Дисниленд Париж - тема 6

• 36 874
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Nedinka, супер, много се радвам за вас! Ще му хареса на юнака. Може да е позабравил малко, ще се изкефи на екстремните атракции, има две нови в студията. Шоутата използвайте да гледате.
Може да провериш менюто на Walt's An American Restaurant. На нас много ни хареса. Получихме и маса до прозореца и хванахме един от парадите.
Би трябвало от приложението (като си влезеш в профила) да можеш да резервираш още от сега за септември. Влез и виж, задължително трябва да има показани ресторанти за вашите дати.

За познатите не се притеснявай - и нас така ни питат, а сме си дърти. Отговарям с въпрос и не чакам отговор: А вие защо всяка година ходите на море, не ви ли омръзва? Всеки избира как да почива. А на сина ти, като/ако в един момент му стане скучно, ще решавате занапред накъде да се отправяте.

Милето, не мига да резервирам все още маси. Пише два месеца преди датата на пристигане, което се пада края на юни. А може и така да пише, защото не съм си платила цялата резервация. Няма показани ресторанти. Или вероятно не гледам правилно, ще погледна по-внимателно довечера.

Много ми харесва ресторантът, от който са снимките. Със сигурност ще го погледна и резервирам според менюто. На такава чаша не мога да устоя 😂

На познатите не им обръщам внимание. Просто се зачудих, че някакси много ни се разминават представите в конкретния случай, което не е характерно за нас. Не очаквам детето да изпада във възторг. То е видяло толкова много места и неща за скромните си десет години, че трудно е да го впечатлиш. Не е като майка си, макар че предвид времето, в което съм израстнала, доста бях пътувала. Ама видях Дисниленд на 24 години.

# 121
  • София
Нединка, много полезно благодаря.
В последният момент детето реши, че иска Вечеря с героите, места разбира се няма.. Дали се освобождават в последната минута или направо да казвам, да е мислила по-рано?

# 122
В последният момент детето реши, че иска Вечеря с героите, места разбира се няма.. Дали се освобождават в последната минута или направо да казвам, да е мислила по-рано?

Аз резервирах вечерята с героите в момента на резервацията на хотела, билетите и полупансиона.

Другите вероятно знаят, ама аз бях пропуснала… Милето ме светна, че в приложението можеш да резервираш маса, което в профила, отворен през сайта, не става. Снощи си свалих приложението и резервирах всичко. Ще ядем в Реми, в ресторанта на Санта Фе и в препоръчания от Милето + вечерята в Плаза, която е навръх рождения ден.

Мерси, Милето!

# 123
  • На планетата Земя
Рейни, много скорошни са вашите дати. Единственото, за което се сещам (ако наистина държите), е да се подредите пред плазата на опашка някоя привечер и да чакате за свободна маса.

Продължавам да рекламирам храна

😁 Chez Remy:

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 17:20 от Mileto

# 124

Влезте в DLPTables.com и си направете аларма за които искате дати.
Следете в приложението 2-3 дни преди датата, колкото може по-често. Следете и на самия ден. Също като сте вече в парка може да питате и на място в ресторанта дали няма някое освободило се място. Да не давам напразни надежди, но има шанс. Simple Smile

# 125
Ох, какви снимки, мерси, Милето, че споделяш с нас!
Говорейки за ресторантите - аз друго се зачудих - ние сме две семейства с две отделни резервации като сме взели HB.
Запазили сме маси само през единия профил за общия брой хора от двете семейства. Дали пък не е трябвало да букнем отделни маси? 🧐
И също букнахме закуска в Плаза, за едни и същи час - но пък за нея букнахме през двете резервации - ще има ли шанс да ни настанят заедно?

# 126
  • На планетата Земя
Виктория, за първата резервация от 1 профил - няма проблем. Просто при влизането ще кажете, че сте 2 семейства.
За Плаза -  според мен няма проблем, в деня, като влизате, молите, ще ви съберат бързо две маси. Може и с предварително обаждане, но не си заслужава чакането.

# 127
Mileto, благодаря! 🥰

# 128
  • София
Благодаря за отговорите. Ще видим каква е опашката и дали се случват нещата, но със сигурност няма да вися час да чакам Simple Smile

# 129
Здравейте, отново. Искам да ви попитам дали знаете откъде може да се наеме рент а Кар на по-ниска цена? Бях чела напред в темите нещо за трансфери  с хора от групата българи в Париж .Тъй като сме 3-ма възрастни , дете на 10г и две бебета и ни трябва 7 местна кола. А цените, които виждам започват от 1000 евро( за 4 дни ще сме) Sad(

# 130
  • В полите на Витоша :)
Сетих се да предупредя тези, на които им предстои посещение на Дисни - пазете се от сапунените мехури. Буквално са навсякъде, всяко второ дете ги прави. Бягах като дявол от тамян от тях и все пак имаме съсипани дрехи. Както знаете, петната се виждат след пране и нямат махане Sad

# 131
  • На планетата Земя
Хахахаха, това е страаашно смешно! Пазете сеее, сапунииии, всяко второ дете Smile Smile Smile
Не съм ги забелязала аз тези страшни сапуни, сигурно наскоро са се нароили, ще проверя таз работа Smiley

Гергана, не мога да помогна по темата за кола под наем.

Честит празник на всички, които отказват да пораснат и пазят детското в себе си!

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 13:52 от Mileto

# 132
  • Berlin
На нас много ни харесаха балончетата, всички почти мъници имаха по един пистолет, който прави балони (май при Бъз Лайтиър се намират). Летяха навсякъде балончета и придаваха едно много хубаво усещане.

# 133
  • На планетата Земя
Балончета има и по време на Dream and Shine Brighter. Балончета излизат и от една от количките по време на централния парад в 17,30.

# 134
  • В полите на Витоша :)
Е, на мен не ми беше смешно, когато видях съсипаните чисто нови тениски Disappointed
Затова реших да предупредя, все за някого ще е полезно.
Балончетата на парада не са насочени директно към хората, за разлика от тези на малчуганите, които "стрелят" към някого.

Честит празник на всички малки и големи деца (със или без пистолети за балони) GrinningGrinningGrinning

Общи условия

Активация на акаунт