Дисниленд Париж - тема 6

• 36 924
  • 765
  •   1
Отговори
# 195
За жалост и днес пише, че работното време ще е до 21:00 и няма да има Disney D Lights.
😢

Дано се нормализира обстановката до дни😖

# 196
Къде го пише? Аз навсякъде намирам, че всичко ще си е нормално днес. Simple Smile Вашето пътуване беше скоро май, ако не бъркам? Спокойно, ще е наред всичко! Simple Smile Ако все пак има нещо проблем, ще пишеш и ще търсим решение! 😊

# 197
Adinko, бяха го написали в една група във фейса и после написаха, че след потвърждение от страна на Дисни - ще работят с нормално работно време.
Следващата седмица летим,  надявам се всичко да е ок 😇

# 198
Няма да има повече стачки в Дисни, поне до септември (за после не се знае, зависи как минат преговорите с ръководството през август).

Има и информация, че вече при сканиране на билета, ще бъдете заснети с камера. Това е с цел, да не се преотстъпват/препродават билети на едни хорица дето чакат извън парковете и ако докопат билет, влизат и пребъркват чанти. 😒

# 199
  • София
Аз пък си мислих, че тези дето пребъркват са със сезонни билети, те чак и билети ли крадат- ужас Sad

# 200
Нещо като запис. Simple Smile Ще прекараме една седмица в Париж в началото на август - от понеделник до неделя и 2 дни ще отделим на Дисниленд. Признавам, че тепърва започвам да чета, но ще се радвам, ако междувременно някой сподели кои дни би било най-удачно да запазим за посещението?

# 201
Зависи колко точно държите да видите максимума от Дисни, но според мен поне 2 дни, особено през август, когато е много натоварено. Ако можете избегнете петък и събота, че тогава е още по-пълно. Simple Smile

# 202
Привет, дами, март месец бяхме в Дисниленд и купих на малкия играчка за правене на балончета. Всички в парка имаха такива, много ми хареса, супер ефектна, голяма атракция бяхме и по парковете като се прибрахме. Всичко хубаво, НО пълнителят на играчката- контейнерчето, в което е сапунената вода- се деформира и в момента не работи както трябва. Дори не съм сигурна дали точно такова контейнерче се продаваше, спомням си само, че ни предложиха нещо, в което имаше сапунена вода за 7-8 евро . Да си призная досвидяха ми се, викам си сапунена вода и ние можем да си правим, като не предвидих че самото контейнерче ще е проблем. Ако знаех, щях да купя няколко да си имаме. Лошото е, че и в интернет не мога да я намеря тази част. Пък още дори не сме ѝ се нарадвали. Та, мисля, че се досещате накъде бия- голямата ми молба е ако някой посещава парка и иска да свърши услуга на изпаднал в нужда човек да ми купи няколко такива. При интерес ми пишете на лично и ще се разберем. Благодаря предварително!

ПС: дори и да не се отзове никой, се надявам постът ми да послужи поне за предупреждение на хората, които решат да си закупят такава играчка. Задължително си купете контейнерчета!

ПС2: приятно изкарване на всички, на които тепърва им предстои да изживеят това уникално приключение.

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 09:48 от Παύλος

# 203
  • Berlin
Моля, не слагайте публично никъде личен мейл в интернет пространството!

# 204
Привет от Париж!
Благодаря на всички от сърце за насоките, помощта и отговорите на безумните ми въпроси 🥰 без подготовка - нямаше да успеем да направим всичко.
Минаха като миг и нашите 4 дни в Дисни, беше жестоко! Плана е преизпълнен - всички атракции са минати без парашутите, защото заради вятъра постоянно ги затваряха. Както и Индиана Джоунс, защото малкия е 120 см и не ни достигнаха 20 см🤣 Изгледахме Мики Магьосника, Цар Лъв, новото шоу на Пиксар, направихме по 2 пъти Hyperspace, Force Flight, Ратаъуй, Пиратите, изгледахме парадите, светлинното шоу включително и на 14-ти на празника на Франция, на влака също се качихме. Посетихме и Карибските пирати ресторанрта, РУМ Kitchen, Рататуй - харесаха ни много!
Костенурките и асансьора са брутално яки - не ги изпускайте🤩😄 детето е на 6г и се изкефи най-много на Flight Force, Hyperspace Mountin и асансьора.
На мен ми се изправи косата пред AC Racer и преди да ни качат се отказах - другите се изкефиха много. Това ми беше най-страшното, за което не събрах смелост аз.
Вълнуващо изкарване на тези, на които им предстои и много вълшебни моменти!
Пожелавам си пак да усетим магията на Дисни🥳

# 205
  • София
Има ли шанс да седнем в някой от ресторантите без предварително запазена маса от приложението?

# 206
Има ли шанс да седнем в някой от ресторантите без предварително запазена маса от приложението?

Според мен не, но ние успяхме да букнем и от предния ден за следващия за Пим китчен.
Имаше слотове и за Рататуй докато бяхме на място.

# 207
  • София
Имам нужда от помощ, искам да си запазя маса за обяд в някое от заведенията в Диснилед парк, около 13 часа, обаче тогава е брънч времето и може би аз не разбирам как да го направя в приложението, но не виждам часове за запазване, виждам свободни часове от 15 часа  натам и те са за обяд. Харесала съм си пицария Бела ноте.  И още един въпрос, в някой от ресторантите има меню за възрастни - да речем 45 евро, може ли да избирам межжду няколко основони да речем или е едно и също. В приложението пише стартер, основно и десерт, без да се уточнява. Някой беше споменал за ресторант от който е доволен, и изглеждаше много добре вътре и сега не мога да открия кой беше препоръчания ресторант в темата.

# 208
  • На планетата Земя
Bella Note е ресторант за бързо хранене и там резервация не може да се прави. Тези, за които това е възможно, имат специален текст в приложението - нещо от сорта на book a table.

За ресторантите алакарт - да, показани са няколко варианта в менюто за стартер, за основно, за десерт.

# 209
  • София
Благодаря за информацията за а-ла картите и бързото хранене.  Последен въпрос, много ли се чака в ресторантите за бързо хранене за обяд, ако няма места в ресторанта може ли да си вземем нещо за обяд и да се храним извън зоната на ресторанта.  Също така има ли шанс да седнем в а-ла карт ресторант без резервация за обяд. В деня , който ще бъдем има свободни маси за 15.30 или 16 часа и само в три ресторанта. Има ли смисъл да се пробваме в а-ла карти или да търсим бързо хранене?

Общи условия

Активация на акаунт