СЕДМИ КЛАС - вижда му се края :)

• 57 699
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В кой друг град има училище,  което носи името Първа английска езикова гимназия?

# 421
  • София
Май в никой. Във Варна има Първа езикова гимназия.

# 422
  • София
Иначе по темата: моята тотално отказа да решава примерни матури. Щяла да се справи, да съм била спокойна. Много ми се ще да й повярвам, ама нещо все ме гложди и продължавам да изисквам от нея.
Може да пробваш не с примерни, а с реални матури от минали години, ако така има шанс да се навие. Пак ще е някакво упражнение, а и ще се почувства добре, като види колко по-лесни са в сравнение с ПИ.

За медицинското преди можеше и след като се класира детето да се прикачи мисля, но аз не рискувах и си го бях взела предварително отпедиатъра, сканирала и добавила в профила на близначката, която беше посочила такива паралелки.

# 423
Във Варна е Първа ЕГ, но масово й казват Първа английска, имаме си Пета немска, Четвърта френска и т.н.
Затова реферирах дамата към темите за самите училища, тук мисля на този етап други неща ни вълнуват 😄, колко ще изпием, какви илачи за нерви да дадем на децата, да не се успим за изпита, да не объркат пликовете. Къмто юли ще се започне и с училищата - то са първи ешалон, втори ешалон, n-ти ешалон…

# 424
  • София
Здравейте, след няколко объркващи съобщения от директорката, моля за разяснение относно хронологията:

- в съобщенията пише, че от 22 до 30 май се подават заявления за проверка на способностите- това са изпити, различни от НВО по БЕЛ и математика, нали?
-за НВО чакаме служебна бележка от училището в срок до 9.06, с която ще се яви на изпитите на 13.06 и 16.06, така ли е?

Живея в постоянен ужас, че изпускам срокове за това кандидатстване Simple Smile
Благодаря!

# 425
  • София
Рони, благодаря ти. Канех се и аз да потърся по-внимателно, но ме изпревари. Предполагам, че като е регистриран за изпитите, в някакъв момент ще получим и информация по мейла.
Моят иска да ходи на физика и на география.

# 426
Здравейте, след няколко объркващи съобщения от директорката, моля за разяснение относно хронологията:

- в съобщенията пише, че от 22 до 30 май се подават заявления за проверка на способностите- това са изпити, различни от НВО по БЕЛ и математика, нали?
-за НВО чакаме служебна бележка от училището в срок до 9.06, с която ще се яви на изпитите на 13.06 и 16.06, така ли е?

Живея в постоянен ужас, че изпускам срокове за това кандидатстване Simple Smile
Благодаря!

Точно този въпрос ще бъде зададен на нашата директорка днес следобяд и ако каже нещо смислено, ще пиша. Защото при нас пък няма нито объркващи съобщения, нито нищо. 22. 05. беше вчера и сега ако се окаже, че аз е трябвало сама да се сетя да ходя до училище за някакви бележки, няма да е много мило.

# 427
  • ВАРНА
Във Варна е Първа ЕГ, но масово й казват Първа английска, имаме си Пета немска, Четвърта френска и т.н.
Явно не живея в този град Simple Smile
Първа, пета и четвърта и се казва на тези гимназии. Или поне бившите им техни ученици така ги наричаме.

Всички деца около дъщеря ми са толкова изморени и така им е писнало от всичко. Да се свършва вече

# 428
  • Sofia
Аз пък изобщо не следя срокове, не се интересувам от пликове , засекретяване и черни химикали, та най-вероятно нещо ще ми изяде главата накрая Simple Smile
Изведнъж стана много напрегнато при сина ми. Преместиха предпоследният урок по мат за утре, пробният по бел съвпадна с класното по мат и него също го изтегляме напред, отделно на курса по БЕЛ са им дали за последно домашно страшно много неща, в пъти повече от редовните домашни,. До географията в НПМГ има само 10 дни, а нищо не е погледнал, в училище предстоят изходни или контролни или каквото там ще им дават за последно по история, химия, физика, биология и хич не ми се иска да се излага накрая. Всичко това ще се струпа за много кратък период, като гледам.
Иначе той е щастлив със 100 т. от пробния по математика. Наясно съм, че вероятно е бил доста лесен, те по принцип пробните при нас не са трудни, но сега детето придоби самочувствие и определено му действа добре.

# 429
Да ви попитам- от кога почвате да отпускате напъна? Останаха малко дни до изпитите и след предстоящите последни ПИ на детето си мисля да отпуска 😌 Обратното броене почва 😄, заредила съм си бара...

# 430
  • Някъде там...
Ние сме го отпуснали последния месец, та си мислех да ги стягам пак. Joy
На курса по бел правиха пробен и са с такава голяма разлика в точките, че се чудя каква е била трудността и ако е било лесно, как се е издънила толкова едната девойка - 79.5 срещу 96.5?!

# 431
Браво на детето- 96 т. по БЕЛ си е сериозно постижение!

# 432
  • Sofia
Аз се възхищавам на всичко над 90 по БЕЛ. Едно познато дете миналата година изкара на НВО 98 т. и аз доста време мигах пред майката.
Бях решила последните 10 дни преди изпита да го оставя и само да препрочете произведенията. Не знам обаче дали ще стане. Може би 10-те дни ще ги намаля на 7 за пълна почивка.

# 433
  • Някъде там...
Ами аз затова реших, че е било лесно. Досега повече от 84-88 т не е изкарвала на пробен. Та се концентрирах повече на резултата на сестра й. Joy

# 434
  • Пловдив
...моята има РД на 10 юни и се чудя дали да прави парти на датата или да оставим за уикенда след матурите...

Общи условия

Активация на акаунт