СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 58 576
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Моят има 15 точки на втория модул, на първия - 19 и 20 задача изобщо не му е стигнало времето, 20-та хич не я беше разбрал.
Но им казали пет минути преди края на времето.

На НВО задължително часовиник ще му осигуря.

# 136
  • София
Да, реално на първия се е представил малко по-слабо от обичайното, но общият резултат е този, който по принцип постига. 19 и 20 не ги е решил също и също не му е стигнало времето. От втори модул не взиимаше никакви точки при частната учителка.

# 137
67т има Ели по математика в ОТ (49 на първи и 18т на втори модул)
Част от грешките и са от заплес, но като цяло и се видял труден изпита. В Регалия е с по-високи резултати.

В сряда беше при тях и на БЕЛ, твърди че и се видял лесен, тези дни чакаме резултата. Там като цяло е по-добра.

# 138
  • София
Да ви питам, като ходят децата ви по пробни изпити, там обясняват ли им как се прибират листовете по пликове, къде какво надписват, белови...чернови. Моето ходи само в собствената си школа и там не им казват тези неща, притеснявам се да не се "омаже" в суматохата.

# 139
Здравейте!
Знаете ли кой регулира дейността на школите? РУО, МОН?

# 140
За какви регулации питате? Това са обикновени търговски дружества, предоставящи услуга.

# 141
Все трябва някой да ги сертифицира като дружества, предоставящи образователни услуги. Най-малко, защото работят с деца.

# 142
В смисъла, който подозитам, че влагате - не се контролират. Защото не са на някакъв тип ограничителен/разрешителен режим, лиценз или друго. Но са задължени да спазват всички закони, вкл. и тези по закрила на детето. Това разбира се, касае центрове, които не издават дипломи, признати за квалификация.

Последна редакция: пт, 05 май 2023, 16:04 от Fancy

# 143
А какъв точно смисъл се влага в думата "контрол", степен на трудност на тестове ли, аз досега не мога да се оплача от видяното из тестовете.

# 144
Варненската група,някой от вас беше качил ПИ по математика на Вектор,дали вече има отговори за него?

# 145
В смисъл като пред кого следва да подам жалба (допускам КЗК). Плащане за ПИ е възможно само месец за месец, в текущия. Наредила съм превод с данните на детето на 02.05 - ок са да ги получат, но днес като отива да се записва, казват че няма места за единия изпит (3 дни по-късно) и я пишат резерва. Айде, моля ви се, това е пробен изпит, все пак! Резерви, пфу...

# 146
Не съм юрист, но това ми звучи като търговски спор на първо четене: Каква услуга получавам срещу парите си.

# 147
Ако нямате направена заявка за точно определен час какво следва да следва? Обикновено се обявява, че местата са ограничени. МОН ако си осъществяваше добри регулации на подопечните му заведения, въобще по-скоро школите щяха да бъдат изключение, а не един паралелен бизнес. Другото са търговски отношения и се подхожда с проучване и внимание.

# 148
Да си разсъждаваме така е тъпо. Казвате коя е школата и при какви условия става записването. Обичайно се подават заявления преди плащане. Вие направихте ли го?

# 149
  • София
Здравейте, излязъл е справочника за тази година за които чака:

https://www.book.store.bg/p700076288/spravochnik-za-kandidatstva … -7-klas-2023.html

Има и някакъв зелен, не знам каква е разликата (освен че е малко по-евтин).

Общи условия

Активация на акаунт