Дисниленд Париж - тема 6

• 37 739
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
  • София
p.kisova Ние не си бяхме купили photo pass, но след някои от атракционите като Big thunder mountain и Hollywood tower може да си видите снимката и ако ви харесва да си купите. 15€ е 10/15, има и като магнит за 10€. За героите на нас не ни се чакаше на опашки в парка и не знам как стоят нещата. Бяхме в Дисни хотел и там се снимахме с герой за което ни дадоха картонче с което пак на бутките за снимки, можеше да си купим снимка.

Също не сме купували fast pass, но ако сте за 1 ден, според мен си заслужава да се ползва за някои атракциони като Crush's Coaster например, защото докато ние бяхме там се чакаше най-малко 75 мин. и 45 мин за single riders.
Ние използвахме единия час сутрин за атракционите за които се чака много през деня. За 3 дни обиколихме всичко, а нещата които ни харесаха много по няколко пъти.

Относно времето, при нас третия ден до 13 ч. валя сравнително силен дъжд, но сложихме дъждобрани и ни се отдаде възможност да минем Big thunder mountain 3 пъти без изобщо да чакаме, както и още на няколко места. После отидохме да се постоплим и да гледаме шоутата на закрито в студиата. Така че винаги има какво да се прави в парка и при лошо време.

# 256
Благодаря за отговора!

# 257
Здравейте,следя темата с интерес,давате много полезна информация. Планирам пътуване 02.11-05.11,случайно някой да пътува по същото време?

# 258
Отново аз,опитах се да редактирам но не успях. Вече имаме конкретни дати,заминаваме на 02.11 и се връщаме на 05.11. Имаме билети за двата дни,за двата парка,като третия  ден ни е свободен и мисля да отидем с влака до Париж. Ще отседнем в хотел Campanile Val de France, някой има ли отзиви за тази хотел,близо ли е до парка? Казах ми, че има безплатен шатъл,но не разбрах тези шатъли до колко часа се движат и ако останем да гледаме вечерното шоу дали ще има с какво да се приберем до хотела. Ще пътувам сама с детето и ми е леко притеснено.

# 259
eleni79, не се притеснявай, ще си изкарате страхотно Hug погледнах на сайта им, шатъли има през 15 минути и пише,че до Дисни стигат за под 10 минути. Със сигурност са съобразени с работното време на парка.В никакъв случай не пропускайте шоуто за затваряне на парка! Точно по това време на годината ходихме аз и детето  тогава на 10 години и си изкарахме много хубаво.

# 260
ЗориБ,много ти благодаря за информацията🤗. Днес казахме на детето, тя не знаеше,бях и сложила в една кутия разпечатана програмата за пътуване и една снимка на Дисниленд, плака половин час, каза,че още не може да повярва, че се сбъдва най голямата и мечта🥰

# 261
Отново аз,опитах се да редактирам но не успях. Вече имаме конкретни дати,заминаваме на 02.11 и се връщаме на 05.11. Имаме билети за двата дни,за двата парка,като третия  ден ни е свободен и мисля да отидем с влака до Париж. Ще отседнем в хотел Campanile Val de France, някой има ли отзиви за тази хотел,близо ли е до парка? Казах ми, че има безплатен шатъл,но не разбрах тези шатъли до колко часа се движат и ако останем да гледаме вечерното шоу дали ще има с какво да се приберем до хотела. Ще пътувам сама с детето и ми е леко притеснено.

Пожелавам ви прекрасно изкарване и да качите снимки!
Аз пътувах май месец сама с детето (на 8 години) и всичко беше много добре уредено. След вечерното шоу много хора се насочват към спирката за автобуси, като пред всеки сектор има списък на хотелите, до които отива съответният автобус. Доста е претъпкано, но всички се качват. Което при нас беше около 0:00, 0:30 ч. понеже се стъмваше към 22 ч. Предполагам, че ноември ще е по-ранен часа на вечерното шоу.

# 262
  • Виена
Здравейте! Ще имаме само 1 ден за Дисниленд Париж, разумно ли е да купим билети и за двата парка или само Дисниленд без студиото ще имаме време да обходим? Струва ли си студиото?

# 263
Здравейте! Ще имаме само 1 ден за Дисниленд Париж, разумно ли е да купим билети и за двата парка или само Дисниленд без студиото ще имаме време да обходим? Струва ли си студиото?
На колко години е детето? Момче/момиче?

# 264
  • Виена
Момиче на 8 Simple Smile

# 265
Само за основния парк вземете.

# 266

Зависи много от детето! И двата парка си заслужават, но 1 ден е малко. Ако дъщеря ви харесва по-екстремни атракциони в студиото са няколко. Иначе в основния парк има от всичко и 1 ден е достатъчен.
Ако пък няма да имате друго ходене в Дисниленд знам ли, аз щях да искам да разгледам и двата парка. Wink

Аз искам да попитам от официалния сайт на Дисни ли да си взема билети или има и по евтин сайт? За 2 и 3 март 2024

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 16:45 от hrisi04

# 267
Здравейте,
Резервирах хотел в района на Дисниленд от 1 до 4.03.2024 (за 3 нощувки)
Отсега ли да закупя билети за парковете за 2 и 3 март, има ли смисъл да изчаквам? От официалния сайт вече се продават за този период и за 1 възрастен и 1 дете за 2 дни (в двата парка) ми излиза цена от 360 евро...има ли вариант за отстъпка или да проверя от друг сайт за по-евтини билети?
Благодаря предварително! Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 15:30 от hrisi04

# 268
  • ВАРНА
Здравейте,
Резервирах хотел в района на Дисниленд от 1 до 4.03.2024 (за 3 нощувки)
Отсега ли да закупя билети за парковете за 2 и 3 март, има ли смисъл да изчаквам? От официалния сайт вече се продават за този период и за 1 възрастен и 1 дете за 2 дни (в двата парка) ми излиза цена от 360 евро...има ли вариант за отстъпка или да проверя от друг сайт за по-евтини билети?
Благодаря предварително! Simple Smile
Само от официалния сайт се пазарува.
2 и 3 март се падат в зимната ваканция на зони А и Б във Франция. Не знам дали напливът точно за Дисни е голям през тази ваканция или франсетата наблягат на ските по това време. Не знам какво да те посъветвам относно купуване или не от сега на билети.

# 269
Благодаря за отговора! Simple Smile По скоро ме интересува дали ще се увеличи цената на билетите, ако изчакам до декември-януари? Едва ли ще свършат 2 месеца предварително, но за цената не знам....
Притеснява ме да не се затегнат пак мерките около Ковид и не искам да избързвам

Общи условия

Активация на акаунт