СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 58 575
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Айла, да е здрава и щастлива Ели!
Аз съм пристрастна с френския... Освен 9 ФЕГ, виж 35 и 133, в този ред. 18 на мен лично не ми допада.

# 121
  • ВАРНА
Здравейте, на сайта на 2-ра английска пише, че във всички седем паралелки обучението ще бъде организирано по модела 1:1. Някой има ли наблюдения за ефективността на този модел?
Випускът на дъщеря ми в мг вече втора година се обучават по модела 1:1. Писмените изпитвания по по-голямата част от предметите са под формата на тест в гугъл формуляр. Тестове по математика за домашно също се пускат в гугъл формуляри. В момента за друго съществено не се сещам. За използване на модела в ег не съм запозната.

Честита рожденичка, Айла!

# 122
Aila честита ти рожденичка! Да върви смело напред и да постига всичко с лекота!

# 123
Честит рожден ден на Ели, Айла! Да бъде здрава, щастлива и нещата да ѝ се получават както ги иска тя!

# 124
Честита да е Ели, здрава и щастлива!

# 125
  • София
Благодаря на всички за пожеланията.
Успех на всички деца на изпитите. Това, че съвпада точно с тийн периода не ни помага нито на нас, нито на тях Simple Smile

# 126
  • София
Айла, да е жива и здрава ! Да намери своето си място! Честити да са и всички априлчета, които наскоро минаха през това хубаво събитие!
Здраве и спокойствие за всички деца и майки да има!!!

# 127
Изтървала съм темата. Сега ще се върна да я изчета.
При дъщеря ми математиката е много зле, вярно че не ходи на уроци, но до преди няколко месеца се справяше доста по-прилично с тестовете и задачите.
Тя кой знае какъв бал не гони, при нас и 350 точки стигат за почти всяка паралелка, но до скоро мислех, че ще се справи по-добре.
Правиха пробни в училище -  по БЕЛ 82 т., по математика 49. И на тестовете които прави последно вкъщи са долу-горе толкова точките, до скоро се движеше около 60-70 т., сега едва връзва 50.
 Абсолютно разсеяна, несъсредоточена и разпиляна е. Падна и успеха и по другите предмети, очертават се петици за срока по няколко предмета, по които винаги е имала отлични оценки, но тях няма да ги мисля сега, само дано се справи с математиката.

# 128
И при нас се очертава 5 по математика в училище. 😐

# 129
  • София
Присъединявам се към негативните коментари от изпита на ОТ. И моят не беше доволен, но учителката (г-жа Бележанска) била много симпатична, каза. Той ходи на частни уроци, в училище никак не преподава добре господинът и общо взето е трудно хем да надгражда с уроците, хем да се обяснява материала.
Старае се, но вече адски му писна.

Не смятам да го освобождавам от училище, но не съм го обсъждала. Дъщеря ми преди четири години вдигна 39 градуса в петък (външното се падаше в понеделник), гърлото беше причината. Набутах АБ без изобщо да мисля и овладяхме ситуацията.

Ох, аз пък се чудя дали колелото да не ограничи. То в момента е с повреда и не го кара.., но както ми каза самият той - може и по улицата да вървя и да ми падне тухла. Да са здрави децата!

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 11:43 от Сънчо

# 130
Oх тръпна за изпита по ОТ, моя беше вчера каза, че първи модул бил доста добре.
На втория изобщо не включили за едната задача.

# 131
Какви негативни коментари за изпит на ОТ?

# 132
Какви негативни коментари за изпит на ОТ?
Че бил труден.

# 133
  • София
И ние бяхме при госпожа Бележанска. Вчера ми изпрати резултатите. Не се е справил по-зле. Има 10т. от втори модул. На 06.06. ще се видим да обсъдим грешките.

# 134
И ние бяхме при госпожа Бележанска. Вчера ми изпрати резултатите. Не се е справил по-зле. Има 10т. от втори модул. На 06.06. ще се видим да обсъдим грешките.
А с първият как е?
Тук майките споделиха, че децата са казали, че първият модул е труден.

Общи условия

Активация на акаунт