за Дисни. Прочетох, че могат да се внасят храна и напитки, така ли е? Освен от официалния сайт, от другаде могат ли да се закупят билети на по-разумни цени? И дали знаете нещо за Photo Pass(купува се билет, с който ви изпращат всички снимки от посещаваните обекти). Смятаме да посетим и двата парка. Ако може да ми кажете кое точно приложение да сваля, има ли значение? Имам изтеглени две, но виждам качени снимки, различни от моите. Ще бъда благодарна всякаква информация която можете да ми дадете!