Дисниленд Париж - тема 6

• 37 751
  • 765
  •   2
Отговори
# 285
Здравейте,
планираме Париж през ноември и решихме да комбинираме с Дисниленд. Идеята ми е за нощувка неделя вечер около Дисни, оставяме багажа на входа или на гарата и обикаляме. Може би ще направя сандвичи, за да хапваме в движение по опашките. Въпроса ми е понеже полета ни към БГ е същия ден в 21.00 от Буве, колко по рано трябва да тръгнем от Дисни ? В гугъл мапс ми излиза Ozeroute A-1-1 като автобус директно до Летището, без да се минава през Париж. По разписание има в 15,55 и 17,55 ( Този може би ще ни е късен) И съответно ако пътуваме с този от 15,55 има ли смисъл да взимаме за двата парка и ако не - кой бихте препоръчали?
Ще съм благодарна да споделите опит.

Аз съм същата чуденка - дали има смисъл да правим Дисни - само основния парк за понеделника пред полета с Wizz-a.... Вие как се справихте с времето и ако може да споделите как стигнахте от Дисни до Бове .

# 286
Здравейте,
планираме Париж през ноември и решихме да комбинираме с Дисниленд. Идеята ми е за нощувка неделя вечер около Дисни, оставяме багажа на входа или на гарата и обикаляме. Може би ще направя сандвичи, за да хапваме в движение по опашките. Въпроса ми е понеже полета ни към БГ е същия ден в 21.00 от Буве, колко по рано трябва да тръгнем от Дисни ? В гугъл мапс ми излиза Ozeroute A-1-1 като автобус директно до Летището, без да се минава през Париж. По разписание има в 15,55 и 17,55 ( Този може би ще ни е късен) И съответно ако пътуваме с този от 15,55 има ли смисъл да взимаме за двата парка и ако не - кой бихте препоръчали?
Ще съм благодарна да споделите опит.

Аз съм същата чуденка - дали има смисъл да правим Дисни - само основния парк за понеделника пред полета с Wizz-a.... Вие как се справихте с времето и ако може да споделите как стигнахте от Дисни до Бове .

Отказахме се от Дисниленд, най- вече заради дъждовните прогнози. Друг път ще го направим

# 287
Здравейте.
Искаме да направим подарък. Някой има ли отзив за тази програма, коректни ли са ?
https://travelmania.bg/disneyland-2023-paris?gclid=EAIaIQobChMIw … AYAiAAEgL9PPD_BwE

# 288
Аз не виждам програма. Просто запазете билет и хотел и ги подарете.

# 289
Здравейте.
Искаме да направим подарък. Някой има ли отзив за тази програма, коректни ли са ?
https://travelmania.bg/disneyland-2023-paris?gclid=EAIaIQobChMIw … AYAiAAEgL9PPD_BwE

Поиграйте си малко да проверите кое колко струва - самолетни билети, въпросния хотел, билетите за Дисниленд. На първо четене, цената от почти 3000 евро ми се струва доста. Хотелът не е от хотелите на Дисни. А и ми се струва, че програмата не включва някакво специално обгрижване. Примерно, да те заведат до Париж с техен транспорт и да има нещо като екскурзовод. От друга страна, самолетните билети вече са някакви луди цени и като цяло пътуванията (поне на местата, на които ние ходим) скочили почти двойно спрямо преди КОВИД.

# 290
  • Berlin
Покрай Олимпиадата ще е по-скъпо и по-населено в/около Париж.

# 291
Покрай Олимпиадата ще е по-скъпо и по-населено в/около Париж.

Вярно, така е. Проверявах хотели в разни покрайнини на Париж, тъй като искахме да отидем на едно-две състезания от олимпиадата. Под 300 евро на вечер не намерих в селото, в което се провеждат въпросните състезания.

# 292
За много години!

Планирам посещение на Дисниленд през април с трите ми деца.

През този период на годината колко време горе-долу се чака на опашка за атракция, че чакането не им е от силните страни Simple Smile

# 293
Винаги се чака - от 30 Мин до 2 часа... всичко останало е въпрос на късмет. Зависи от атракциите. За някои е наистина голям панаир. Свали си приложението и наблюдавай в реално време, за да добиеш представа.

# 294
  • София
Дойде моментът за нашата резервация и имам няколко въпроса Simple Smile
1. Мисля да запазя 2 нощувки в Дисни хотел, за да имаме 3 дни в парковете. Чудя се как да процедираме със закуската, дали да запазвам такава. Закуската в хотелите от колко часа е, можем ли да хапнем и да използваме Early Magic Ноurs? Ако не запазя закуска в хотела, има ли къде да закусим в Дисни вилидж след изтичането на ЕМН (кафене, пекарна или нещо друго подходящо)?

2. Какви са условията за отмяна на резервация? Дава ми опция за плащане на вноски, но не намирам информация дали ще ми възстановяват някаква част от платените суми, ако се наложи да отменим пътуването.

3. Дъщеря ми ще има рожден ден докато сме в парка - предлагат ли някакви услуги за такива случаи? Помня, че Леголенд имаше опция да украсят стаята в хотела, оставяха подарък като комплимент за рожденика, можеше да се поръча торта. В сайта не Дисниленд не виждам такива опции.

# 295
  • София
Ако искате да чакате  по-малко, отидете в делничен ден и в никакъв случай по време на ваканцията. Идеята с приложението също е добра. Ако нощувате в Дисни хотел, влизате по-рано от останалите и през това време почти никъде не се чака, но не всички атракции работят.

# 296
Здравейте! Ще имаме ли време в един цял ден да посетим двата парка? Без деца сме, няколко възрастни. Чудим се какъв билет да вземем - за един или за двата. Със сигурност може да отделим само ден за Дисни.

# 297
За един. Идете в студиата директно, щом сте само големи.

# 298
Здравейте,
Запазила съм вече хотел и самолетни билети от 01 до 04 март! Толкова много ни хареса с детето миналата година, че побързах да организирам второ пътуване, този път без агенция!
Само стискайте палци да не е много лошо времето! Надявам се да успеем този път да видим всички атракции и представления, защото за 2 дни не успяхме.
Дните, които ще сме в парковете са 2 и 3.03. Мога ли да закупя билетите около 20.02, цената мисля че няма да се промени.... По скоро се чудя дали ще има наличност 10 дни преди пътуването? Не искам да избързвам отсега, за да няма някой отказал се (4 човека сме) или нещо да настъпи промяна с полетите!

# 299
Лично аз не бих чакала, а бих взела билети по-отрано. Имате право да ги канселирате до 3 дни преди датата на посещението ви. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт