Дисниленд Париж - тема 6

• 37 761
  • 765
  •   1
Отговори
# 300
Опитвам се да закупя билети от официалния сайт! Стигам до плащане с карта, потвърждаване на плащането....
и не получавам СМС за да си въведа код и пин? На някой случвало ли му се е, още чакам но съобщение няма....

# 301
  • Berlin
А задължително ли е да се получи смс? В смисъл, че на мен ми се е случвало, защото нямам такива верификации за моята карта.

# 302
А задължително ли е да се получи смс? В смисъл, че на мен ми се е случвало, защото нямам такива верификации за моята карта.

Проблемът беше в настройките ми, без тази верификация не мога да платя!
Успях да закупя билети. Пише ми Valid 2 consecutive days starting from : 02.03.2024
Нали правилно съм го направила- да включва 2 и 3 март

# 303

Проблемът беше в настройките ми, без тази верификация не мога да платя!
Успях да закупя билети. Пише ми Valid 2 consecutive days starting from : 02.03.2024
Нали правилно съм го направила- да включва 2 и 3 март

Аз всеки път се боря със сайта им, поне по 2-3 опита, докато мине плащането. С други сайтове проблеми нямам, не знам защо е така.

Всичко е точно, билетите са ви валидни за 2 и 3 март. Simple Smile

# 304
Единственият проблем, който имах със сайта им, беше, че не получих потвърждение на резервацията. Наложи се десетина дни преди датите да им се обадя, за да изпратят. Изобщо не се учудиха. Та имайте предвид и това.

# 305
  • София
Тръгнах да резервирам и видях, че има опция за Disney Express Luggage Transfer, който предлага:
- Drop off your baggage between 7:45 am and 9 pm and it will be transferred to your hotel*.
- Complete your Hotel pre-check-in at the counter
- Collect your Park Tickets and head straight to the Disney Parks!

В една от старите теми видях един пост на Милето, отнасящ се за подобно нещо, но доколкото разбирам тук сами си носим куфарите до хотела:
"на първия ден можете да пристигнете в хотела и в 7 сутринта. Отивате на рецепция с резервацията. Там ви дават билетите за парковете, ваучерите за храна (ако сте закупи такива), в стаята можете да се настаните след 15 часа. Отивате в едно специално помещение в хотела, където безплатно си оставяте куфарите. Взимате си раничките с най-необходимото и отивате в парка, където си стоите до късни доби (или докогато ви се иска). Връщате се, взимате си куфарите, ключовете и се настанявате. В последния ден закусвате, оставяте си куфарите пак в хотелското отделение, отивате си в парка, връщате се в часа, в който трябва да тръгвате към летището. Напускането на стаите е до 11 часа." 

Та въпросът ми е това, за което Милето пише, дали го има още като вариант - някой правил ли го е? Или да платя за транфера на багажа до хотела и да не го мисля? Ще съм благодарна за мнения и за двата варианта. Вечерта преди първия ни ден в Дисни ще спим в някое от околните села, за да можем на другия ден да се класираме за Early Magic Hours. Та преди влизането в парка, ще трябва да метнем багажа някъде. Ще спим в Санта Фе, който гледам, че е сравнително далечко от входа на парковете.

# 306
  • На планетата Земя
Предлагам ви да не плащате за тази допълнителна услуга.

Тръгнете от хотела рано и направо на рецепцията в Санта Фе ще ви чакат картите за вход (7 дни преди пристигането може да попълните през приложението онлайн чек ин форма, спестява време, и ще можете да ползвате по-бързо гише в Санта Фе). Оставяте си багажа в гардероба и към парка. Пеша са 20 минути. С безплатния шатъл са грубо 10 с изчакването.

# 307
  • София
Благодаря, Милето! Още не съм резервирала хотела за предходната нощувка, но се надявам да има приличен транспорт до парка. Юбер дали работи в района или на него само за Париж мога да разчитам?

# 308
  • На планетата Земя
Щом не сте резервирали - гледай нещо по линията на RER A - или на спирка Торси, или на спирка Val D Europe (там има и шопинг център, и аквариум). Така ще можете да сте близо до влака и за 1 до 3 спирки да сте на Дисни спирката.

# 309
  • София
Резервирах Дисни хотела, така че едно гайле по-малко Simple Smile Ако го бях запазила преди 2 седмици, цената щеше да е със 110 евро, но който се мотае, си плаща.
Избрах опцията за разсрочено плащане на депозит + 5 вноски и очаквах с потвърждението на резервацията да дойде някакъв погасителен план за вноските. Обаче няма такова нещо. Това какво ще рече - влизам и плащам когато реша и колкото от остатъка реша? Стига да изплатя всичко до 10 дни преди датата на пристигане?

# 310
  • На планетата Земя
Точно така! Сама решаваш кога колко, стига 10 дни преди пристигането всичко да е изплатено.

Честита резервация!

# 311
  • Русе
Здравейте,

Замисляме тази година, може би юни, юли или септември да заведем дъщеря ни, на 10 г. в Дисниленд, за два-три дни.
Признавам си, че изчетох засега само тази тема, някои неща ми станаха ясни долу горе, но предполагам, когато решим твърдо, ще питам пак.
Сега въпросът ми е друг, дано не ви се стори смешен или тъп, но смятате ли, че си заслужава посещението на Дисниленд, само за разходка, тоест да не се посетят никакви атракции, че ние и тримата не сме екстремни личности, но пък големи фенове на Дисни. Дъщеря ни най-голям фен. Simple Smile
Може би ще съчетаем и с посещение на Париж за един ден, но това е друга тема.

И да предложите хотел, близо до Шарл де Гол. Не мога да реша дали от Париж да пътуваме до Дисниленд и двата дни или две нощувки в Дисниленд и една в Париж.

Благодаря!

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 18:25 от Juls14

# 312
Здравейте,
Много от атракциите изобщо не са екстремни и биха се харесали на вашето дете! Ако е само за разходка според мен не си заслужава, защото за да влезете трябва така или иначе да си заплатите цената на билета.
Само да напомня, че тази година Олимпиадата е в Париж и за месеците, които изброявате цените ще са космически.

# 313
За разходка на тези цени и да биете път до там не си струва. Но ако влезете, има атракции, които са подходящи и за малки деца, т.е. нула екстремност, но пък цветно, шарено, весело, стават хубави снимки за спомен.

# 314
Здравейте, за съжаление закачения линк за трансферите от Бове не е активен или коректен. Някой пътувал ли е от Бове до Дисниленд. Полетът на Уиз Еър каца в 20.30 вечерта и реших да не рискуваме да стигнем до Дисни ленд с шатъл до Porte de Mailot , metro и  RER, а търся директен трансфер. Намерих в интернет тези компании , които предлагат трансфер, но не знам как да ги проверя дали са ок- https://parisdisneytransfer.com/beauvais-airport-to-disneyland-transfer/ и
https://www.parishuttle-lowcost.com/en/trajet/4/bva-a-eurodisney/
https://beauvaisdisneytransfer.com/rates/?fbclid=IwAR063PEEeQKV2 … qoJ1luvxZNKgMJmUs
Ако някой е ползвал трансфер до Дисниленд от Бове, моля да сподели с коя компания е пътувал?

Общи условия

Активация на акаунт