Дисниленд Париж - тема 6

• 37 747
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря за отговора! Simple Smile По скоро ме интересува дали ще се увеличи цената на билетите, ако изчакам до декември-януари? Едва ли ще свършат 2 месеца предварително, но за цената не знам....
Притеснява ме да не се затегнат пак мерките около Ковид и не искам да избързвам

В Западна Европа никой не говори за ковид.

# 271
Здравейте,
планираме Париж през ноември и решихме да комбинираме с Дисниленд. Идеята ми е за нощувка неделя вечер около Дисни, оставяме багажа на входа или на гарата и обикаляме. Може би ще направя сандвичи, за да хапваме в движение по опашките. Въпроса ми е понеже полета ни към БГ е същия ден в 21.00 от Буве, колко по рано трябва да тръгнем от Дисни ? В гугъл мапс ми излиза Ozeroute A-1-1 като автобус директно до Летището, без да се минава през Париж. По разписание има в 15,55 и 17,55 ( Този може би ще ни е късен) И съответно ако пътуваме с този от 15,55 има ли смисъл да взимаме за двата парка и ако не - кой бихте препоръчали?
Ще съм благодарна да споделите опит.

# 272
Здравейте,
планираме Париж през ноември и решихме да комбинираме с Дисниленд. Идеята ми е за нощувка неделя вечер около Дисни, оставяме багажа на входа или на гарата и обикаляме. Може би ще направя сандвичи, за да хапваме в движение по опашките. Въпроса ми е понеже полета ни към БГ е същия ден в 21.00 от Буве, колко по рано трябва да тръгнем от Дисни ? В гугъл мапс ми излиза Ozeroute A-1-1 като автобус директно до Летището, без да се минава през Париж. По разписание има в 15,55 и 17,55 ( Този може би ще ни е късен) И съответно ако пътуваме с този от 15,55 има ли смисъл да взимаме за двата парка и ако не - кой бихте препоръчали?
Ще съм благодарна да споделите опит.

Ако правилно съм разбрала, искате да спите около Дисни, сутринта да си оставите някъде багажа, да посетите Дисни и в 15:55 ч. да хванете рейс за летището. Ако е така и предвид цените на билетите за Дисни, многото хора и прочие, за мен не си заслужава изобщо да ходите в парка. За да има смисъл, трябва да имате поне един цял ден (за мен и това е безсмислено, защото е малко, но да кажем, че става). За половин ден нищо няма да направите в Дисни освен  да се разходите в него, но ще ви излезе доста скъпо тази разходка.

# 273
  • На планетата Земя
И според мен няма смисъл да плащане за непълен Дисни ден. Ако Дисниленд е цел, посетете в предходен цял ден, а за последния ден оставете неща за Париж.

# 274
Става, ама със сигурност само за единия парк. От 9 до 16 си е достатъчно. Те после започват да ги затварят някои атракции .. така че си е съвсем ок. За кой парк... Пак зависи на колко години е детето, момче, момиче...

# 275
2 дни в Париж и 1 (непълен) за Дисниленд . Дисниленд не ни е цел - т.е наясно съм, че няма как да обиколим от - до всичко, а по скоро най-интересните атракции, които не са е прекалено екстремни от друга  страна - май са 5-6  в основния парк (ако сме в 9.00  с по 30 мин на опашка максимум май е възможно макар и оптимистично ,а в останалото време около 3 часа да сме в студиата).  Дъщеря ми е на 12. Избрали сме делничен ден - понеделник, така че се надявам да не е толкова натоварено. В ресторанти няма да сядаме

# 276
Амииии по час за атракция си отделете, с чакането и ходенето тук-там.
Изберете си единия парк. Студията са по-екстремни като цяло. Зависи каква й е нагласата...

# 277
  • Berlin
Много оптимистично ми се струва да минете и през двата парка.

# 278
Тези 6-7 часа ще ги прекарате предимно в ходене между атракциите. Предвидете си и време за стигане до автобуса, самото обикаляне до изхода е пак немалко ходене. И аз ви съветвам да изберете единия парк, другия - по-нататък.

# 279
  • В полите на Витоша :)
Благодаря за отговора! Simple Smile По скоро ме интересува дали ще се увеличи цената на билетите, ако изчакам до декември-януари? Едва ли ще свършат 2 месеца предварително, но за цената не знам....
Притеснява ме да не се затегнат пак мерките около Ковид и не искам да избързвам

При нощуване в Дисни хотел имате 7 дни преди пристигане, в които можете да анулирате резервацията си без неустойки. Проверете дали и при закупуване само на билети няма някаква възможност за отказване.

# 280
  • На планетата Земя
Недатираните билети са валидни 1 година и не са с възстановима стойност.

За датираните важат тези правила:

# 281
  • София
Здравейте, дали може да добавям към резервация? Например да добавя по-късно фото пас и закуска с герой? И остатъка след капарото на вноски ли е?

# 282
Можеш да добавяш.
Остатъкът от плащането имаше опции - дали на пет равни части или наведнъж, по спомени.

# 283
Момичета,моля да ме ориентирате като хванем влака за Париж на коя спирка трябва да слезем за айфеловата кула?

# 284
Кой влак? Има карта на метрото. Виж с коя линия си и къде е близо да слезеш.
Има и приложение, с него е още по-лесно.
Ти хубаво ще слезеш, ама после какво ще правиш, като не се ориентираш по картата?
Малко като "за дядо на село" звучи въпросът...

Общи условия

Активация на акаунт