Дисниленд Париж - тема 6

• 36 829
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
  • На планетата Земя
Отиваш на Account и си влизаш в профила.
После менюYour bookings
Find your booking
Изписваш си номера на резервацията, отдолу фамилията.

И по този начин линкваш резервацията и ще можеш да правиш резервации на ресторанти точно за дните на престоя ви.

# 721
После менюYour bookings
Find your booking

И по този начин линкваш резервацията и ще можеш да правиш резервации на ресторанти точно за дните на престоя ви.

Много благодаря! Номер на резервацията е достатъчен значи, аз си мислих, че изпращат билети. И още един въпрос- четох за преференции за притежатели на MASTERCARD, какви са те?

# 722
После менюYour bookings
Find your booking

Много благодаря! Номер на резервацията е достатъчен значи, аз си мислих, че изпращат билети. И още един въпрос- четох за преференции за притежатели на MASTERCARD, какви са те?

Имаше нещо за билетите за шоутата, но не помня подробности. През 2023 г. ходихме за последно.

# 723
  • На планетата Земя
Промоцията вече не е на Mastercard, а на Visa.

На този линк може да прочетете. Копирам готови и прозорчетата с детайлите, да се види къде с какъв тип виза може/не може.

https://www.visa.co.uk/about-visa/sponsorships-events/disney-par … disneyoffers.html

Pushpin

Pushpin

Pushpin

# 724
Здравейте! Знаете ли времето обикновено през май месец какво е? 😇

# 725
  • На планетата Земя
Шаренко 😁

# 726
Хаха, благодаря! 🤭 В края на май или началото на юни извинявам се, че питам така, но искам да резервирам полети и бих искала шансът за дъжд да е минимален, тъй като планирам посещение в Дисниленд. 🥰

# 727
Хаха, благодаря! 🤭 В края на май или началото на юни извинявам се, че питам така, но искам да резервирам полети и бих искала шансът за дъжд да е минимален, тъй като планирам посещение в Дисниленд. 🥰

Може да е 30 градуса, може да е 3 градуса. Като в България е. Може да се скъса да вали или пък да слънчасате. Не знам какъв отговор очаквате.

# 728
Аз като гледам прогнозата,май при нас ще вали...Stuck Out Tongue Winking Eye  Как е с външните атракции при това положение? То е ясно,че ще се въоръжим с дъждобрани... Joy

# 729
  • На планетата Земя
Нямате никакъв проблем с атракциите и през зимата, и през лятото, и на дъжд, тези навън са доста по-малко от тези на закрито.

Нединка, така е, чудех се какво да отговоря, та така по-поетично го дадох. Имам познати, ходили през юли за два дни. Случиха такъв дъжд ......

# 730
Когато бяхме през юли, щяхме да умрем от жега. Добре че всички бяха ентусиазирани и твърдо решени да не мрънкат, че с баба, тодлър и претийн щях да изперкам. При други ходене в началото на септември първият ден валя и беше много хладно, през следващите стана лепкаво топло, но поносимо.

Човек се облича като лук (на няколко слоя) и задължително яке за дъжд в раницата - от онези тънките, но непромокаемите, и се съблича и облича според времето.

# 731
Ходили сме два пъти - веднъж през септември, когато валя непрекъснато, и веднъж през август, когато също беше хладно и имаше дъждовни дни. Затова питах за май/юни, но явно ще е на късмет. 😌😌

# 732
Здравейте, как да разбера колко ще доплатя за вечеря с герои в Плаза, ако имам half board изхранване в Санта фе? За двама въздрасти с две деца на 8г и 11г., в приложението ми дава дати до април и не виждам за месец май.

# 733
Момичета тъкмо се надъхах за Дисниленд и някъде прочетох че щяло да има ремонт . Някой знае ли от кога докога ще е и дали ще е голям ремонта ..рових в темата но не мога да открия инфо

# 734
Основният ремонт е в Студиата, като това не пречи на атракциите и шоутата, всичко си работи, просто не е много красиво и е малко тесничко. Основната дейност би трябвало да приключи до пролетта.
В основния парк реновират сцената до замъка, като отново освен естетически, тези дейности не пречат по никакъв начин. И тук ми се върти, че до пролетта трябва да са приключили ремонта. И последният голям ремонт е на Big Thunder Mountain, и ще продължи до лятото. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт